Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegedüs Evelin

22 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hibáimból tanulva, hogy nektek ne kelljen elkövetni őket, megosztok veletek pár jó kis tapasztalatot, hogyan lehet kiszűrni még beiratkozás előtt, a kókler autósiskolát és nagy ívben elkerülni őket.  (fotó: pixabay) Nézzétek meg az iskola honlapját, az már árulkodó jel! Ha nincsen…..
Budapesten már jól ismert adventi vásárokhoz viszonyítva, épp itt az idő kicsit kirándulni a határon túlra. A sofőrökre is tekintettel, tökéletes választás vonattal ellátogatni Bécsbe, ahogy mi is tettük.  ( Fotó: Pinterest) MÁV oldalán utána jártam, milyen lehetőségek vannak a jegyvásárlásra.…..
Kóbor macska Badacsonyi nyár. 2021.07.23 14:00:00
Amikor arra gondolok, hogy eltöltök egy hétvégét Badacsonyban, akkor egy aranyos borvidék jut eszembe, egyszerű emberekkel és borospincékkel, melyek egymást érik. Szinte az is történt, mint amire számítottam. Szerintem teljesen megéri megtanulni snapszert játszani, mert ha ügyes vagy akár egy…..
Kóbor macska Utazni egy helyben. 2020.12.09 08:00:00
Eltűntem. Nem azért, mert nem írtam, csak bele estem abba a hibába, mint sajnos sokunk, hogy a fióknak írunk kizárólag. Ez kicsit önzőség is lehet és félelem is, vagy csupán a lustaság? Rám például az összes igaz, de majd eljön az idő, amikor azoknál a jegyzeteknél is a végére érve, lenyomom a…..
A székelyvarsági kirándulás, csak egy randinak indult, majd 2 napig tartó mulatság lett belőle. Nem lepődtem meg annyira, mert a papírkutyákból már megtanultam, A dolgok a legritkább esetben történnek úgy, ahogy azt az ember elképzeli. Voltak pillanatok, amikor ültem a hintán és azon…..
Amikor feljöttem Pestre, nem a csóróság volt a legrosszabb, ami velem történt, hanem, hogy az állataimat el kellett hagynom bizonytalan ideig.  (kép: pexels.com) Alfa a kiskutyám Erdélybe ment, mamáékhoz. Az unokahúgom és unokaöcsém sokat játszott vele, nap mint nap sétáltak szerették egymást. Még…..
Hegedüs Evelin 2020.06.05 15:39:30
@exterminador: nem jelenlegi ez az állapot, hanem hónapokkal ezelőtti. Azért osztottam meg első sorban, hogy az ismerőseim is képben legyenek miken mentem át, másrészről, ha hasonló helyzetben van valaki, akkor szerintem segíthet nekik kijönni ebből a helyzetből. Nyilván feltámadni nem fog tőle senki, de el tudják fogadni, hogy ez az élet rendje sajnos.
Lassan két éve írok hébe-hóba erre a blogra. Ma éppen hébe, a hó pont elolvadt, de a szülővárosomat eddig kihagytam. Valami különlegeset akartam írni, szép képekkel idilli hangulattal. Egyébként Baja nem csak pompa és szépség a folyóparti romantikával, hanem egyaránt egy lecsúszott fertő is, a…..
5+ hasznos tipp egy Visegrádi kiránduláshoz a tapasztalataimból leszűrve! Egy rövid kirándulásnak indultunk neki, és a lehető legjobb döntés volt, hogy mi október 23-án, az egyik nemzeti ünnepnapunkon a Fellegvárhoz látogattunk. (Fotó: Csodás Magyarország) Ugyanis a magyar nemzeti ünnepeken a…..
Ha előre tudtam volna, hogy ilyen élményekben lesz részem, nem hezitálok ennyit, hogy menni vagy nem menni? Már az indulás necces volt, mert a Keletiből telekocsiztunk. 17:00-ra volt hirdetve az indulás, már 16:45körül ott voltunk a kocsiban a sofőr jelezte, hogy 1 utas még lesz, ahogy ezt a…..
Az előző cikkemben már utaltam rá, hogy jó lenne, ha az ismerőseim illetve, a leendő ismerőseim, megosztanák  magukról az igazán fontos dolgokat egymással. Ha nem olvastad a korábbit, akkor IDE klikkelj és azzal kezd, hogy képben legyél, tudod, mint a Mona Lisa. Kép: Bolvári Ildikó Csilla Szóval…..
Akit ugye nem hall a nagyvilág,már jól ismerjük az Ismerős Arcok Nélküled című számából. Igen, most itt a lehetőség, hogy Székelyföld autonómiáját megvitassák Európa szinten. Mivel a rokonaim 95%-a Székelyföldön él, közöm van hozzá, hogy 2020-ban, hogy dönt az Európai Parlament, napirendre kerül-e…..
Hegedüs Evelin 2020.01.28 08:22:34
@Vak Ond: Korond környéke nekem Szováta és Parajd is. Már rég túl léptük az 50.000 aláírást, ebből 12500 csak Erdélyből jött. Szerintem nem kellene alábecsülni őket, ez csak a kommunikáción fog múlni, hogy összegyűlik-e.
A munkánk gyümölcse, idővel úgy is beérik. De honnan lehet ezt tudni, hogy mikor, mennyi időbe telik? Számomra most jött el ez az idő, bár tőlem türelmetlenebb embert nem is ismerek Ez a nap is úgy kezdődött, mint minden másik. Reggel kinyomok 2 ébresztőt, nem tudom, mit húzzak fel, elkészülök,…..
Ahogy már említettem egy korábbi cikkemben, a kedvenc zenekarom miatt kellett Debrecenbe utazni, és ha már ott vagyunk egy éjjelre valahol meg is kellene szállni. Semmi baj ott az Airb’n’b még úgy sem próbáltam ki, itt az alkalom. Találtam egy nagyon szimpatikus lakást baráti áron, így szól a…..
Hegedüs Evelin 2020.01.03 07:39:07
@geegee: teljesen egyetértek veled, ezért is, illetve a kíváncsiság miatt is, mentem bele egy egész napos levelezésbe, mert tudtam, hogy, ha a magánszeméllyel kell harcolni, az nem fog sikerülni, de szerencsére a céggel már boldogulni tudtam. Ha annyiba hagyom, sose kapom vissza a pénzem.
Hegedüs Evelin 2020.01.03 07:42:56
@user friendly: teljesen igazad van, ugyebár, hogy tanulna jobban az ember, mint a saját bőrén? :D
Hegedüs Evelin 2020.01.03 12:57:47
@Dorsz: igen, és vissza is volt igazolva. Direkt rákerestünk, hogy ennél a házigazdánál arra a dátumra még lehet-e foglalni, amikorra nekem volt foglalásom és jelezte is a rendszer, hogy már lefoglalták. Igen én foglaltam le, még sem tudtam igénybe venni a szolgáltatás. Amelyik napra kiveszik a szállást, szerintem alap dolog, hogy legalább azon a napon vagy napokon elérhető vagyok telefonon és üzenetben, mivel akkor aktuális.
Amikor bejelentette a csapat, hogy a Soproni nyitófülekkel páros belépőt lehet nyerni a Tankcsapda 25 éves jubileumi koncertre, még jobban ráálltunk a sörös fülek-kupakok gyűjtésére. Voltam olyan szerencsés, hogy szereztem egy páros jegyet, oké már csak kell egy span, ha már úgyis 2főre szól a jegy,…..
  Macskaimádók ez a ti hétvégétek! Ha még csak képről láttad a kedvenc fajtádat, itt az alkalom, hogy testközelről megismerd, ugyanis október 12-13. között a Lurdy házban Nemzetközi Macskakiállítás lesz, az eseményen több egzotikus faj hazai tenyésztője megjelenik. Pár érdekesség a leggyakrabban…..
Hegedüs Evelin 2019.10.09 20:00:26
@gabroca: na ilyen nekem is kellene!! :D
Hegedüs Evelin 2019.10.10 11:02:14
@Kovacs Nocraft Jozsefne: legszebb házi cica díj is van, törzskönyv meg fajta nélkül.
Hegedüs Evelin 2019.10.09 15:25:00
@vincent66: Köszi az infókat, akkor várok még a kisállat cuccok vásárlásával, hátha lesznek hétvégén jó akciók :D
Nem egy sima fürdésnek indult a balatoni hétvége, nagy tervekkel és ambíciókkal, kölcsönzött biciklikkel vágtunk neki a Balaton körnek. Hát… Nem gondoltuk, hogy ilyen kemény lesz.   Balatonalmádiban volt a kezdés a Yacht kempingből, teljesen random választottuk ki ezt a helyet és nem bántuk meg…..
Horvátországi utazás során, még szép, hogy kötelező megállni a Plitvicei-tavaknál. Se bejelentkezés, se szállás foglalás, csak megyünk „majd valahogy bejutunk!” -gondoltuk. 1., Előzetes bejelentkezés szükséges. Igazából nem, mert helyszínen lehet venni felnőttjegyet, diákjegyet és gyerekjegyet…..
Hegedüs Evelin 2019.08.10 11:00:04
@tompus: Mi is meglepődtünk a pénztárnál magyarok voltak előttünk 2 egyetemista és 2 már nem egyetemista, de náluk volt a régi diákigazolványuk. Gondolkodtak egy darabig, hogy odaadják ők is vagy ne adják 1000 éve lejárt a matrica rajta, hát azért megpróbálják és simán megkapták a diákjegyet. Minket csak a járműveknél ellenőriztek, simán lehet, hogy a főszezon miatt.
Hegedüs Evelin 2019.08.10 11:02:05
@Pierr Kardán: Nekünk pont a hajóút utáni rész tetszett meg, egyébként tényleg rengeteget kell gyalogolni.
Hegedüs Evelin 2019.08.10 11:07:45
@Zabalint: ezzel egyet értek, és megbüntethetnek a villamoson is jegy nélkül, de sok embert az sem érdekel, ha ritkán ellenőrzik :D és köszi a tippet a fürdéshez, írom is a listára.
A barátaim nem igazán lepődtek meg a riportot látván, csak ennyit mondtak: tipikus. Viszont az internet népe annál inkább. De hogy is kezdődött az egész? Szóval az első reggelem volt az 5 napos fesztiválból. A nap keltett, mint mindig. Nem a korai sugarai, hanem a dög meleg, amikor már menekülsz…..
Hegedüs Evelin 2019.01.01 11:22:09
@STP: Ez egy "tinder beszélgetés" pólóra nyomtatva, a szöveg pedig
-Szereted ha valakinek nagy a farka?
-Igen.
-kár.

Még fröccsivó bajnokságon nyertük a csapatommal.
Kóbor macska Budai zöldtúra 2018.12.12 14:45:26
  Aki szerint Budapest csak nyüzsgés és betondzsungel, szerintem sose járt Budán, pláne nem a Budai hegység egyik túraútvonalán. Én elkacsintottam a Budai zöld UTOLSÓ szakaszára, és hmm, egészen meglepett.   Óbudán kezdtem a túrát, és egészen Nagykovácsiig tartott. Nehéz igazából az ilyen…..
Pár éve indult, az évről évre újuló Szentegyházi Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztivál. Mivel ez a helyszín van az erdélyi fesztiválok közül a legközelebb Lövétéhez, egyértelmű, hogy megjelenünk minden nyáron a spanokkal A legemlékezetesebb napom az volt,…..
Kóbor macska Ő itt a nővérem 2018.11.16 10:00:00
  2018. augusztus 11. A nagy nap. Még nem láttam ilyen boldognak, mint akkor. A könny az emberek szemébe örömkönnyek. Erre a napra várt 14 éves kora óta. Én különösebben nem hiszek a szerelemben, csak olyan, mint a mese, hol van hol nincs, de amikor megemlítik ezt a szót ők…..
Kóbor macska Pár sor magamról 2018.07.11 12:10:54
Hegedüs Evelin vagyok, egy őrült lány Bajáról. Bár nem a szellemi képességem miatt, hanem a döntésekért, hogy fejjel megyek a falnak. A rokonságom nagy része Erdélyben él, mert a jó édes anyám onnan származik (hál’ Istennek), ezért egész kis korom óta járok Lövétére, ami szerintem nagyon sokat…..