Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasx

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beadjunk a pályázatunk a Budapest Bank Startupverseny-én.http://barcamp.ap.hu/startup_versenyS ezt persze kiírjuk ide is, hogy ha véletlenül a bírálok közül valaki ide téved, akkor lásson egy új bejegyzést is blogban. :)..
 Október 1.-én publikussá tesszük a filmvalaszto.hu címen a mostani teszt oldalt...
Filmválasztó projekt Emberek 2009.08.05 10:50:00
Ma elkezdünk embereket keresni, akik segítenek majd a PR-ban, marketingben és moderálásban.   A megfelelő emberek megtalálása a legnehezebb és egyben a legfontosabb. Ez határozza meg az egész projekt lényegét. Az embereken múlik, hogy milyen lesz (együtt)dolgozni a…..
 Rég nem írtam ide, de ez nem jelenti azt, hogy nem haladtunk. Jó pár új funkció elkészült a teszt oldalon, ami hamarosan kikerül az éles oldaltra is. Köztük van az egyik kedvencem. Majd meglátjátok mi lesz az. :) Kell hozzá hangkártya!   A lényeg, hogy most…..
Filmválasztó projekt Mi értelme? 2008.10.19 21:10:00
Magán életemben bekövetkezett változás miatt egy kicsit újra át gondoltam miért is érdemes csinálni ezt.Eddig mindig rohantam, nyomás volt rajtam, hogy nincs idő, illetve kifutok belőle. Sietni akartam. S ez jó is üzletileg... de másra nem figyeltem. De az egészet csak azért…..
Filmválasztó projekt Strands.com 2008.10.05 21:45:00
Pályázatot nyújtottunk be az itt (http://www.mystrands.com/corp/strands-awards.vm) meghírdetett felhívásra.Sajnos nem választottak be az első három - előadásra meghívottak - közé, de ettől függetlenül itt elérhetővé tesszük a beadott quad charot.S természtesen dolgozunk…..
Ez csak egy próba, hogy be tudom e szúrni az egyik kedvenc filmem adatlapját. So ez itt a blog post szöveget.Ide jőn a film:S itt folytatodik a szöveg...
Filmválasztó projekt Fejlesztés 2008.05.17 10:18:29
A következő bejegyzés sajnos késik, mert a fejlesztésre koncentrálunk.'De ami késik, nem múlik.:)'..
Filmválasztó projekt Mi a cél? 2008.04.13 09:58:00
Ha végignézed ezt a bejegyzést (2' 36"), akkor ezekre a kérdésekre kapsz választ:- Mit szeretnénk létrehozni?- Milyen piacon érdemes vállalkozni?- Hogy néz ki a film piac értéklánca?- Mit gondolunk, hogy milyen lesz a jövőben?- Mi lesz a két következő bejegyzés témája?-…..
Ha végignézed ezt a bejegyzést (1' 45"), akkor ezekre a kérdésekre kapsz választ:   - Mi ez? - Milyen gyakran fog frissülni ez a blog? - Mi volt 2006-ban? - Milyen szerintem egy sikeres vállalkozás? - Mi az én kérdésem? - Miért csinálom? - Mikor lesz az utolsó…..