Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AgeeZ

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
AgeeZ 2016.09.30 14:02:06
@komisz_kölök: Ez a Te véleményed rólam, bár nem ismersz, fogalmad sincs a világomról, az életemről. Nem tudhatod, nekem mitől kerek az egész. Nem mondhatom, hogy hidd el, nekem így jó, mert nem fogod megérteni. És nem azért, mert nem vagy értelmes, hanem azért mert más a közeg, amiben Te élsz és más, amiben én. Különbözik az életünk és ennyi. Neked van, Te szeretnél, nekem nincs és nem szeretnék. Nem akarlak meggyőzni, hogy Neked jobb lenne, ha nem lenne, mert ez nyilvánvalóan nem így van. De akkor Te se próbálj meggyőzni engem, hogy márpedig én kevesebb vagyok annál, aki vállalt gyereket. Ugyanolyan ember vagyok, dolgozom, vonják a járulékokat a fizetésemből (ha rámegyünk a nyugdíjvonalra...). Csak nincs gyerekem. Nem vagyok kevesebb másnál.
AgeeZ 2016.09.30 15:30:03
@FlybyWire: És itt a visszacsatolás: miből gondolod, hogy ha lesz gyereked, nem leszel egyedül????
AgeeZ 2016.09.30 15:32:03
@FlybyWire: Még mindig nem vagyok sérült, Veled ellentétben.
A vitát részemről lezártam, mert nekem amúgy erre nincs szükségem.
Az y generáció annyira hajt a munkahelyeken, hogy nem vesznek ki szabadságot, és a fő cél az, hogy lenyűgözzék a főnököt. (Vagy csak egyszerűen nem szeretnék, ha elveszítenék az állásukat.) Katie Denis, egy washingtoni cég vezetője úgy fogalmaz: "Az Y generáció úgy érzi, hogy folyamatosan be kell…..
AgeeZ 2016.09.19 16:06:45
@Serrin: Azért én ezt tudnám cáfolni. Ugyan erősen az Y-generáció elején születtem, de sajnos ugyanezt csinálom és látok magam körül jó néhány embert, aki szintén...
1972-ben egy fotó járta be a világot: egy kilencéves vietnami lány volt rajta, Kim Phuc, aki fájdalomtól eltorzult arccal rohan, hogy mentse az életét. Miközben megpróbált elmenekülni egy napalmtámadás elől, amely az egész faluját elpusztította, szörnyű égési sérüléseket szenvedett. Fotó: Nick Ut:…..
AgeeZ 2016.06.17 08:38:23
@IT jegyzet: Lehet, hogy kissé sokkos állapotban volt...
Szerintem már mind találkoztuk olyan, magát öndiagnosztizálás után gluténérzékenynek valló emberel, aki nagy hezitálás után, végül pont egy gluténtartalmú ételt vagy italt választ magának. Akik orvosilag diagnosztizált gluténérzékenyek, azok számára nem mond újat ez a cikk, mivel valószínűleg sokkal…..
AgeeZ 2016.05.31 11:14:10
@Preszkirptivizmus: Nincs igazad sajnos. Autoimmun beteg vagyok, nem lisztérzékeny. Ha lisztes kaját eszem, nem vagyok rosszul, de a betegségem tünetei (nem gyomorpanaszok!) felerősödnek. Ha valamit nem tudsz, ne flegmáskodj kérlek, mert ez másnak igenis létező problémája!
A Viasaton hamarosan bemutatkozó Lucifer című sorozat a címe alapján sem egy átlagos történetet dolgoz fel, és nem is átlagosan. Az alapja egy képregény, amiben Lucifer ráun a Pokol igazgatására, és inkább Los Angelesbe költözik, hogy egy Lux nevű night clubot vezessen. Természetfeletti képességei…..
AgeeZ 2016.04.27 08:06:17
@Falatkányi: Igen, Lucifert játszó faszi nagyon jó és a démoncsajszi is :) Viszont a nő férje nekem megmaradt a True Blood-ból és még át kell állnom az új szerepére.
Na, most jön az igazi keménység, Karda Bea 2,5 millióból összerántott funkyretró bulikája, illetve egy traktoros menyegző, amiről csak remélni tudom, hogy olyan lesz, mint ez az indiai filmrészlet, de előre tudom, hogy csalódnom kell majd. Basszameg. Az epizód elejéből sokat elvisz a hogyvoltozás…..
Rendelés külföldről - ALIEXPRESS rendelés kezdőknek magyarul További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..