Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baquatelle de la Force

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátunk!  A Fehértollú, fényesszárnyú sasmadár című apukánk és anyukánk által írt könyv olvasói számára létesítettük ezt az oldalt. Életük gazdagsága, szenvedéseik és örömeik sora, a huszadik századi történelem sorsaikat irányító befolyása…..
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
Baquatelle de la Force 2010.11.08 21:31:17
@édeskisvirág: A Millenáris játszótér tényleg borzasztó. Próbáld ki a Franklin utcai játszóteret, mi oda szoktunk járni, a környék legbarátságosabb játszótere. maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=franklin+utca,+budapest&ie=UTF8&hq=&hnear=Budapest,+Franklin+utca,+Hungary&z=16
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
Baquatelle de la Force 2008.08.06 00:09:59
Figyelmesek észrevehették, hogy a jobb oldali sávban megjelent egy piros link. Ez az oldal első hirdetése, kéretik megértéssel fogadni. Nyilván nem csinálok a KMK-ból bannergyűjtőt, de annak sem vagyok ellenére, hogy Index anyám pénzt lásson a blogból. Így én is jobban meg tudom…..