Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádám_89

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The show must go on: "Ígértemhez híven ismét jelentkezem rovatommal, amelyben egy feltörekvő tehetséget mutatok be nektek minden alkalommal. A mai napon egy angol fiatal emberrel ismerkedhettek meg, aki parodizálta már Gerwent, a világbajnokságon egy nyílra volt a tökéletes legtől, és egyike a…..
Ádám_89 2016.03.21 14:51:25
@Infamous: Mensur ilyen stílusban játszik. Tény hogy a kelet-európai bajnokságban nem nagyon szokott az idővel ennyire játszani, de nem hinném hogy nagy szándékosság lenne benne. Lewis ellen mikor totálisan vesztésre állt, akkor már mindegy lett volna 9-0-nál hogy lassan dob-e vagy sem, mert Lewist nem rendítette meg Mensur stílusa, de ő akkor is a maga tempójában dobott. A másik meg az, hogy mindenkinek a saját játékára kell koncentrálnia, ha bárki képes ebből kizökkenteni az már az ő mentális hibája. És igen, nézőként elég zavaró tud lenni ez a stílus, de szerintem ez az érdemeiből nem vesz el. :)
Fejlődünk és haladunk tovább! Ennek újabb ékes bizonyítéka a szerkesztőségünkhöz a héten csatlakozó fiatal barátunk, aki már csak a koránál is fogva is valami új törzsbe hasítja a fejszéjét. Illedelmes, így bemutatkozik, aztán pedig kifejti a véleményét a jövő csillagairól. Örülünk neki, és reméljük…..
Facebookon folytatom a blogot. Az alábbi linken értek el: https://www.facebook.com/nindedart/?ref=hl Várok mindenkit! ;)..
Sziasztok! Sajnálatos módon, de be kell látnom pár nap tapasztalat után, hogy facebookon világán túl nagyon nehéz az élet. Nagyon sok munka van egy cikkel, és belátom hogy ezen a blogon nem tud terjedni megfelelően. Ezért úgy döntöttem, hogy még az elején változtatok és facebookra költözöm. Bízom…..
Mint ahogyan tegnap ígértem, ma egy újabb meccset elemzek ki a Premier League 7. fordulójából. A mai napon a James Wade-Robert Thornton meccs esett választásra.    James Wade-Robert Thornton (2016.03.17-20:45)   Wade: 6 Győzelem    Döntetlen: 0    Thornton: 3 Győzelem             Wade…..
Csütörtökön ismét Premier League, és mondhatni az eddigi legjobb forduló elé nézhetünk a párosítások alapján. Csütörtökig mindennap egy párosítást elemzek ki. A mai napon az Anderson-Lewis meccs beharangozóját olvashatjátok.   Gary Anderson-Adrian Lewis (2016.03.17-20:15)   Anderson: 14…..
Üdvözlet! Ez a blog azért jött létre, hogy aki szereti a dartsot megtaláljon itt infókat hétről hétre. Próbálok mindennap új bejegyzéssel szolgálni. Esélylatolgatásokat készíteni a Premier League fordulókról, és egyéb versenysorozatokról. És természetesen eredményeket, és híreket is szeretnék majd…..