Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldalas

0 bejegyzést írt és 428 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muszáj volt rápróbálnunk, milyen október végén menni a Seychelle-szigetekre, hátha jobb az időjárás, mint februárban. SPOILER: jobb...
oldalas 2022.11.16 23:02:07
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Lehetséges, hogy már 5.000 éve létezik, de Európába csak a 16. században jutott el Közép-Amerikából a pattogatott kukorica. Mára a moziélmény részévé vált, de az otthoni filmnézés elengedhetetlen kelléke is. Emellett a szilveszteri bulik legfinomabb sós nasija is lehet. A vajas ízűt gondoljuk a non…..
Vannak, akiknek már azóta dédelgetett álmunk Peru meglátogatása, hogy az iskolapadban először hallottak az Andok népeit egyesítő inkákról, és birodalmuk lenyűgöző központjáról, Cuzcóról. Másokat pedig az égbe törő hegycsúcsok között évszázadokig elveszettnek hitt város, Machu Picchu lenyűgöző…..
A legutóbbi cikkben az Instagram legproblémásabb hiányosságait és funkcióit gyűjtöttem össze. Némi keresgélés azonban ráébresztett arra, hogy a privátnak hitt tartalmaink egy részét bárki láthatja anélkül, hogy mi tudnánk róla...
oldalas 2020.08.15 11:16:12
@Nagy Sándor Zsolt: ez fantasztikus, köszönöm!
oldalas 2021.03.17 10:47:48
@Nagy Sándor Zsolt: Lenne még 1 kérdésem: A korlátozott profilokat, hogy lehet megnézni? Csak annyit ír, hogy elmúltál már 18 éves? De semmi lehetőséget nem ad, hogy igazoljam magam vagy valami.

A cikkben a kettes linken szerintem már nem lehet megnézni a képet, de találtam egy másikat:
www.instafollowers.co/instagram-profile-picture-size
Ancsát mindenki ismeri! Nem túlzó ez a kijelentés, hiszen egy olyan repülőgép, amely rendkívül sokoldalú, jellegzetes kinézetű, és igen hosszú ideje szárnyal felettünk. Formája a régi nagy háborúkat idézi, bár születése, - igaz nem sokkal - a második világháború utánra tehető. Jellegzetes hangja, és…..
oldalas 2021.03.17 10:28:12
@DDQ: kösz
Csabi Konyhája Házi tepsis pizza 2021.02.17 12:16:43
Az idei év nálam nagyon a tésztakészítésről szól eddig, így aztán gondoltam ismét egy szintet lépek és nekiesek egy házi pizza készítésének! Ehhez kapóra is jött egy nagyon szimpi egyszerű recept a Street Kitchen oldalán, amitől igazából jelen esetben kivételesen nem is nagyon tértem el.....
A Belgorod mellett található Vitamin és Gyógyszergyár 1959-ben épült meg és a Szovjetunió fennállása idején az egyik legnagyobb gyógyszergyárrá nőtte ki magát. Az 1970-es évek közepén a gyógyszergyár leginkább a C és a B-vitamin gyártására koncentrált, amiket főleg a szocialista országokba…..
Gondoltad volna, hogy Rory valójában nem szereti a kávét? Tudtad, hogy Luke majdnem Daisy lett? Mire tippelsz, hány munkahelye volt összesen Kirknek? Most, októberben van a 20. évfordulója annak, hogy a Szívek szállodája először a képernyőre került. Ennek alkalmából összegyűjtöttem a legérdekesebb…..
travelBug Bonjour Y'all! 2020.10.22 02:38:03
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
oldalas 2020.10.23 08:48:17
A történeteket szokás úgy kezdeni, hogy „már a régi görögök is …”de ez most nem igaz. Az aszalva tartósítást már a Kinai Birodalomban is aktívan művelték. Az aszalás amúgy a világ legegészségesebb tartósítási eljárása, hiszen semmilyen tartósítószert és egyéb hozzáadott anyagon nem tartalmaz (hogy…..
A Hawaii-szigetekről minden bizonnyal a legtöbb embernek a hula táncos, fűszoknyás helyiek, a szörfparadicsomok vagy a luxus élményt biztosító gyönyörű tengerpartok jutnak eszébe. Természetesen Hawaii ennél sokkal több izgalmat tartogat.  Nem csak a kalandorokat, de az átlag embert is garantáltan…..
oldalas 2020.05.08 22:47:49
Gretta Az USA legszebb államai 2020.04.15 17:00:38
Az USA tele van szebbnél szebb helyekkel, melyekről még így, a képernyőkről keresztül nézve is szuper álmodozni! Most összegyűjtöttem nektek az általam legszebbnek vélt államokat, melyek sem látnivalókból, sem különlegességekből nem szenvednek hiányt.  Kalifornia Kalifornia az USA egyik…..
oldalas 2020.04.17 23:06:19
@Muhammad Balfas: köszi, micsoda sztori, na ezért is jó hely, máshol ilyet nem nagyon lehetne
ÍZcsiklandozó Tejbegrízes rétes 2020.04.14 18:16:30
  A tejbegríz sokak kedvence azt hiszem. Tökéletes elkészítési módját már korábban olvashattátok nálam, annak arányait használva a lehető legfantasztikusabb kanalazni valót tálalhatjátok. A rutinos háziasszonyok általában nem méricskélik a hozzávalókat, hanem csak úgy szemre igyekeznek elkészíteni,…..
Mikor 2018-ban véglegesen lefoglaltuk őszi nyaralásukat, nem hittem el, hogy ez a valóság. Még jó ideig "hergeltük" egymást, hogy te jó ég már csak fél év, három hónap, egy hónap, egy hét van hátra az utazásig... Hihetetlen volt, mert Amerika már oly régen rajta volt a bakancslistán, de nem…..
Messze van. Nagyon messze. Annyira messze, hogy a Google térkép elkezd görbülni miközben a Budapest-Bajkál-tó távolságát nézem. Rákeresve a légvonalban mért távolságra Irkutszkig, gyorsan megtudom, hogy 5 767 km és csak 82 óra repülési idő galambbal :) Moszkvai átszállással és repülővel már csak 8…..
Ősszel hazalátogattam Székesfehérvárra, és mivel kellemes volt az idő, úgy döntöttem, hogy elmegyek kirándulni. Bár majdnem az egész életem Fehérváron éltem, még sosem voltam Sóstón, ami a város határában lévő természetvédelmi terület. Egy kisebb tavat kell elképzelni, ami körül tanösvény megy…..
oldalas 2019.10.11 04:50:05
@Consiglieri74: nem lesz elvileg, de ez szerencse, mert amit ők leműveltek közvetítés alatt az botrány, nézd streamen HD-ben angolul, úgy sokkal jobb www.volokit.com/schedule/
Tudjuk, hogy mind nagyon gondos gazdik vagytok, de sosem árt saját magunkat sem emlékeztetni, hogy a mindennapok rohanásában kis kedvenceink részére is minél komfortosabbá tegyük a napot az alábbi dolgokkal. - többször cserélt friss víz - a cicákat érdemes többször átfésülni, mert nagyon vedlenek…..
A három éve eltűnt 34 éves Szűcs Henriett földi maradványai a fagyasztóból kerültek elő...
oldalas 2019.05.08 23:50:09
@Gyorgy007: igen, kösz, nekem nem adta ki
IDDQD Checkpoint Mini #100: TETRIS 2019.05.03 21:38:40
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
oldalas 2019.05.07 23:10:45
@manson karcsi: nem megy
oldalas 2019.05.08 23:49:16
@manson karcsi: mire célzol?
ez megy de nem adja a Game Boy élményt.