Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor éppen azt fejtegette, hogy a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, amikor a független ellenzéki országgyűlési képviselő odalépett, és egy táblát tartott elé. Orbán megpróbálta elvenni a táblát, de nem tudta. Végül Kövér embereinek (update: fideszes képviselőknek!) sikerült.…..
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2019.10.21 18:19:41
@taga20: de flusztralt vagy. Mi van nem tudtal leszopni egyetlen arabot sem ?
A 888-tól a Nyugati fényen keresztül a hajdani Hír TV-ig sok műsorvezető, riporter és újságíró tudja, milyen érzés olyan szavakat leírni és kimondani, amik után bár erkölcsi fölényt nem, de busás jutalmat annál inkább kapnak. Bár a politikai oldalak különböznek, annyi közös mégis van - vagy volt -…..
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2018.02.15 20:06:20
@Mr Elios: "1.: a gumilövedék nem éles lőszer"

HA FOGOK EGY GUMIKALAPÁCSOT, ÉS POFÁNBASZLAK VELE, AKKOR HALOTT LESZEL MIELŐTT FÖLDET ÉRSZ.
PEDIG "CSAK" GUMI.

A vizsgáltok megálapítottak, minden szabálytalan volt. Azok a fegyverek és lőszerek ember élet kioltására alkamasak voltak, és ezt a Gyurcsányék tudták.
És mégis elrendelték a tömegbe lövetést.
Legújabb videójában pusztító pontossággal figurázza ki ismét Bödőcs Tibor Orbán bornírt rendszerét. Már úton a Nemzeti Maradási Iroda, mert a belföld az új külföld...
Megalázzák, embertelen körülmények közé kényszerítik a menedékkérőket a két tranzitövezetben. Orbán megint előhúzta a Soros-kártyát, bár alaptalanul vádolja az üzletembert. A hírhedt V4-ek az unió legfőbb kerékkötői...
A fővárosi önkormányzat által felügyelt közterületeken 2025-ig kivágják az összes kanadai (vattázó) nyárfát – döntött a Fővárosi Közgyűlés. A legabszurdabb az egész történetben az indoklás. Meg az, hogy nem érnek el vele semmit – csak rosszabb lesz. De miért is? ..
Városi Kurir Orbán csúcsra jár! 2016.12.03 09:12:32
Orbán az e heti kinyilatkoztatásában odáig ragadtatta magát, hogy kioktatta demokráciából mindazon országok vezetőit, akik nem az általa megalkotott agyrém mentén képzelik el népük jövőjét. Jó szokása szerint most sem kímélte az Európai Uniót, Angliát és Németországot sem, vessenek magukra, ha még…..
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.12.04 16:18:04
@1ghost: "Ez a tolvaj, korrupt, antidemokrata orbán olyan hülye mint a segg. Már mindenki csak röhög rajta, vagy köp egyet a neve hallatán. "

Azert nem mindenki, az Egyesult Allamok elnoke peldaul meghivta ot Amerikaba.
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.11.16 21:26:21
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.11.14 17:31:26
@Narancsseggű Mandrill: Epp ma nyilatkozta az Orban a parlamentben: "minden egyes támadás csak megerősíti Rogán miniszter úr pozícióját."
"Nehogy azt higgye, hogy ezek a hírek bennünket megrendítenek, akár csak elgondolkodtatnak"

Szoval felesleges ez sok undorito hazugsag gyartas. Nevetseges mar a feltetelezes is, hogy az orszagunkat tamado ellenseg akaratanak megfeleloen az Orban majd eltavolitja a legjobb munkatarsait.
Ha Hitler annak idejen megkeri Churchillt hogy rugja ki a tabornokait, akkor szerinted mennyire vettek volna figyelembe a kerest ?
Felszámolták a Népszabadságot. Csak így. Egyik percről a másikra. Szó szerint. Pénteken, lapzárta után hazaballagtak a kollégák, szombat reggel már nem volt hova munkába menniük. Ne legyenek illúzióink: a lapot bedarálta a NER...
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.10.09 18:35:17
@nu pagagyí: "Habonymédia sajnálatosan nem köti le az embereket, érdektelen szar, "

Valoban, ezert is olvassa mindenki a nepszabasagot.
:)))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nincs olyan nap, amikor ne jelenne meg cikk arról, hogy Magyarországon súlyos munkaerőhiány van. 2016-ban a magyar gazdaság fő problémájává a munkaerőhiány vált, ami nemcsak az olyan magas hozzáadott értékkel rendelkező ágazatokat érinti, mint például az IT-szektor, hanem…..
Heteken át kissé értetlenkedve olvasgattuk a híreket arról, hogy mi folyik Pécsett a Zsolnaynál. Addig világos volt az első pillanattól kezdve, hogy van egy iparág, amely lefelé szálló ágban van, küzd mint malac a jégen. A gyártók közül pedig épp a Zsolnay van a legszorultabb helyzetben, mert nem…..
Hamarosan kezdődik a 2016-os olimpia Rióban. A játékon várhatóan rekordszámú ország fog részt venni, már 206 ország jelezte a részvételét. Összesen 306 aranyérmet osztanak majd ki 28 sportág 42 szakágában. De mennyit kapnak most a magyar sportolók, ha aranyérmet szereznek?  ..
Reágáló Rendszeren belül 2016.07.28 01:23:18
Jól láthatóvá teszi a rendszer jellegét, amit a népszavazási kezdeményezésekkel vagy az ügyészségi eljárásokkal művelnek. A Nemzeti Választási Iroda szégyen nélkül akadályozza a földek új grófoknak osztása elleni népszavazást (és amikor a vasárnapi nyitva tartásról szólót nem tudta megakadályozni…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
Baloldalt SZÉTSZOPATÓ Habony 2016.03.17 15:41:34
@nu pagagyí: Elmebeteg vagy ! Horn Gyula egy HAZAARULO TOMEGGYILKOS, elsonek kellett volna kivegezni, a 89-ben.
Eljött március 15. A nap, amikor a szabadságot, a függetlenséget, és a hősök által meghirdetett 12 pontot ünnepeljük. De vajon lehet e ünnepelni ezeket az értékeket, amiket akkor egy rövid időre kivívtak ma, abban az országban, ahol kréta nem jut rendesen a pedagógusoknak, ahol az oktatás a 20.…..