Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimberly Clarck

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És egy további, ami miatt mégse. ..
Kimberly Clarck 2018.12.13 21:09:14
A keresztény egyházak küldetése és kötelessége, hogy igazságosan és Krisztus tanításait szem előtt tartva válaszoljanak a kortárs világ nagy szociális kihívásaira. Ilyen kihívás ma a menekültválság. A magyar egyházak azonban nagyrészt vagy csöndben maradnak, vagy a kormány menekültellenes…..
Kimberly Clarck 2016.04.20 20:21:31
@István Magyari: lol te vén megkeseredett szennyeslelkű munkásőr
Kimberly Clarck 2016.04.20 20:22:49
@Kimberly Clarck: ?????? ez nem ide akart menni hanem @István Tamasi: -nak
Vannak olyan minimumok, amelyek egy demokratikus társadalomban alapnak számítanak. 2016 van, amikor már kínos szexistának lenni, de az is ugyanennyire kínos, ha valaki gúnyt űz a másik vallásából. A lengyel nagykövetség előtt múlt vasárnap civilek  tüntettek az abortusz teljes betiltásáról szóló…..
Kimberly Clarck 2016.04.19 07:17:41
@Androsz: azért kedveljük a lengyeleket legfőképp, mert nem szomszédaink? tudod mióta nem szomszédaink? és előtte meddig voltak?
Kimberly Clarck 2016.04.18 22:01:09
@ember100: levitt a kutyád megsétáltatni?
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
A második világháború után a háború alatt a szovjetek által elkövetett tömeggyilkosságok puszta létét is hallgatás övezte a volt szocialista tömb országaiban. Az ismertebb, már a világháború alatt feltárt tömeggyilkosságokat egész egyszerűen a megszálló németek nyakába varrták a szovjetek. Így…..
Kimberly Clarck 2016.04.13 22:35:00
Néhány nap alatt ugye mekkorát tud változni a kormány véleménye? Eddig védték a kereskedelemben dolgozó családokat a vasárnapi munkavégzéstől, még tegnap is valószínűleg arról beszéltek két közbeszerzés maguk között való kiosztása közben mekkora nagy hősök is ők a kormány tagjai akik így kiállnak a…..
Kimberly Clarck 2016.04.12 18:38:45
@Bobby Newmark: igen, vicces amikor a toleranciáról pofáztok, de ti nem vagytok toleránsak (kivéve ha buziról és pedofilról van szó)
Verem a fejem a falba, mert az ország kedvenc Tónija (Rogán) nem volt hajlandó megvárni, amíg végzem az edzéssel. Sajnos beelőzött és én is csak út közben olvastam az indexen a hírt, hogy a Fidesz visszavonja a vasárnapi boltzárat. Egy marketinges szakember mondta, hogy emiatt ma leállít  minden…..
Kimberly Clarck 2016.04.11 22:51:01
@Diorella Queen: 2016.04.11. 20:28:53

"Szerintem valamelyik fidesz birka végre ki tudta számolni hogy mennyi pénzkiesés lett a vasárnapi boltzárból. Kb ennyi történt."

hülye picsa
Sok szó esik az egyházi iskolákról, de keveset tudunk azokról, akik oda járnak – milyen élményeket szereztek ott és ez közelebb viszi-e őket a kereszténységhez? Ismereteket kapnak-e vagy inkább elrettentést? Mit látnak az egyházakból és a hitből? Vallássérültekkel foglalkozó riport-sorozatunk…..
Igencsak meglepődtem, amikor azt olvastam, hogy a Republikon mérései szerint a DK hirtelen 3%-ot erősödött egy hónap alatt. Mitől? Mit csináltak ők mostanában? Mióta Gyurcsány gyesen van, és egyetlen aktivitása az, hogy plakátról somolyogva azt üzeni: "Ruf an!", nem nagyon történt semmi érdemleges a…..
Kimberly Clarck 2016.04.11 17:37:24
@fidesz jobbik maszop dk együtt pm lmp egykutya: te semmilyen nem vagy, ezért még elveid sincsenek
A hétvégi újságok közül a legérdekesebb összeállítással a Népszabadság kecsegtetett. Azt a nyelvi fordulatot választotta témául, amelyet a Fidesz hozott a közéletbe. Írót, nyelvészt, szociálpszichológust és kampány-szakértőt faggatott a szavak megszállásáról. Abban ugyan eltért a kérdezettek…..
E rovatban túl vagyok az ötezredik bejegyzésen, és a művelődéstörténeti oknyomozás áll hozzám a legközelebb. Megalapozza a kedélyállapotomat, ha sikerül például kideríteni, honnan való egy közmondás vagy szállóige, ki mondta először, és kinek a nevéhez kötődik manapság. Ezúttal is egy mikronyomozás…..
A mai napon egy kicsit visszatért a jogállamba vetett hitem. Pár napon belül ugyanis két olyan döntés is született, ami ezt előidézte bennem. A kép forrása: nepszava.hu Először is az Alkotmánybíróság az MNB alapítványi pénzeit „közpénztelenítő” törvényt, majd pedig ma a Kúria Erdősiné vasárnapi…..
Senki nem végezhet hiteles ellenzéki munkát úgy, hogy a házastársa ilyen magas tisztségben a kormánynak dolgozik. Pláne nem Fodor, aki 2014 óta mutatott eddigi tevékenységével amúgy is naponta azt a gyanút erősítgette, hogy ő bizony a Fidesz embere. Zentai András véleménycikke Tegnapi posztomban…..
Igencsak megkopott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) jó hírneve az utóbbi hónapokban, azonban a mostani krízis teljesen romba döntheti a szervezet reputációját. Közben Gyárfás Tamás elnök úgy viselkedik, mint aki még egyáltalán nem hallott válságkommunikációról, lépései nehezen magyarázhatók azzal,…..
Kimberly Clarck 2016.04.06 21:45:40
@kewcheg: persze, kivéve ha polanskiról vagy a kón bandiról van szó, mondjuk ők csak pedofilok (a következő szexuálisan aberrált kisebbségről van szó akik mellett az amnesty, helsinki bizottság, krétakör, tasz meg a többi rakás retardált libsi gittegylet kiáll jogokat követelni)
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
A TV2-nél végrehajtott méltatlan politikai tisztogatások, valamint Miki Tímea egykori Echo Tv-s főszerkesztővé való kinevezése egyetlen dologról árulkodik: Habony Árpádékat nem a nézettség, nem a szakmaiság érdekli, hanem csak az, hogy legyen hol elkölteni, és legyen honnan visszafolyatni az állami…..
Kimberly Clarck 2016.04.05 22:24:42
@fidesz maszop dk egykutya: te biztos nem fogsz visszafizetni semmit
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
Kimberly Clarck 2016.04.05 20:00:14
lol
Olyan erődemonstrációt tart a napokban a magyar haderő a déli határszakaszon, ami komoly katonai fenyegetések esetében is ritka. Mivel néhány száz civil menekült ellen küldték a páncélozott járműveket és a helikoptereket, felvetődik a kérdés, vajon milyen megfontolások állnak e finoman szólva is…..
Kimberly Clarck 2016.04.03 21:53:41
@baldoc: és ők kik/mik elől menekülnek szerbiában, macedóniában, görögországban, olaszországban, szlovéniában, ausztriában? "„Bizony, bizony, mondom nektek: Aki nem a kapun megy be a juhok aklába, hanem máshonnan hatol be, az tolvaj és rabló." Jn ev.
Kimberly Clarck 2016.04.03 21:56:56
@szobiszorp: ezek rossz példák. hány eta és ira terrorista ment át másik országba robbantani?
„Jó lenne, ha mindenki tenné a dolgát: a politikusok, a közgazdászok, a rendőrök, a titkosszolgák. És az egyházak. Ki-ki a magáét. Mi nem mondhatunk mást, mint amit Jézus tanított.” Fabiny Tamás evangélikus püspök írása. Néhány hete egy rémisztő videó került fel a világhálóra. Egy magyar sofőr…..
Kimberly Clarck 2016.04.04 11:38:02
@KötőSzó: @szamok embere: de ugye nem akartok analógiát vonni egy azonos kultúrkörből azonos kultúrkörbe való 1 család általi ideiglenes távozás és az országokról országokra való, tiltott határátlépéssel megspékelt invázió között? mert az egy csöppet demagóg lenne. am kötöszó, egy mondatot kifejeltettél az evangéliumból, ami fontos: mindez azért történt, h beteljesedjék az írás.

ajánlom továbbá a püspök úrnak a következő cikket. olyan ember írta, aki nem csak képeken látott muszlimot, hanem köztük élt. www.atv.hu/kulfold/20140906-lefejezett-gyerekek-megrazo-uzenettel-fordultak-a-vilaghoz-a-kozel-keleti-keresztenyek
Kimberly Clarck 2016.04.04 11:38:08
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: ismerem a sztorit, a válaszom lsd fentebb (feltéve ha megjelenik)
Kimberly Clarck 2016.04.04 14:39:46
@kesztió: mármint ki nem tudta megerősíteni? a minden ilyet tagadó és pc beszéddel terrorizáló libsik vagy pedig az ott élők?
Az történt, hogy a DK szerdán bejelentette a rendőrségen: tüntetést szerveznek a budai Várba az orbáni alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulóján - április 25-én. Erre egy Szabó Gábor nevű politikai kalandor három nappal később, szombaton - amikor a DK rendezvényének Facebook-oldala is napok óta…..
Kimberly Clarck 2016.04.03 20:19:51
@egysmás: engem a kétharmad zavar jobban
Kimberly Clarck 2016.04.03 20:32:52
@egysmás: mindegyik politikus tisztességtelen, ebben nincsenek illúzióim.
Kimberly Clarck 2016.04.03 21:05:05
1999. március 24-én kezdődött és június 10-ig tartott az a NATO hadművelet, amely során a legnagyobb szerb városokat légitámadás érte. Ez idő tájt én otthonról, Magyarországról szemléltem az eseményeket és nem igazán értettem mi történik. Ekkor a Budapesti Szerb Tanításnyelvű (ma már Nikola Teslaról…..
Kimberly Clarck 2016.03.31 14:13:30
Kimberly Clarck 2016.04.03 20:39:53
@Hrisztov Radmila: sok sikert kívánok a továbbiakban!
A Fidesz már hat éve adja el az országot saját magának, és ráadásul még az adófizetőknek kell adni ehhez a rávaló közpénzt. Orbán Viktornak lassan nagyobb vagyona van Mészáros Lőrinc nevén mint egy középkori kiskirálynak, de még mindig van vagy kétmillió agy mosott híve aki a hatalomban tartja. Mert…..
Konrád György szerint Európa a nácizmussal és a kommunizmussal szemben naiv és felkészületlen volt, és az iszlamizmussal szemben is az.  "Nyolcvanhárom évem során három totalitarizmusról volt kényszerű alkalmam gondolkozni: a nácizmusról, a kommunizmusról és újabban az iszlamizmusról. Közös bennük,…..
Kimberly Clarck 2016.04.03 07:57:55
@egyemberke12á9vé: ez mire is érv?