Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ed Gonzo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc amerikai elnökünk, a január 20-án beiktatott Donald Trump már nem húzza sokáig - legkésőbb az év végén le fog mondani a hivataláról és megy Isten hírével jakuzzizni valamelyik szállodájába. Amilyen nagy buli volt számára a választási kampány végigküzdése/végigcsalása és az elnökség orosz…..
“Először azt hittem rosszul látom és hallom az emelés mértékét. Aztán elővettem a szemüvegem meg a tévét is felhangosítottam és megnéztem az ismétlést. Az nagyon komoly sokk volt a számomra, be is vettem gyorsan egy adag nyugtatót az olcsóbbikból, mert másra most nem telik mióta annyit segítettek…..
Ed Gonzo 2016.04.21 10:51:46
@CyberPunK: Kicsit egyszerűsítesz.
Ed Gonzo 2016.04.21 11:02:29
@nagybalfasz: Sőt, a tőlünk nyugatra élő népek elég sokmindent máshogy kezelnek, és nemcsak a nyugdíjasok. De a mobilitás hiányát számonkérni a 80+ embereken... nem szép dolog.
Ed Gonzo 2016.04.21 11:03:55
@CyberPunK: Biztosan.
Nem hagyott nyugodni az előző bejegyzésben már tárgyalt állítás, ezért ma utánanéztem néhány helyen annak, hogy Orbán Viktor (aki a napokban Fodor Gábornak címezve azt írta, hogy „(…) az 1989-es alkotmányt, amelyet mi együtt utasítottunk el, amelyet Te is…..
Kedves HÖK! - akkor menj a fenébe… - válaszolná az ex-szegedi hallgató, akit lehellozva kért a HÖK, hogy, ha nem gond, akkor csaljon egy kicsit a kedvéért, és segítsen némi okirat-hamisításban. Mindehhez használati utasítást is adtak, hogy biztos ami biztos, minden…..
Igazságtalanul könnyű mindig az alkoholistákba rúgni (meg nem is fair, ők is csak drogosok), de mivel az alkohol legális, a fű meg nem, a zéró tolerancia jegyében találtam egy igen érdekes videót. A világ egyik vezető tévés autós magazinja, a Top Fifth Gear letesztelte, milyen…..