Regisztráció Blogot indítok
Adatok
upor

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..
Miközben mi itthon nyavalygunk a rendőrök (vélt vagy valós) erőszakos fellépése miatt, és háborgunk, ha egy mozgássérültnek nem engedik, hogy a rendőrség előtt (szabályosan) parkoljon, az arizonai Maricopa megye bűnöző hajlamú lakosainak ennél sokkal nagyobb probléma miatt…..
w Roswell 60 2007.07.09 11:00:00
Tudom, hogy vannak, akiknek Gyurcsány páncélautójánál, illetve és ezzel szemben Orbán nyolc kocsijánál nincs ma fontosabb téma, viszont hálás vagyok, hogy nem tartozom közéjük. Így aztán szarhatok mindkettőre, és nem is alacsonyról: Hatvan éve történt a roswelli eset: valami…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Subba Álmodj nyugodtan! 2007.06.01 11:38:00
Amikor a Harry Potter-őrület felfutásakor néhányan elkezdtek azon sikítozni, hogy ez az egész bizony megbolondítja gyermekeinket és nagyon rossz hatással van rájuk, senki nem hitt nekik. Erre tessék, itt a bizonyíték, hogy mégis nekik volt igazuk."A Varázslat Ifjúsági Klub…..
Subba Nyári munka 2007.05.23 13:54:00
Azok a hülye, prűd nagymamák! Pedig mennyit változott már a világ. Ötletes kis pornós munkát kínál az alábbi oldal nyárra. Nyilván a célközönségre hangolták a csalogatót, ezért is sikerülhetett ilyen zseniálisan. Szuper jól hangzik, de aztán csak óvatosan, nehogy beszívjon…..
Nagyon nehéz egészséges fiatalokat meggyőzni arról, hogy igenis van értelme iskolába járni. Így tulajdonképpen érthető a Pécsi Tudományegyetem igyekezet, hogy a szaporodás ígéretével próbálják meg magukhoz édesgetni az érettségiző nemzedéket. Az pedig külön szimpatikus,…..
Az megvolt, hogy Cartman seggébe valami műszert dugtak a földönkívüliek? És az, amikor a Sátán análisan inzultálta Szadámot? Vagy amikor Steve Irwin rájával a mellében ment maszkabálba? Igen, a South Park ilyen, a kissé infantilis kaki-pisi-kuki-puni beszólások mellett…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
A felületes újságolvasó keveset tudott meg Pim Fortuynról, a 2002-ben meggyilkolt holland politikusról. Leginkább "előretör a szélsőjobb, juj" jellegű cikkek tudósítottak hirtelen karrierjéről, bizonyosnak jósolt választási sikeréről, majd az országos sokkot kiváltó…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Valami Amerika 2007.01.31 03:30:00
Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe. Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált…..
w Zászló lábhoz 2007.01.31 19:21:00
Kiderült mára, hogy fölöslegesen izgattuk magunkat az új párttal. Ezek nem agyafúrt taktikából küldték előre Őfelsége Titkosügynökét, hanem mert nála alkalmasabb frontember nincs a csapatban. Ezek a meghatározó értelmiségiek azért nem voltak eddig kormányközelben, mert…..
w Relációanalízis 2007.01.24 18:54:00
Visszatérő téma volt (és lesz) itt az elviselhető magyar konzervativizmus, úgyhogy tartsuk rajt szemünket a... a mások fajtán. Hogy ne olyat.Új médiaiskola indul, írja a mai (print) Magyar Nemzet. A MAMI-ról - Magyar Média Iskola, így külön írva, hibásan, de mindegy - van szó,…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w I.H.B. 2007.01.18 20:30:00
Schmidt Mária elegánsan belenyomta Liszkay orrát a dögkútba, amit újság címén szervezett magának. Persze egyértelmű volt az első pillanattól, hogy nincs semmiféle Horváth Zsolt. Csak paranoid balfaszok csapata van, akik szívesen összehordanak bárkiről bármit, de csak álnéven,…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..