Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VilágjáróKonyhatüdér

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár már jócskán benne vagyunk az őszben, a napsütéses időnek köszönhetően most is könnyedén leéghetünk. A szeptemberi tengerparti nyaralásokon pláne. Leginkább a virágos bőrűek vannak kitéve e kockázatnak, de természetesen ez nem zárja ki azt, hogy egy, már barna bőrt ne kapjon meg a nap. A leégés…..
Marci Volkswagen T2-es koktélbuszával járja a szabadtéri rendezvényeket országszerte. Rengeteg koktélt ismer, a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig. Most második alkalommal gyűjtöttünk nektek össze három, gyorsan elkészíthető koktélt, fogadjátok szeretettel. Ha az előző összeállításról…..
Úgy tűnik, végre megérkezett a nyár, és természetesen ezzel egyidejűleg a kánikula is. A hőségben nem árt fokozottabban odafigyelni a szervezet folyadékpótlására. Ilyenkor legalább 1-1,5 liter folyadékot érdemes naponta elfogyasztani. És igen, tudjuk, hogy sima vizet inni nem mindenkinek jelent…..
Marci Volkswagen T2-es koktélbuszával járja a szabadtéri rendezvényeket országszerte. Rengeteg koktélt ismer, a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig. Mutatott nekünk három olyan italt, amit otthon is könnyen és gyorsan elkészíthetünk...
Elég nyomorúságos érzés május idusán arra hazaesni a munkából, hogy a központi fűtést ismét bekapcsolták. Kint fúj a szél, esik az eső és a napnak már napok óta a színét sem látni. Ilyenkor az ember kedve is az átlagosnál levertebb, hiszen mégis ki a franc akar télikabátban sétálgatni, amikor…..
Tudja, miért fontos a jó futócipő? Sok kezdő futó esik abba a hibába, hogy sima sportcipőben indul neki a futásnak „miért is ne lenne ez jó, egy kis kocogáshoz”-felkiáltással. Vagy a jobbik eset – bár ez sem tökéletes megoldás –, ha vesznek egy olcsó futócipőt, arra gondolva, hogyha úgy hívják, már…..
Tavasszal a legjobb belekezdeni egy tisztítókúrába, hogy a lerakódott méreganyagoktól megtisztuljon a szervezetet. Ilyenkor ráadásul nem csak azt érheti el, hogy frissebb, egészségesebb legyen, de a télen felszedett plusz kilóktól is megszabadulhat. Mivel ezekben a hetekben már megjelentek a…..
A boldogság mindenki számára fontos. Valaki a gyümölcsfákban, valaki a csokitortában, valaki pedig a kádban bukkan rá, miközben egy szál habbajuszban slágereket énekel a zuhanyrózsába...
Ha szeretne egy kicsit kiszabadulni az ördögi mókuskerékből úgy, hogy ne kelljen hozzá szabadnapot kivenni, de közben olcsón is megússza a pihenést, akkor lazuljon egy kicsit Belgiumban. Szerencsére annyira olcsó a repülőjegy, hogy ha időben lefoglalja, akkor már alig 10 ezer forintból letudhatja az…..
Az egyik legjobb dolog ami történhet az emberrel egy kimerítő nap után, ha vesz egy jó hosszú zuhanyt, vagy beül egy forró kád vízbe és csak relaxál. Persze, ez mind nagyon jól hangzik, de ilyenkor rengeteg víz fogy és ez nyilván meg is látszik a havi vízszámlán. Sőt, már egy „sima”, reggeli 4-5…..
Esős időben borzasztó nehéz koncentrálni a munkára, tanulásra, meg úgy egyébként mindendre. Álmosít, levertté tesz és a legszívesebben az egész napot az ágyban töltené az ember. De, hogy egy kicsit szebbé tegyük ezt a tavaszt megelőző időszakot, megmutatjuk, hogy mivel tud kicsit hozzájárulni az…..