Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trix_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt csiripelik a bennfentesek, hogy az HBO tervei között nem szerepel a jelenleg második évadát taposó Terápia folytatása, azaz nem lenne olyan évad a sorozatból, amit teljes egészében a magyar szakemberek készítenének, hiszen az izraeli eredetiből csak kettő készült el, azaz…..
Ez még nem a kritika, úgyhogy a kommentekben NE legyen kibeszélés vagy spoiler, kösz előre is. Az ötödik évadot kettévágó vasárnapi Walking Dead-epizód abszolút rekordot ugyan nem döntött a maga 14,8 millió nézőjével (a sorozat, és egyben kábelcsúcs még mindig az ötödik…..
Előző Orsolya itt András fekete ingben körmöl valamit, amikor csöngetnek. Mivel nem siet az ajtóhoz, gondolom nem páciens érkezik… És tényleg: „csak” Judit az. A nő köszönés után részvétteljesen öleli vótturát, de az majdhogynem elhúzódik tőle. Judit szeretettel…..
Trix_ 2014.11.26 13:44:36
@mokamini:

Ez nagyon jó! :)
És a hoygvolt is, nagyon szeretem olvasni az irományaidat!
Kíváncsi vagyok amúgy hová fog eljutni ez az ügy, vajon pár rész múlva a lányát is látjuk majd Orsolyának?
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Rögtön egy feladvánnyal indul a munkahét: most itt akkor ki szakít kivel? Nem is tudtam címkézni rendesen. És ha ezt gyorsan megválaszoljátok: hogy kerül a tanga a kilincsre? a bólogatós kutya az autóba? a képek az iwiwre? Hi! Remélem, viszont láthatom a blogon ezt a…..
Nagyszombati sonkaevés előttre egy megrázóan szomorú történetet adunk közre, amiben egy arab fiúba lesz szerelmes a lány. Ez a kulturális sokszínűség nagyon nehéz dolog lehet egy párkapcsolatban, nekem még nem volt dolgom ilyennel. Sziasztok! Most olvastam a "Hogyan…..