Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petneházy.Flóra

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fent vagy LinkedIn-en és aktívan használod? Gondolkoztál már azon, hogy Prémium felhasználói csomagra válts? A legtöbben ingyenesen regisztrálnak, mégis számos olyan funkciója van a Prémium csomagnak, amiért megéri a befektetést. Ebben a cikkben 4 funkcióját mutatjuk be, ami…..
Fent van a márkád Snapchat-en, de valami még nem az igazi? Szeretnéd felfedezni az összes funkcióját, lehetőségét, amit magában rejt az alkalmazás? Ebben a cikkben a Social Media Examiner 6 egyszerű tippjét olvashatod, amivel még jobban személyre szabhatod márkád jelenlétét. #1 Használj különböző…..
Kipróbálnád a Live videót, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Az alábbi cikkben a Social Media Today 5 tippjét mutatjuk be, hogy elindítsd csatornádat az élő közvetítés világában. Nem kérdés, hogy a videóknál zajlik a legnagyobb élet Facebook-on. Az élő közvetítés…..
Gondolkoztál már azon, hogyan kezelnél egy negatív kommentáradatot közösségi média platformjaidon? Sajnos a legtöbb cégnek nincs erre ötlete, és ez nem szerencsés. A közösségi médiában is előfordulhat, hogy kicsúszik a kezed közül az irányítás. Mit tehetünk ilyenkor?…..
Több mint 900 millió felhasználóval, a Messenger az elsődleges kapcsolattartási eszköz, és ennél sokkal több. A rengeteg hasznos funkciója mellett most a felület még inkább felhasználóbaráttá való átalakításán dolgoznak - adta hírül a Facebook. A Messenger megnyitásakor ugyanúgy legfelül…..
Amikor valaki az oldaladra téved, az első benyomást a borítóképed nyújtja a látogató számára. Ez egy tökéletes felület arra, hogy átadj egy üzenetet, erősítsd az emberekben márkád jellemzőjét, reklámozz. Ki szeretnéd használni ezt a felületet is? Ebben a cikkben 12 példát…..
 Ma már több mint 100 millió közvetített adás, élő videó készült a Periscope alkalmazásán keresztül. Bármikor, amikor Twitteren megosztottak egy videót, egy linkre kellett kattintani, ami a Periscope alkalmazásán keresztül volt elérhető. A héten ezt a funkciót…..
Ma már a legtöbben mobilunk segítségével jutunk el A pontból B-be, illetve a vásárlókörút közben 45%-a az embereknek mobiltelefonozik. A Facebook új funkciója, a Store Locator - vagy üzletkereső – segít az üzleted közelében járókat a boltodba terelni. Növeli és…..
Mobillal, egyszerűen, olcsón, gyorsan. – Ezek jellemzik a Youtube Director-t, ami a Youtube legújabb mobilra készített funkciója a videó hirdetés gyártásának megkönnyítésére. A Youtube Director segítségével mobilról kevesebb, mint 20 perc alatt képes vagy egy kis hirdetést…..
Volt egy jó ötleted, megvalósult, kész a videó, már csak fel kéne töltened valahova? Az alábbi cikkben segítünk, hogy megtaláld a tökéletes platformot videódnak! Még a videó tervezésénél gondold át, hogy melyik platformra készíted a videót. Mindegyik felületre más-más…..
Nagyobb elérést, sikeresebb kampányt szeretnél Facebook-on lebonyolítani? Hogyan tud egy-egy vizuális tartalom segíteni célod elérésében? A képanyag használatával könnyebb átadni a kampányod üzenetét, segít megfogni a közönséged figyelmét. Az alábbi cikkben a Social Media Examiner 4 módszert mutat…..
A Facebook új hangulatjeleket vezetett be. Az új hangulatjelek célja, hogy valósabb képet adjanak a világunkról, jobba prezentálják életünk sokszínűségét. Válogathatsz a különböző bőrszínek között, és a női hangulatjelek is nagy szerepet kaptak. Egységes karakterek Nem…..
Számos olyan eszköz van, amivel könnyedén kereshetsz márkázott hashtag-eket, így nyomon tudod követni egy-egy kampány sikerességét, és a különböző megjelenéseket. #1 Keyhole A Keyhole (http://keyhole.co/) valós időben mutatja meg hány felhasználó használta Twitteren,…..
Az agorapulse.com segít megérteni, miért vette át a videó a vezető szerepet az Interneten, és hogyan tud folyamatosan növekedni a hatékonysága a marketing és a közösségi média világában. Három alapszabály van: ismerjenek, szeressenek és bízzanak Benned! Hogyan érjük mindezt el? Erre van jó pár…..
Aktívan blogolsz? Új eszközöket keresel, amik segítik a munkádat? Cikkünkben 4 eszközt mutatunk be, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a feladatok elvégzését. #1 Ingyen forrás, minőségi képek: Egy kép többet mond ezer szónál. Szánj időt a kiválasztására, hogy megtaláld…..
A Social Media Examiner 2016 májusi kutatásában több mint 5000 marketing szakember, közösségi média menedzser vett részt, azzal a céllal, hogy megértsék a közösségi média szerepét a vállalkozások kiterjesztésénél.  A közösségi média marketing jelentésének főbb…..
Február végétől a Facebook felhasználóknak meg van a lehetőségük arra, hogy a bejegyzéseknél kifejezzék az érzelmeiket a reakciógombok használatával. Az új funkció bejelentése után a Quintly tanulmánya több mint 130.000 posztot vizsgált meg, ami kimutatja, hogy az emberek…..
Az elmúlt években jelentősen megnövekedett a mobiltelefon szerepe a cikkek/ hírek olvasásban. Legyen szó akár a legapróbb kijelzőjű okostelefonról, egyre szívesebben olvasunk utazás, TV nézés, várakozás közben pótcselekvésként. Ez nem meglepő, vagy újdonság. Ami viszont…..
Az Instagram 3 új profil funkciót tesztel, amivel egy kicsit jobban fog hasonlítani profilod egy Facebook oldalra, és várhatóan tovább növeli majd az Instagram üzleti értékét. Az első ilyen változtatás a Contact, kapcsolat gomb lesz, ami a követés lehetősége mellett jelenik majd meg. A kapcsolati…..
Most indítod jelenlétedet Snapchet-en? Vagy csak több követőt szeretnél? Ebben a cikkben 3 olyan módszert mutatunk be, ami megnöveli az esélyét, hogy többen, könnyebben rátaláljanak Snapchat profilodra. Kapcsolat felvétel Személyesen: A legegyszerűbb módja, hogy kövessék profilodat, az, ha…..
Idén áprilisban a Facebook tulajdonú WhatsApp újítása az egymás között zajló beszélgetések védelméért történt. A tartalom, amit megosztottál az ismerőseiddel, legyen szó szöveges üzenetről, képről, vagy hangüzenetről az alapértelmezett beállítások szerint eltűnt. Ez a funkció ismerős lehet a…..
Szeretnél mélyebb, őszintébb kapcsolatot létesíteni közönségeddel? A Social Media Examiner 2 alapvető módszert mutat be, amivel személyesebbé teheted a közösségi felületeidet, nem kell más hozzá, mint egy kis emberség, érzelem és anélkül, hogy észrevennék,…..
Saját videó készítésén gondolkozol? Egy profi videó elkészítése nem kell, hogy százezrekbe kerüljön cégednek. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan kreálj a közösségi média felületeiden videót, anélkül, hogy kifutnál az erre szánt összegből.   #1 Az első lépések Ösztönözd a közönségedet, hogy…..
Elkészült az első hírleveled, de biztosra mennél? Vagy éppen rendszeresen küldesz hírlevelet, mégsem érzed hatékonynak, nem látod az eredményét? A MailChimp 6 tippet oszt meg velünk, amit érdemes megfogadni, ha szeretnéd növelni hírleveleid eredményességét. #1 Mit írj a tárgymezőbe?  A…..
A Facebook, SnapChat, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Youtube felületén is jelen vagy? Mindannyian tudjuk, hogy ennyi oldal kezelése mekkora összpontosítást, odafigyelést igényel. Az alábbi cikkünkben 5 olyan hasznos tippet olvashatsz, amivel egyszerűsítheted a munkádat, mégis növelheted…..