Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejfölbiztosítás

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem mondhatjuk, hogy AA kimondottan jóindulatú hozzáállással dolgozta ki hipotézisét az Achanos nagybevásárlás kapcsán papíron hazavitt 73 kígyóuborkáról, de bámi is áll a háttérben, a tanulság megint a vásárlói hiszekegy: csekkolni, nem…..
tejfölbiztosítás 2016.06.14 11:56:53
@szupermacs: sokan a törzskommentínó teamet ekézik, hogy úgy ekéznek, mint most te. Közbemeg. Fákjúúúú. Ez ilyen farkasvonyításos júúú. Majd Manyecska mindjárt beszáll szinkronrezonálni, hogy fákjúúú. És az ablak elé teszek egy megvilágított műteliholdat, hogy még júbb legyen a júú.
A Vero Központ már szerepelt a Homáron, az akkori sztori csak részleteiben különbözik a mostanitól, ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a cég saját credója szerint is ingyenes szűrésre és az "alapellásátásban még nem használható" kezelésekre szakosodott, méghozzá nem kis elhivatottsággal és…..
tejfölbiztosítás 2016.06.14 07:00:51
@Manyecs: én is oltottam nálamnál magasabb lángokt vizes testtel, hogy oda ne pörkölődjek. Kocekás konyharuha se kellett hozzá, hogy. Nem pánikoltam, inkább anyáztam, mert még vízemberként is gecire lepirult az arcom. Meg a hasam. Az van ugyanis legelöl a térben. Mint Homérd Simpsonsnak. Majd egyszer fogyózom (úgyse). Hát ennyi, kiüresedtem. Nincs több mondanivaló. Ide már külső inger kell. Mi lett volna a sok emberrel, ha nem tereled őket? Az megvan, hogy szuperhős. Nekszülettél?
tejfölbiztosítás 2016.06.14 07:38:29
@atpijkamo110: igen, 8-olcadikon pont szívás: a 7-etedikről még lelépcsőzöl, a 10-edikről lifttel mész, olcadik (8)-ról meg bizony ugrani a legpraktikusabb. Ez már az újposzt? A posztolótmár.
@Manyecs: közösségben te vagy a központ. Te tartod a wifirúdantennát. És közben mindig beszélsz valamit. Szerintem a nők a cápáktoll származnak: azok sem állhatnak le az uszással, különben sülljedés, s halál. Tik sem hallgathattok el, a verbál-szóval tartjátok magatok felszinten.
tejfölbiztosítás 2016.06.14 08:02:01
@Manyecs: megenném. Sütölve vagy anélkül. Is.
A kereskedők permanens kínzó kérdése a "Hogyan érjem el, hogy a vevő bejöjjön a boltba?", hiszen a vásárlókért folytatott küzdelem első csatáját az nyeri, akinek sikerül elérnie, hogy nála, és ne a szomszédnál nézelődjön a kuncsaft. Nyilván nem nagy truváj, hogy ennek küzdelemnek az egyik…..
tejfölbiztosítás 2016.06.11 21:44:37
Ma eszemben jutott, ahogy a bicajbolt előtt várakozó pár fattya beszabadult kerítésen, így telken belülre. Az fasza vót.
@atpijkamo107: érthetetlen xámomra, hogy van ember, akit érdekel a foci. Olcsó falkaösztön megélése, kiélése. Szarság. Kivéve hogy sör, az jöhet. Külön.
19.2KBaudot meg ki ne hagyd, annak a gyakorlati megjelenülése 0.3 Kbyte/sec volt. Néhai internethez még elég is volt, úgyahogy. Még mp3-at is töltöttem úgy!.:D LóL
32-es nekem is volt, tényleg a multitaszk a megoldás, illetőleg mobilon, gyakran látogatott oldalak esetén alig feltűnő a külömbpség. Cache for ewer.
tejfölbiztosítás 2016.06.13 13:47:33
Az alkohol öl butít és nyomorba dönt, ezért az alkohol ellen úgy lehet a legjobban harcolni, ha gerillaboltokat létesítünk, amik úgy tesznek, mintha sört árulnának, de valójában ki se nyitnak. Így a csalódott vevő kénytelen eloldalogni, és bánatában tejet vedelni vödörszám. Legalábbis panaszos…..
tejfölbiztosítás 2016.06.09 12:21:13
@Nick-son: és ez csak egy mikronnyi szeletkéje mindannak az agyfasznak ami tombol ma.
tejfölbiztosítás 2016.06.09 12:24:19
@Manyecs: magam is karatéjoztam, de aztán úgy döntöttem, hogy kinövök belőle és váltottam. Ami filozófiailag is közelebb állt hozzám. Nem árulom el melyikre, de tökjó.
Újposzt esetleg? Itt a friss újposzt, újposztot tessék! @The Crazy One harmadik regisztrációja: nem lehet. Tudod te hány kilincs vezet addig?!
tejfölbiztosítás 2016.06.09 12:27:50
@Firestarter.18: szerintem vámpír. Ezt a kinézete is _sanszosítja_.
Olvasónk levele alapján új szabályt kell megtanulnunk az internettel kapcsolatban: net nem akkor van, ha tudunk netezni, hanem ha a Telekom azt mondja. Ráadásul a Telekom varázsige-hatékonyságú ráolvasásai netet ugyan nem teremtenek, viszont eléggé drágák. Ezzel az erővel kérhetnénk segítséget a…..
tejfölbiztosítás 2016.06.08 16:25:32
"kedves Gertrúd" micsoda karakternick.
"„a hálózat ledobott a celláról”." E ponton nagyon nem mindegy, hogy jólnevelten, meghunyászkodva tudomásul veszed a felbaszó semmit, avagy kikelsz magadból, hogy mi a redvás istenfasza van márT, hogy nem érzed, hogy komolyan ezt adod a képembe bele level666-os tehhnikai szakemberbácsi óder centeres kisleány? Kővetelem, hogy normális választ, te örülnél/tudnál mit kezdeni ezzelbazmeg? Nemnaugye, szedjétek összemagatokat. Jajj, uram, igen uram, máris! KöllSzenteres pszichológia (nem mindig működik, de jobban, mint a halk und töketlen konstata).
Mondjuk mi net nélkül is elvagyunk este tízkor (voltak ilyen epizódok a létben és nem borultunk meg). Ezt az oldalát is vedd észre, ha már úgy is ennyiideje fennforgásban van a dolog. Talán ez egy karmikus yel, nemdebár esetleg? A számlázás része nyilván nincs rendben. Szarral telített luftballont kell helyezni elibük.
toppantam lol
A Telekom ügyfélponton még telefonos segítségre volt szükség? Merhogy?
Van, hogy tényleg okosabb/jobb a jóváírásosdit választani, ez persze rizikó és érthető a felbaszódottság. A kiscsaj meg agynélküli szegénykém.
A negyvenezret nem vágom miből jött össze, tételesen kérném.

Alapvetően értetlenül verem a faszom a rózsadombi esetek előtt: dedikált hely, kiemelt hely, annyi terület és objektum van az életben, melyek körül rojtosra van topogva a talaj, melyeket szarrá, s szénné vizslatnak: hogy lehetne becserkészni, hogyan lehetne kiaknázni, jobbá tenni, ezt tenni, azt tenni, amúgy magvalósítani, pénzt keresni rajta. Erre pont a dombon alapvető netprobléma, s sokaság-hiány. Mostan akkor van gondivselés avagy nincsen?!
tejfölbiztosítás 2016.06.09 08:48:30
@ebella: jarj a vilagban: szamos helyen monopolium a T vagy ar/ertek aranyban (tripleplay) kedvezobb, mint mas szolgaltatok. Igen, ilyen is van.
@Manyecs: ilyen dozisban kesobb tuti a rak, azt meg nem valtod ki penzzel. Foleg most, hogy terhes is vagy off, enter. Ujposzt.
tejfölbiztosítás 2016.06.09 10:11:49
@atpijkamo107: akkor miért vannak T monopóliumok? Xámos hellyen.
@Manyecs: már bocs, de nem vagy ehhez túl öreg? Nem félel a degeneratív tényezőktől? E korban már hatányozódott az esélye van.
A Brands.hu jó régi és viszonylag jól futó, nagy webáruház, kifejezetten rendesen és igényesen kezelt social media felületekkel. Ehhez képest elég meglepő az a hányaveti ügyfélkezelés, ami az alábbi levélből kiderül. Lehet, hogy Tamás nem a barátjuk?  Április 15-én rendeltem a brands.hu-n egy…..
tejfölbiztosítás 2016.06.08 15:52:24
@É2I: ezt mondjuk sosem értettem, ókciós oldalakon is mindig fel van hívva a figyelem, hogy előre soha ne utalj. Akkor mégis hogy a jópéniszben bonyolódjon le az üzlet? Nem tud mindenki találkozni. Erről márT soha nem szól a fáma. Webbutikok sem preferálják az utánvétet, a túl sok szopás, átnemvevés miatt, ahogy a magánemberként árulók is. A bevett metódus, hogy előbb a pénz, aztán feladja. Amiben mondjuk van is ráció, mert ha nálam a termék és használhatom, ki a tök akar még pénzt is kiadni mellé, "feleslegesen".
Most tekintsünk el attól a vitától, hogy vásárol-e az ember bukósisakot diszkontáruházban vagy nem, márcsak azért is, mert a tesztek alapján a válasz valószínűleg az akár és az attól függ közötti mezőben helyezkedik el. A bukó itt ráadásul csak érintőlegesen téma, a fő érdekesség a Lidl akciózási…..
tejfölbiztosítás 2016.06.08 08:06:00
tejfölbiztosítás 2016.06.08 09:01:55
@kekecke: hogy te mekkora egy szűklátókürű, ostoba szar vagy. Fájóan az. Mondjuk nem is vártam mást. (elképzelni sem tudod, hogy valaki más beállítottságú legyen, mint te, azér' kössz a tanácsot...) Szar élet a tefajtád miatt van.
@Manyecs: nem hülyeség a szűrő, feredéj kalitkaként műxik, így a nemkívánatos hullámokat felfogja (már amelyik frekvenciák megorpantására alkalmas ama rácstávolság). Jó védelem az agyrák ellen. Kiwi leszek majd, hogy étvizedek múlva hány agy- és fülrákos páciens leszen a mai mobilozás-wifizés miatta. Lehet hogy ki tudja.
tejfölbiztosítás 2016.06.08 09:04:14
@Nick-son: hát nem tudom. Értem és egyetértek, hogy nem százmilliós sisak észszerű (láccólag) egy Babettához, nade ez is milyen hozzálendülés már, hogy gyerekkorunkban sem volt sokminden. Ja: azbeszt meg vót. Esetleg azt is erőltessük továbbra is, mert hiszen _anno volt_.
"Amíg az emberi tényező jelen van, mindig adódhatnak tévedések". Ez nem egy Coelho alapvetés, hanem egy csempebolt képviselőjének a magyarázkodása, melyet egy panaszosnak vezetett elő, és tulajdonképpen nincs is baj vele, hiszen egyrészt igazat mond, másrészt azt még olvasónk sem állítja, hogy…..
tejfölbiztosítás 2016.06.07 15:51:18
@honeeybee: az enberi kommunikáció részben egyetértünk. Bizony többet szoptál ügyfélszolgaként, mint az károsodások nélkül megtörténhetett volna, így maradandó nyomot vésve beléd maradt meg az az időszak, látom én. Értem én. De hogy a szövegértelmezls rovására is menjen a dolog, az már patológiás. Kérlek lásd, hogy ő normálisan kommunikált, vele nem tette ugyanezt a másik oldal! Utána jöt a "rosszindulat". A posztoló kivételesen rendben van.
@fleur863: na várjál. Nem nevezheted értetlennek. Ez most itt az ő nagy alkalma. Most MINDENT(!!) (néégy) visszaad. Megfizetsz mindenért.
:)
"kommunikálni próbálja" Áh! Disznók elé vetett gyöngy az ilyen fogalmazás.
"színarány bizony szar" Tehát erősen a barna felé tolódott el?:D
Nem gondolom, hogy ti, mint fizetőközeg kötelesek lettetek volna még görcsölni a zsinórban elkövetett elkúrásain a szolgáltatónak, nincs itt hiba, csak ők tűnnének márt el s süljesztőbenn.
tejfölbiztosítás 2016.06.07 18:35:42
@mechanikus körte: jó, akkor ez nem (egészen) hozzád szólt. Egyébként nem a meglepetés erejére gondoltam, hanem számos összefüggést nem láttok át, mert nincs agyatok hozzá és/vagy a kis világotokban éltek. Kifejezetten a 'háború'indítás következményeként kívántam tárgyalni a dolgot: a nőkkel eleve alapvetően udvariasabb a társadalom, ez megjelenik a vitakultúrában is, türelmesebbek is (kivételes esetek mindig vannak persze), mivel puncitulajdonosság van. Így van ez: nem ellenfelek vagytok alapértelmezetten, hanem prédák (dugnivalók), ennek megfelelőek az alakulások is. Ezt vitathatodm, de az infantilisség volna részedről csupán. Ezért én azt remélem, hogy értesz most és még talán egyet is értesz velem.
@Egysimaegyfordított: hiába dumálsz neki: érzelmi irányított. Ebből nem hozol ki többet. Összemosódik a tényszerűség a szubjektumokkal. Azért is veszélyes ez, mert kifejezett tiszta epizódjai is vannak, alapvetően viszont nem képes jól befogadni az egész szituációt. Ahogy írottam is vala: ez az elégtételek helye számára most (természetesen meg lehet cáfolni, a kétely alapkellék, deazér' a bizonyosság is elég nagy mellé, hiszen mégiscsak profi volnák vagy mifene).
Reméljük Tiboréknál nem dúlta fel nagyon a családi békét az agyonnyomott tablet ügye. Levélírónk csalódottsága tök érthető, hogy jogászkodásának van-e valami értelme, azt pedig megpróbáljuk megtudni. Vásároltam 2015.11.08 -án egy LENOVO típusú tabletet a Westendben található MediaMarkt-ban.…..
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
tejfölbiztosítás 2016.06.03 19:18:28
tejfölbiztosítás 2016.06.05 11:09:09
@Manyecs: te most itt vagy. S mesélsz.
Az internetre felköltözött kínai piacok korában nehéz tisztán látni, melyik webshopból érdemes rendelni, és melyikből nem. Ugyanis ezeknek egy része nemcsak, hogy gagyit árul, de panasz esetén nem is viselkedik korrekt módon a vásárlókkal. Arra meg nem is merünk gondolni, hogy esetleg szándékosan…..
tejfölbiztosítás 2016.06.03 13:17:48
@megamen: tegnap láttam egy jót. Nagyon jó volt. Ma pedig megtisztítottam a képernyőm. A kettő nem függ össze.
@Tron65: ja, csak az nem távoli fél és nem sumákolnak.
@kekecke: szarul látod. Légy a helyében.
tejfölbiztosítás 2016.06.03 15:21:41
@Reactor: vagy eleve bóvli. Bajuszkötő lol.
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
tejfölbiztosítás 2016.06.02 17:17:50
tejfölbiztosítás 2016.06.02 22:07:49
tejfölbiztosítás 2016.06.03 08:31:13
@Mj: nem nVidiát? Leellettél márVagy nem sieted el?
  Legalábbis nekünk most hirtelen csak ez az egyetlen racionális magyarázat jutott eszünkbe arra, hogy miután a levélírónk - állítása szerint - arra vár, hogy végre üzembe helyezzék elektromos mérőóráját, az ELMŰ már javában és vígan számláz, méghozzá nem is kis…..
tejfölbiztosítás 2016.06.02 12:22:15
@Terézágyú: Hilda tanonca, mit vársz. Az meg egy posztban a posztroló kifejezett kérése ellenére is ugyanúgy adásba baszta a címt. Éljen a dilettantiz. Mush.
tejfölbiztosítás 2016.06.02 13:42:13
@atpijkamo105: kurvára kimaradtam. Mondjuk ja.
A BKK híresen udvarias irományokban levelezik utasaival, ezúttal sincs ez másként. A tartalma azonban már megkérdőjelezhető. Na, nem mintha nem ismernék el a panasz jogosságát, de azért azt ők sem gondolják komolyan, hogy 150 forint miatt Pestre utazik valaki! Túl XXI. századi lenne, ha lehetne…..
tejfölbiztosítás 2016.05.31 18:24:58
@atpijkamo105: akkor neveld már meg légy szíves. Szép, s idilli a védelem alatt állás, de kezd sok lenni a nő.
Egy haláleset sok szomorú kötelességet ró a valószínűleg amúgy is rossz állapotban lévő családtagokra, így különösen szerencsétlen ügy, ha ilyenkor bénázik valamelyik hivatal. Ez történt szegény Ádám a "néhai" Vénszivar.(míg te azzal ki nem tiltottál! esetében, aki hiába tett eleget bejelentési…..
tejfölbiztosítás 2016.05.31 13:11:19
A sztoriban olvasónk sem hibátlan, hiszen nem csekkolta az előre megváltott vonatjegyen a dátumot, és ebből kerekedett ki az egész kalamajka, de azért az a rész, ahol a kalauzzal való tárgyalás hullámzását követve 150 forintról 12500-ig nő a fizetendő összeg, elég elképesztő. A debreceni…..
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
tejfölbiztosítás 2016.05.30 10:03:51
@Manyecs: köszi. Te mindenre ráköcc mindent. Rádiós músorvezető vagy.
tejfölbiztosítás 2016.05.30 12:25:13
@Manyecs: nem olvastam végig, mer profi vagyok. De az, hogy tudatos fogyasztó, olyan nematól van, hogy ragaszt magára egy cimkét, aztán ugyanolyan hülye, csak måsmegvilágításból. A tudatosfogyasztó csendes, s természetszerű számára, hogy nem hUlye. Nekem is volt idő, mikor 10-20 ft-okat is nézni kellet. Igaz, akkor nem is telifonáltam rédióműsorokba, merugye.
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
tejfölbiztosítás 2016.05.28 21:26:20
@alsophila.grahami: lolságos még nézni, ahogy tik is fokozott extázisban vagyoltok.:)
@ALOKSAKTWO: az én szememben az a szem megjátszott.:)
@Zephyrous: ugyan, nem jársz a világban? 15 év tök átlag! (Csak én ne borulnÁk rajta ki olyast nagyon, hogyafaszom, hátraszaltó.)
"Mi boldoggá teszünk!" - ígéri a Hellopay a leendő kártyatulajdonosoknak. Hát Gergőt nem sikerült, mondjuk mi a levél alapján.  Kedves Homár! 2016. április 28-án a Budapesti Pálinkafesztiválon váltottam ki és töltöttem fel a fesztivál egyetlen "hivatalos" fizetőeszközeként feltüntetett HelloPay…..
Az ember azt gondolja, hogy az online bankolással minden bankügyet egyszerűbb elintézni. Hát nem. Kedves Homár, Előre bocsájtom, hogy meg vagyok elégedve a Citi Bankkal, 2000 óta vagyok náluk, ezalatt talán ha kétszer voltam benn fiókban, mindent el lehet online vagy telefonon…..
tejfölbiztosítás 2016.05.26 15:50:41
Igazán trükkös megoldást alkalmaz a műszaki áruházlánc, ha tényleg így csinálja. Megkérdezzük. Kedves Homár! A minap érdekes dologra lettünk figyelmesek az Euronics áruházában. Telefon vásárlás előtt álltunk, a választás egy Huawei P8 Lite készülékre esett. Interneten gyorsan megnéztük az…..
tejfölbiztosítás 2016.05.26 12:05:46
tejfölbiztosítás 2016.05.26 14:38:53
tejfölbiztosítás 2016.05.26 15:38:31
@Manyecs: 1 nickem van mindig. Fék jú.
Mi ez a poszt és az összes komment, ki hogy foglalná össze, fődíj egy homárd edisön szalvéta (szúette).
Talán az eddigi legdurvább mobilszolgáltatós sztori, pedig aztán erős versenyszámról beszélünk! A saját hibája miatt a Telenor durván szankcionálja a vétlen ügyfelet (mai magyar dráma) NyitányÁprilis 14-én a Telenortól vásároltam egy Lumia 950 típusú mobiltelefon készüléket az üzlet által kínált…..
tejfölbiztosítás 2016.05.26 10:03:55
Az elmúlt évek gasztroforradalmához kapcsolódóan generációváltás is zajlik a hazai vendéglátós szakmában. Ennek kapcsán egyre inkább úgy tűnik, hogy a minőségi, igényes, kézműves és dizájn szavak mentén alapított új egységek általában fiatal, gyakran más szakmában már sikeres tulajdonosainak nemcsak…..
tejfölbiztosítás 2016.05.24 12:49:58
@Terézágyú: kizártam, egyszer már azt válaszoltad nekem, hogy nem vagy az. Konkrétan. Azóta ellenkező hitben élek. Bevallom néha elbizonytalanodom. Még nőből ritka az ilyen cizellált humorú. Egyszóval nem valószínű, miközben mégis.
@Manyecs: most itt vagy ott?:D Belekavarodtál tennen magadban!
@Leone_510: 'a fenti kérdés még ha mosolyogva is hangzik el kedves hangsúllyal , akkor is VÉGTELENÜL durva és udvariatlan lesz"
Tudod miben van az én szememben az igazi problémamegoldás? Ha fejezet 1., kellemetlen szájízt hagyó intermezzó után is tud úgy udvarias lenni a szolgáltatást nyújtó (az sem baj, ha a vendég is normális persze), hogy nem érződik ki a hangjából, sem mimikájából vagy testbeszédéből az elfojtott indulat. Nem várható el mindenkitől e képesség vagy a törekvés rá, de én már láttam ilyet.
tejfölbiztosítás 2016.05.24 13:50:13
@Terézágyú: ha lesarkítod, fejedet veszem. Leírtam pontosan a gondolatomat erről. Nem vagyok bűbájpárti. Tudni kell viselkedni, ennyi. Kultúrkörök meg eltérőek. Egymagában hiába van igaza a vendéglátósnak abban, hogy nem nyal seggeket, ha lekommunikálni nem tudja a számára kedvező akaratát.
tejfölbiztosítás 2016.05.24 16:13:55
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
tejfölbiztosítás 2016.05.24 11:47:42
@Terézágyú: majd elkérem aptijankótól (bocs, de csak így tudom leírni a nevét) a Szent Scriptet. Mely autó matta. De előtte nem. Ja, kitudja hol a jó határ. Repülővel menjünk tán ?Esetleg a sétahajókázás a nyerő? Sok izgalom és részlet elvész, ha túlságosan sietünk vagy túlontúl kezessé alakítjuk a rendszoárt. Az biztos, hogy enter.
tejfölbiztosítás 2016.05.24 11:50:48
@Phil Necro: tiszta sor. De mink legalabb nem megyunk idegen helyekre, kivulallokent osztani az eszt, "szerintemezni", s jol megmondani. Ez picit szani, de ertekeli mindenki valahol (magaban melyen), hogy probalsz beilleszkedni. Antiszocialiskent picit nehez a dolgod. Nehez egy sport ez.
tejfölbiztosítás 2016.05.24 14:08:59
@Phil Necro: a te itteni viszonylatodban en megis ugy erzem, hogy van. Na de te erzed.:)
@atpijkamo100: hát a fenetudja. Mert? Valami ovis indok volt. Még a fejére koppintási előtti időszakból. Azóta fejlődőtt ebben. Vagy mi.
Én baptista vok. Pártállamatlan, jónekem. De hívtak a trappistákhoz is, ami nem rossz, hisz' a sajtkészítőkről mindenkor tudjuk, hogy boldogok.