Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karesy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmarad Keresztes Ildikó budapesti koncertje. A sajtóközleményből nem derült ki rögtön, hogy miről is van szó, de minden világossá válik, ha elolvassuk a szívfacsaró üzenetet Keresztes Ildikó Facebook-adatlapján. Nem lennénk most a rajongók helyében: Tisztelt Közönség! Az…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Magyaridióta Blöff 2010.05.13 10:06:00
Nézem az új kormány tagjainak listáját, olvasom a velük megjelent első interjúkat, somolyogva követem az ún. nemzeti konzultációról szóló híradásokat, és egyre inkább kezd megvilágosodni, hogy ez az egész eseménysor csak egy blöff, mégpedig Orbán Viktor személyes…..
Varánusz Nem szeretem a focit 2010.05.12 16:11:00
Más pedig szereti, nincs ebben semmi különös, miért ne lehetne bárki rajongója egy szerintem infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán.Orbán Viktor is szereti a focit, ezt nem is rejti véka alá, nincs is önmagában ezzel sem…..
Karesy 2010.05.12 17:31:43
BajszosErik feladja a leckét a mikroközösségek szélsőséges humorát kedvelőknek. Képvicce egyfelől szerintem szinte megoldhatatlan, aki viszont mégis képes arra, hogy megfejtse, azzal villáminterjút szeretnék csinálni. Úgyhogy pályázat: a megfejtést nem árulom el, óra indul,…..
Karesy 2010.05.06 06:34:35
@Ál Trebitsch: gratula
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
     Ahogy már jeleztük, alaposan felkészültünk a délután 4-kor kezdődő Magyar Demokratikus Charta-összejövetelre, ahol rutinos felszívó emberek után maga Gyurcsány Ferenc fog gondoskodni a jó hangulatról. Hazaloptuk a munkahelyekről a laptopot, feltöltöttük…..
Az MDF agóniája már baromira unalmas, de a helyzetből igyekeznek kihozni a legtöbbet. A teljes identitászavar újabb bizonyítéka került elő. Bevillan egy kép: Egy elhagyatott pince, félhomály, rothadó, feketéllő csövek futnak végig, néhol elengedve a bennük folyó posvadt…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..