Regisztráció Blogot indítok
Adatok
áéjlasdfj

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem életemben nem vártam annyira március 15.-ét, mint most. Pukli István "vezette" kockás inges forradalom csúcsrajáratását vártam. Várakozásaimat csak feltüzelte a bejelentés, miszerint valami olyat jelentenek be a tanárok, ami megváltoztat majd mindent. A bejelentés után hiába vártuk a…..
áéjlasdfj 2016.03.18 01:56:41
@Balt:
Lehet.
Mégis hülye maradtál. Akkor te vagy a kivétel.
áéjlasdfj 2016.03.18 02:08:52
@elemes:
Lófaszt, koma.
Azért szavaz rájuk, mert a legrosszabbnál egy valamivel jobb lehetőséget keres.
Ne irkálj irdatlan baromságokat.

A PC-skedésnek semmi köze az udvariassághoz.
Lehetsz valakivel udvarias úgy, hogy cig.ánynak nevezed, mivel ez a neve a magyar nyelvben a népcsoportnak. Meg lehet tahó vele úgy, hogy romának hívod, ami a PC-skedő neve ugyanennek a népcsoportnak, és csak idő kérdése, hogy mikor válik ugyanúgy pejoratívvá, mint az eredeti megnevezés - erről ugyanis nem a 4-5-6 egymás mögé rendezett betű/hang tehet, hanem maga az adott népcsoport, akit ez a hang- vagy betűsor jelöl. A viselkedésével.

Szóval emiatt faszság.
Jó példa rá Amerika, ahol a nigger (kiejtve 1 g-vel: niger, = fekete, latinul, a 2. g csak a kiejtés jelölése, hogy az i-ből ne váljon áj, merthogy az írott angolnak a magyar tévhitekkel szemben VAN szabályos kiejtésrendszere, csak meglehetősen bonyolult, időnként a sokadik utána álló betű szabja meg, hogy egy másik betűt hogyan kell ejteni) nem volt jó, jött a black, nem volt jó, jött az afro-american, nem volt jó, most épp az African American az elfogadott, még egy ideig, de már az is kezd lejáratódni. Hát ezért faszság a PC-skedés.

De, elfeljtetted hozzátenni.
A magyar embert a munkájáért NEM fizetik meg.
A magyar melós nem dolgozik kevesebbet, mint a svéd, mégis sokkal kevesebbet keres. A saját munkámról tudom, hogy ott pl. kb. 5-ször annyit. És elég jól mérhető munkateljesítményről van szó, sőt, a svédnek adott esetben jóval könnyebb dolga van, mint nekem, magyarnak, azaz jóval kevesebb erőfeszítéssel keres 5-ször annyit.
Szóval hagyjuk a hazudozást, ha lehet kérni.
áéjlasdfj 2016.03.18 14:10:14
@elemes:
Faszságokat írsz.
A Mercinél mindenhol ugyanaz a munkavégzési technológia.
Azért hozták ide a gyárat, mert itt a munkásnak ugyanazért a munkáért ötödannyit kell fizetni.
Ha úgy dolgozna, ahogy írod, akkor kirúgnák. Pont.

Én meg a saját szakmámban ugyanazokkal a szoftverekkel (amelyket ugyanyannyi euróért tudok megvenni ugyanazoktól a cégektől) ugyanazokat a melókat csinálom, mint a svéd kolléga, mégis ötödét keresem. Pedig a teljesítményem is ugyanolyan, mert nagyon konkrét mérőszámokkal mérhető (és ezen mérőszámok alapján kapom a fizetést én is meg ő is, csak én 1 egységre kapok x összeget, ő meg 5x összeget).

Szóval nem kéne baromságokat összehordanod, mert eddig csak azt sikerült.
É a hazudozást is abbahagyhatnád már.

Ami a szavazást illeti:
Igen, a Fideszre szavazóknak igazuk volt 2010-ben. Nem tudhatták, hogy ez lesz belőle (illetve aki élt már 1998-2002 között, az azért tudhatta). Aki 2014-ben szavazott rájuk, az már egy agyatlan barom.
György Sándor   Folytatódik a Horthy-korszak ismert és ismeretlen katonáit bemutató sorozatunk: mai főszereplőnk egy itthon viszonylag ismeretlen ezredes, aki bár híres családból származik, nevének hallatára jó eséllyel többen kapják fel a fejüket az izraeli Cfát-ban, mint Budapesten. Bár nem…..
áéjlasdfj 2016.03.17 18:51:00
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..
áéjlasdfj 2016.03.17 01:50:40
@Amorphis:
"Egy átlag gimnáziumi TANÁR fizetése: 2011: 132.000 nettó, jelenleg 192.000 nettó."
Már az összeg is hazugság, messze nem keresnek ennyit, másrészt elvették a cafeteriát, a túlórapótlékot, a helyettesítési pótlékot, de túlórázni és helyettesíteni ugyanúgy kötelező. Valamint jelentősen megnövelték a heti óraszámot.

Menj máshova hazudozni.
áéjlasdfj 2016.03.17 01:52:10
@nonolet:
Megmostad, mielőtt elloptad?
Nem kevesen vannak azok, akik rettegnek a repüléstől, és bár nem tartozunk közéjük, azért meg tudjuk érteni a félelmüket. Más kérdés, hogy aki a mai gépeken fél vajon mit szólt volna, ha mondjuk valamelyik Dornier-gépre kellett volna felszállnia jó 90 évvel ezelőtt...
A nép maradjon ott, ahol van! Ez a Petőfi nem lehet a mi Petőfink! Miniszterelnöki instrukciók a 2016. március 15-ei ünnepi beszéd elkészítéséhez. TUDÓSÍTÁS: 2016. március 15-én, a Nemzeti Múzeum előtt vérbeli politikushoz méltó beszédet mondott Orbán Viktor magyar miniszterelnök. Híveinek…..