Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Paláver az a műsor, ahová a meztelen migráncshordák elől menekülnek azok a szerencsétlenek, akik ugyan szavazhatnak, de szövegértési képességük nem haladja meg egy közepes méretű talicskányi aprómajomét. Jó, a műsorvezetői négyes is rém erős, a Bayer-Huth-Jurák-Stefka fedzetsorral azért legalább…..
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2017.11.30 16:13:09
 Ezúttal nincs szükség kremlinológiára, elejtett fél mondatott elemzésére. Orbán egyértelműen kimondta: A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni...
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2016.12.20 19:44:22
Kabinet Helikopterezés 2016.10.09 11:10:05
Az eheti kormányülésen a miniszterelnök némiképp ingerült, mert ugyan hétvégén megvívott egy csatát, saját véleménye szerint győztesen, de a kabinetfőnöke már megint nem bírt magával...
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2016.10.09 18:56:48
@Nzoltan: Nem vette meg, de allitolag ranezett egy helikopterre, ami 1 kilometerre repult el melletuk. Es a libbantak szerint ez bizonyitek a holokauszttagadasra, es a jovobeni nepirtasra.
Érdekes cikk jelent meg tegnap az Indexen. A legnagyobb hírportál a Závecz Research-csel közösen megkérdezte az embereket Orbán októberi „kvótás” népszavazásáról. Az adatokat nem csak ömlesztve, hanem precízen a pártok szavazóira lebontva közölték. A kutatásból kiderül, amit józan ésszel…..
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2016.08.05 20:18:55
@grafoguru: "Brüsszel egy városnyi illegális bevándorlót akar Magyarországra telepíteni."
"

Valoban nem mindegy mekkora varosrol beszelunk, mert vannak par ezres, es 20-30 millios varosok.
Persze hozzank szinte biztos, hogy a 30 millios varosnyi arabot terveznek, mert kb ennyi jutna aranyossan, ha mind az 1 milliard arab elindul, aki utrakeszen varakozik.
Nem olyan reg buszkelkedett vele az Apple, hogy keszen vannak, legyartottak 1 milliard okostelefont az araboknak. Innen lehet tudni, hogy minimum 1 milliardan vannak.
Soros meg mar osztogatja nekik a 20 ezer euros bankkartyakat.
“Először azt hittem rosszul látom és hallom az emelés mértékét. Aztán elővettem a szemüvegem meg a tévét is felhangosítottam és megnéztem az ismétlést. Az nagyon komoly sokk volt a számomra, be is vettem gyorsan egy adag nyugtatót az olcsóbbikból, mert másra most nem telik mióta annyit segítettek…..
Az egész balodal RETTEG Habony Árpádtól 2016.04.21 00:53:41
@tralalala: Ja ezeknek mindengy mirol van szo, ha Orban mondja gondolkodas nelkul ellenzik.
Ha holnap a kormany intezkedeseket jelentene be, mert hogy meg mindig tul magas az ongyilkosok szama az orszagban, masnap a baloldal a tanarok, diakok, szulok bevonasaval tuntest szervezne a szabad ongyilkosag jogaert.
Es felhaborodva tiltakoznanak, hogy lelegezteto gepek helyett, ilyen hulyesegre koltik a kozpenzt.
Botrany lenne, hogy Orban kozpenzbol akarja megmenteni az ongyilkosokat, amikor az maganugy.