Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somebody08

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
somebody08 2012.06.25 14:48:07
@dani: @peterhun: @Zontyik: Örülök, hogy átjött a bejegyzés lényege, hogy tisztában vagytok vele mit jelent a "mocskos poszt" és hogy érett szurkolói viselkedést bemutatva idejöttök kárörvendeni egy kőkemény 0-0 után. Én nem estem pofára a tegnapi kiesés miatt, megírtam egy bejegyzést, amit több ezren elolvastak, pár ember - akár hiszitek, akár nem, angol és olasz szurkerek egyaránt - még meg is értette és jót röhögött rajta. Ez volt a cél, semmi több. Az, ha Ti komolyan veszitek ezt a mocskos posztnak nevezett álgyalázást, amit ide írtam, az a Ti problémátok. Ha gyenge a szívetek, akkor csak ennyi a válaszom és peace, de ha felveszitek valamikor azt a nadrágot, amelyiknek a farzsebében benne felejtettétek a humorérzéketeket, akkor pótoljátok be mindazt, amiből az elmúlt évek során kimaradtatok ezen a két linken: nepstadion.blog.nepsport.hu/tags/mocskos/
nst.blog.hu/tags/mocskos
Üdv: a mocskos szerző
somebody08 2012.06.29 16:15:32
@Sombi_úr: 7000 egyéni látogató, csak a poszt kikerülésének napján. Szóval igen:)
As the Reproduction Office of the United Nations prescribes in the Reproduction Rights: without the special permission of the Reproduction Office of the United Nations and the second permission of the National Reproduction Office, you are not allowed to make sexual intercourse without contraception.…..
As the Reproduction Office of the United Nations prescribes in the Reproduction Rights: without the special permission of the Reproduction Office of the United Nations and the second permission of the National Reproduction Office, you are not allowed to make sexual intercourse without contraception.…..
Forgatókönyv FRB Project 2012.02.27-29.   Zene: Chrispy: Cockney Dream (VIP 2010 Remix)   1.      Kép: Monoszkóp 2.      Felirat: No signal 3.      Felirat: "IT'S HARD TO SAY BUT DUE TO THE…..
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
somebody08 2011.06.06 10:47:37
Volt szerencsém tegnap bent lenni a sajtótájékoztatón, meg amikor Norbi a magyaroknak nyilatkozott és végig nagyon szimpatikus volt a balesethez való hozzáállása. Elmondta, hogy ő jobban ismerte a pálya adottságait, ezért fékezett később, meglepte, hogy a többiek már méterekkel hamarabb satuztak. Ugyanakkor hozzátette, hogy elnézést kér mindenkitől akit kiütött, főleg Poulsentől, akivel nagyon jó haverok. Ráadásul a magyar újságírók csak kb. negyed órával a hivatalos sajtótájékoztató után csinálhattak vele interjút, mert Norbi le akart menni bocsánatot kérni a boxutcába. Nagyon korrekt srác, ráadásul túraautós léptékkel még nagyon fiatal is, szóval van benne potenciál bőven. A sajtótájékoztató legjobb jelenete mellesleg az volt, amikor Muller és Tarquini elkezdték húzni egymás agyát, volt nagy röhögés, nem tudom a tévében benne volt-e. Mullert megkérdezték, hogy könnyű volt-e elmenni Tarquini mellett, amire a francia holt komoly fejjel válaszolta, hogy "igen, nagyon", majd váltottak egy tockost az olasszal nagy röhögés közepette. Úgyhogy zseniális volt a hangulat és nem csak a lelátókon, az egész átragadt a pilótára is. A Maserati kupás olasz kommunikációsok meg nem hitték el azt a szurkolást, amit ott láttak, azt mondták ilyenben még nem volt részük. Nagyon jó kis hétvége volt, és leszámítva az idióta szervezést, hogy sem Volán, sem BKV járatok nem mentek a Hungaroringre, ezáltal mindenki kocsival ment és már fél kilenckor látszódott, hogy itt dugók lesznek, a pályán belül már a szervezés is jó volt, soha rosszabb beugró versenyt, Brno-pedig a magyar motorsport második otthona, úgyhogy hajrá!
somebody08 2011.06.06 11:30:19
@kics1: igen-igen én vagyok az! Úgy látszik akkor már két érdeklődési körünk is egyezik:)
A Draft második napján is természetesen érdekelt volt az Eagles. Danny Watkins megszerzése után a csapat most a secondary megerősítését tűzte ki célul. Ennek köszönhetően a második körben egy igazán impresszív egyetemi karriert magáénak tudható játékos került…..
 Túl vagyunk már 3 részen is a védelemből, de a sorozat még mindig nem ért véget. Remélem, van akit még mindig érdekel, mert a mai rész megint egy más jellegű lesz mint az eddigiek. Volt már szó ugye a LB játékról, Washburn által használt rendszerről, a fiatal CB-ekről,…..
 Rendhagyó bejegyzéssel jelentkezik a blog most, mely ráadásul egy új szerző bemutatkozása is. Az ő neve Ungár Tamás, vagy ahogyan várhatólag itt emlegetve lesz: t_ungi. A post témája pedig Roger Goodel, NFL fővezető nyílt levele a szurkolókhoz, a médiához, mindenkihez…..
  Hát véget ért sajnos nagyon gyorsan ez a játék, mint ahogyan az idei rájátszás is. Hamarosan érkeznek előbb a mérkőzésre vonatkozó cikkek, majd előre is pillantunk, előtte azonban értékeltük a Tippelde rájátszás versenyét. Mindenekelőtt azonban szeretném…..
 Természetesen a vereség és a cseresorok ellenére is mikrofon mögé állt (pontosabban ült) a csapat fő edzője, Andy Reid. Az alábbiak az ő szavai olvashatóak.   Mit tud mondani a sérültek állapotáról? Max Jean-Gilles a bokájára sérült meg, de a másikra, mint amivel…..
somebody08 2011.01.04 15:55:59
FlyEagles.hu Records 2011.01.03 13:34:00
 Véget ért az idei alapszakasz a csapat számára egy tét nélküli mérkőzéssel a Dallas együttese ellen. Jövő héten nyitjuk a playoff-ot a Packers elleni wild card találkozóval, addig azonban elvileg rengeteg dolog fog ide is kikerülni. Első lépésként most nézzük meg, milyen…..
somebody08 2011.01.04 15:50:48
@DeSean: Igen, de nickelben volt, nem volt kezdő szerintem, mert Hanson-Patterson-Mikell-Allen négyessel állt fel a secondary. Legalábbis gondolom.
somebody08 2011.01.04 15:52:13
@somebody08: Ja és szerintem később cseréltek Hansonnal, aki mint mindig, most is hányadék volt a szélen, így került Lindley a szélre. De igazából a Giants comeback idén minden emlékemet elhomélyosította, úgyhogy nem vagyok benne biztos:)
 Mivel a szezon véget ért, így egy év eleji tippjáték eredményét is hirdetném. Biztosan emlékeztek rá, 13+1 kérdésből állt, és mindenfélére lehetett tippelni. Tovább gomb után jönnek az eredmények.   Mielőtt azonban leírnám a végeredményt, nézzük mik is voltak…..
FlyEagles.hu 4 legjobb backup 2010.12.06 21:22:00
Valószínűleg, aki évek óta figyeli az Eagles csapatát, észrevehetett idén egy olyan meglepetést, mely nem volt jellemző a csapatra az elmúlt években. Még pedig azt, hogy mély a keretünk idén. A legfeltűnőbb jelenséget egész USA látta, Kevin Kolb volt a kezdő irányító, jött…..
Hát nagyon sokféleképpen történhetett volna ez a draft, hiszen sok needünk volt és sok jó játékos, amire viszont szerintem kevesen számítottunk, hogy DE-t húzunk első körben. Főleg úgy, hogy feltradeltünk a 13. helyre, amikor még elérhető volt a gondolatban akkor már mindenki…..
Először is elnézést kérek mindenkitől, de az elmúlt két hét elég sűrű volt, ezért nem tudtam folyamatosan frissíteni az oldalt. Külön bocsánatot kérek Avanttól (remélem olvassa:), akinek a névjegye nem készült el, hiába volt az elmúlt hét MVP-je.Ígérem, mégegyszer nem…..
FlyEagles.hu Tippverseny és vegyes 2009.10.29 12:16:00
Itt az új tippverseny, lehet tippelni! Én borúlátó vagyok...somebody0817-27 :(ogergely27-21PhillySamS17-28Rataccess27-17Go Green24-17skizofita13-28kzol24-21deny7926-20Bébé20-17greenboy17-14klass16-31Shadowt521-17       Vegyes infók:Injury list:Mi:DEVictor…..
somebody08 2009.11.01 23:06:34
@-Newman-: Utálni fogsz, de 18:00-ig van szavazás, de mivel múlt héten is kimaradt 2 szavazat pedig csak hétfőn játszottunk, valamint úgysincs nyeremény, feldobom a egy bejegyzésben, hogy fogadjuk el ezeket a tippeket is. Én elfogadnám, úgyhogy igennel fogok szavazni.
FlyEagles.hu Megint vegyes! 2009.10.26 11:23:00
Hát a hétvége ideág felemásan, vagy annál kicsit jobban alakult: nyert a Dallas, viszont meglepetésre kikapott a Giants, ráadásul mi nem az Arizonával, hanem a 49ers-el játszunk majd ebből a csoportból, úgyhogy ha ott nyerni tudunk, már ki is küszöböltük az Oakland elleni…..
somebody08 2009.10.26 18:56:52
@deny79: én, mint örök pesszimista azért jelezném, hogy a Raidersnek sem volt TE játéka és irányítója, amíg össze nem álltak ellenünk, mint utóbb kiderült mindössze arra az egy meccsre... De természetesen mi vagyunk az esélyesek!
FlyEagles.hu Új dizájn! 2009.10.20 01:00:30
Köszönet Rat Accessnek az új dizájnért, remélem Nektek is tetszik! Ha ilyen rohamosan fejlődünk, egy-két hét és bezárják az offical siteot:D..
FlyEagles.hu Aláírás 2009.10.22 01:54:00
Van egy ötletünk, ami inkább most az nfl.hu-s fórumra vonatkozik. Tehát, akinek van ott aláírása, és szerintem mindenkinek van, az alakítsá át olyanná, hogy kapásból link legyen a blogra :)..
somebody08 2009.10.22 11:09:35