Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincent Vega

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fekete Pákó, a topless DJ 2012.03.30 22:03:16
Amikor azt hitted, hogy nincs elég baj. via Blikk..
Vincent Vega 2012.03.30 23:25:48
inphoto.blog.hu Újratöltve 2012.03.21 19:18:00
 Tisztelt Látogatók! Lassan úrrá leszünk a csüggedésen, és nekiállunk feltámasztani tetszhalott állapotából kedvenc blogunkat. Nyílvánvaló, hogy kezdetben döcögni fog a szekér, és ezért mindenki megértését kérjük, és egyben azt is reméljük, hogy RC vigyázó szemét…..
Subba Pigslaughter 2012.02.23 11:54:00
Kisfilm a disznóvágásról...
Vincent Vega 2012.02.23 12:00:16
Szeretem a Google hülyeségeit, ezzel kivánok mindenkinek Boldog Újévet!..
Tegnap kiszámoltam, az elmúlt 2 hétben a napi látogatók száma 200 fölé került (jó, 200,42-re jött ki, de akkor is kétszáz fölött:) Ez annyiban jó számomra, hogy minden külső segítség nélkül, lassan nő a látogatók száma. Persze a nagyon szar Goldenblog miatt is nőtt,…..
Subba Durva: Krokodil 2011.07.27 14:13:00
Megmondom őszintén, hogy nem néztem meg a videót az oroszok heroinjáról. Aki akarja nézze, állítólag nagyon durva.  ..
Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.Most azonban…..
Ugye az iPad egyik killer appja az új videóvágó, ami azonban mégsem annyira szuperegyértelmű, mint azt elsőre sugallták, bizonyos videókat ugyanis, hiába vannak azok benne a tablet camera rolljában, nem lát a program. Ezek többnyire valamilyen külső eszközről kerültek az iPadre,…..
Igazán rám ne halgass, mert nem vagyok képben a napi gépekben, de van véleményem, szubjektív. Nem gondoltam, hogy vennék nem full frame gépet, de a Nikon D7000 erősen elgondolkoztat. Most nekem magasan minden tekintetben egy optimális összeszedett, nagyon jó gépnek tűnik. De a…..
Itt nagyon sok eredeti katalógus anyaga megtalálható. A Tessar információ is innen lett meg 2 perc alatt. Ha valaki tud hasonló oldalt, ne habozzon!www.cameraeccentric.com..
Valami bűzlik Dániában. A pletykák szerint az egyesült államokbeli Apple Store-ok bizonyos dolgozóinak megtiltották, hogy szabadságra menjenek egy három hetes intervallumban, január utolsó hetétől kezdődően. Ez szokásos eljárás, általában olyan népszerű termékek startja…..
Mai naptól, a blog nem foglalkozik magyarországi fotós eseményekkel, nem kommentál, visszaáll a régi rend. Azt hiszem, felesleges és számomra rossz kisérlet volt, valamilyen szinten tudósítani arról, ami történik, természetesen minden érdek nélkül. Erre remek oldalak vannak, ott…..
A Sony bejelentette, hogy 18-200mm F3.5-6.3 OSS E-mount teleobjektív szeptember 10-től lesz elérhető. Becsült kiskereskedelmi ára 800$ az USA-ban és 699£ az Egyesült Királyságban. A kép-stabilizátoros zoom objektív egyenértékű zoomtartomány 27-300mm tervezték, a Nex…..
Egy hétfői döntés értelmében az Egyesült Államokban ezentúl legális a jailbreak és a szolgáltatófüggetlenítés, az unlock. A hackerek levehetik a csuhát, kimehetnek a napra, az Apple elfogadtatási eljárása kevésbé tűnik despotikusnak, és az AppStore-ból kihagyott programok is…..
Vincent Vega 2010.07.27 12:24:38
Az Apple sutyiban frissítette a Mac mini kínálatát, mégpedig nem is akárhogy, a kis dögök új, vagány külsőt kaptak.Az új kínálat szerint két minit lehet vásárolni, az otthoni és a szerver verziót. Mindkettőben maradt a Core 2 Duós proci, azonban megkapták a GeForce 320M-es…..
Vincent Vega 2010.06.15 14:18:41
@prolab: iMacek csak október, november környékén frissülnek szerintem. Azért nem volt olyan rég a frissítésük, arról meg ne is beszéljünk mikorra javították ki a hibáit...Vannak sokkal égetőbb frissítések is, pl a MacBook Air, vagy a MacPro.
Egyébként mi bajod a jelenlegi iMackel? Semmi baja, nyugodtan vedd meg! nekem is egy 27-es iMac muzsikál otthon, hibátlanul. jah és gyönyörű a gép. Mi az ami miatt nem veszed meg most?
Vincent Vega 2010.06.15 15:11:51
@prolab: de ezen az oldalon kb mindenre azt írják hogy ne vedd meg :) ha meg állandó update-re vársz akkor igazából az egész életed várakozással töltheted. Én március közepén vettem az iMacem, Akkorra javították ki a hibáit, és akkor volt az hogy nem kellett heteket várni hogy egy-egy darab érkezzen az országba belőle. Várnom kellett volna az update-re? Már elavult a gép??Nehogymár... :)
Appleblog Jönnek az új Mac minik 2010.06.04 07:13:00
Az Appleinsidernek négy különböző forrás is megerősítette, hogy nem nagyon érkeznek a Mac mini rendelések, kitolják a szállítási időket, ami akkor szokott előfordulni, ha új termék várható.Úgy tűnik tehát, hogy a kis halk szavút is kibelezik hétfőn, a korábbi hírek…..
Vincent Vega 2010.06.04 12:02:21
@flimo13: iMac vagy MacPro semmi baj velük.
Azért az durva hogy az imac tulfutott a szokásos frissitési cikluson. Kb márciusban volt az, hogy nem kellett várni hónapokat rá, és akkorra javították ki a hibáit. Erre máris frissiteni kéne?
Vincent Vega 2010.06.04 15:53:45
@Fransisco Miranda: Csak ez annyira gáz, hogy a 2 hónapos iMacem már frissítésérett...basszus legalább egy évig had érezzem, hogy fasza gépem van :)
@flimo13: Igazából nemtudom mire nem tudod használni az iMacet a bemenetek hiánya miatt. De ha ez sem meg a MacPro sem jó neked akkor ott a macmini...Ha meg már az sem akkor buherálj magadnap egy PC-t alkatrészekből...Jó szórakozást hozzá :)
Majdnem pont négy hónappal azután, hogy az Apple beszüntette a high-end iMacek forgalmazását a vibráló képernyő és be nem kapcsolt kijelzők miatt (nem beszélve a tört gépekről és a sárgulásról), el is készült a levélnehezékként használható iMacek szoftveres javítása,…..
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Egy tajvani lap szerint az Apple még ebben a hónapban frissíti a teljes laptopcsaládot, ami egyébként is várható, mivel a MacBook Prók és a MacBook Air erősen túllépett a szokásos termékcikluson. A cikk szerint a Apple-nél az Intelre vártak, hogy szállítani tudja a megfelelő…..
Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.A lap úgy tudja, hogy…..
Könnyed vasárnap délutáni poszt következik, Handrás oldalán találtunk rá ezekre a gyöngyszemekre, amiket a szerdai csinnadratta közben lőttek rólunk a titkos Apple-kémek. Az első képen Handrás épp Csabának magyaráz valamit, aki szemmel láthatóan nagyon igyekszik megosztani a…..
Vincent Vega 2010.01.31 23:29:47
Eddig nem személyeskedtem, de most kényszerűségből muszáj lesz, mert a kommentekben velem is sokan személyeskednek, volt aki megfenyegetett tettlegesen és olyanis volt aki például most levélben hencegett nekem, meg gúnyolódott. Ezt a levelet azért másolom be, hogy lássátok milyen…..
Vincent Vega 2010.01.29 13:24:58
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
Vincent Vega 2010.01.29 08:54:05