Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Endre

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már szeptember elsejét írunk. Ez mindenkinek egészen mást jelent. A magyarországi diákok számára az iskolakezdést. Az itteni diákok számára azt, hogy egyre közelebb kerülünk az iskolához (még egy bő hét van hátra). Nekem személyesen még egy hónap szabadot.  Az elmúlt 4 év nagyon meghatározó rész…..
Már együtt rójuk a kilométereket. Még mindig azt beszéljük amit a három nap alatt csináltunk, mennyit töltődtünk, és mennyire közel állunk a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium diákjaihoz. (Ilyés Anna koprodukciója). Még a buszon vagyunk s éppen, hogy elhagytuk a határt, de már most vágyunk vissza. Egy…..
Végre ez is eljött: újra fogadtuk a kolozsvári barátainkat. Miért is a „végre”? Egyrészt: ezt a látogatást október elejére terveztük, és csalódottan éltük meg akkor az elhalasztását. (De a decemberi tanári látogatásunk alkalmával megígérték: tényleg jönnek márciusban.) Másrészt: végre megvalósult a…..
Reklámsarok Első bejegyzésünk 2016.10.07 20:05:47
Kedves Olvasó, Igen, te aki idetévedtél, vagy akár egy barátod ajánlásával vagy itt. Igen, hozzád szólok. Miről is szól ez a blog? Különböző reklámokat nézünk meg, majd ezután kitesszük ide is a linkjét és megosztjuk a mi gondolatainkat róla. Aztán jöhet a komentháború, hogy Nektek mi a…..
Lassan egy hete annak, hogy már nem vagyunk együtt... Lassan egy hete annak, hogy átléptük a magyar határt, és csak néztünk ki a fejünkből. Egyesek aludtak, mások meg a családtagjaikat értesítették arról, hogy természetesen továbbra is él nemzet e hazán, és nem kell aggódni.             No, de ne…..
Úgy döntöttem, hogy nem hagyom tovább halványulni az emlékeket, igaz, bennem, szerencsére nehezen kopnak. Visszagondolván arra az együtt töltött 4 napra, igazából úgy érzem, csak nagyon kevés az az esemény, amire nem tudok eléggé tisztán visszaemlékezni. És úgy gondolom, hogy ez volt a találkozásban…..