Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ica a fekete cica

0 bejegyzést írt és 581 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még éppen időben, a holnapi Prometheus premier elébe íme egy kis kedvcsináló, avagy múltidézés..Alien - A nyolcadik utas: a Halál (1979)Kissé szomorú vagyok. Azért, mert harmadszorra sikerült csak elérnie ennek a mindenki által klasszikus magasságokba emelt, ikon- és…..
Május végén jelentette be a tajvani illetőségű VIA, hogy új termékkel rukkol elő, egy minimális fogyasztású a Mini-ITX alaplap-szabványnak megfelelő aprócska PC-vel. Az APC névre keresztelt, asztali használatra tervezett masina bármilyen Neo-ITX-konform házba beépíthető (de…..
Ica a fekete cica 2012.06.06 00:59:47
@guszti: Értem én, de ha tetszőleges kinai gyártó képes ennél jobb képességű hardvert kijelzővel, aksival tablet méretben 80$-ért haszonnal elpostázni nekem , akkor ne kelljen már hasraesni hogy 50$+pktsért megalkottak egy elavult, kisteljesítményű vázat mikor se méretkorlát nem kötötte őket se aksira/dobozra/kijelzőre nem kell költeniük.
Ica a fekete cica 2012.06.06 10:29:06
@komplikato: nézd már meg mit adnak a kinaiak 100$-ért mielőtt hülyeséget írsz
Ica a fekete cica 2012.06.06 12:38:44
@komplikato: Ugyeugye? Egyébként ennek a via-nak is van egy előnye amit a tabletek nem tudnak, a vga kimenet, a régi áramzabáló netre meghagyott gépekhez gyakran van vga only monitor, amit erre rá lehet dugni mig egy hdmi-s tabletre nem.

Remélem fél év mulva már 50$ért lesznek ilyen kütyük a mai 100$-os tabletek teljesitményével, az már tényleg kényelmesen elég lesz leváltani az őskövületeket.
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
Ica a fekete cica 2012.05.31 11:58:58
@Macropus Rufus: Magyar tejtermék nincs a szlovák/lengyel boltokban, hiszen a magyar csak rohadtdrágán tud ehetetlen szart gyártani, miközben ott van neki helyben a szuper minőségi termék üveggyöngyökért, mit keresne ott a drága szar?

vagy mégse drága szar a magyar, csak ha magyar boltban van?

Nem értem én ezt.
Ica a fekete cica 2012.05.31 12:20:33
@nyugi_palikám_mi_érinthetetlenek_vagyunk:

Ha valamihez segghülye vagy, minek szólsz belé?
Ica a fekete cica 2012.05.31 21:30:10
@Kurgán: Pont az eu-n belül kell a protekcionizmus, különben az agyontámogatot, évtizedes előnnyel rendelkező külföldi kinyirja a hazai termelést.
Sajátos anomáliát fedezett fel tigázos számláján Joc, immár másodszor. Bizonyára egy úgynevezett bug, azaz bogár került a gépezetbe, ezért számlázhatnak néhanapján 10%-kal drágábban, mint egyébként. A jelenlegi már a második konkrét eset, így felvetődik bennem, hogy…..
Ica a fekete cica 2012.05.31 16:14:46
@atpijkamo: ok, az olajárrobbanás előtt tényleg olcsó volt a gáz, de nagyjából mire mindenhol volt gázvezeték addigra el is szállt a gáz (meg köolaj) ára, csak ezt nem lehetett átháritani a harcos proletárokra, szóval kár a multszázad közepét belekeverni.
Ica a fekete cica 2012.05.31 16:40:37
@atpijkamo: Mondjuk ugy, eléggé irreleváns a jelen témában, hogy fél évszázada egy másik társadalmi rendszerben mi mennyibe került.
Ica a fekete cica 2012.05.31 17:05:25
@Rózsaszín Lódenkabát:

Miféle sztereotipiák?

Tény, hogy rengetegen használnak karbantartást nem kapott, ösöreg gázkészülékeket, amik borzalmas hatékonysággal (hatékonytalansággal) fűtenek. Amit írtál, hogy ugyanaz a ház 1/3 áron fűthető gáz helyett fával, az két esetben létezhet, a gázrendszer tragikus állapotu pazarló, vagy a fát szerzik "okosba"

Mint utólag elárultad nálatok az utóbbi eset áll fenn. Ez azért csalóka az olvasó számára, mert ha van egy egyébként pöpec gázrendszere, de a nagy spórólás hitében átvált nemokosba szerzett fára, akkor messze nem lesz olyan megtakarítása mint a hozzászólásod alapján gondolhatta, viszont pakolhatja a fát az udvaron, és fizetheti előre az egész téli (meg a jövö évi, ha garantáltan szárazzal akar fűteni) tüzelőt.

Hogy mennyi a gáz kitermelése, az irreleváns és változó, az számit, hogy mennyi épp az ára a tőzsdén, mert annyiért tudod megvenni.
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
Ica a fekete cica 2012.05.30 17:10:18
@Magyarnaba: 10 év mulva? te kis optimista :)
Ica a fekete cica 2012.05.30 18:07:04
@Lacdelo: látott már valaki cigányszomszéddal rendelkező jogvédőt?
Ica a fekete cica 2012.05.30 18:10:07
@bőrmók: annyira még nem kicsi a hazánk, hogy 100km már kivándorlás lenne.

50km-t meg Bp alsón lakó is utazik egy Bp felsőn levő munkahelyre
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
Ica a fekete cica 2012.05.30 14:22:53
@Pamo: "az átlag felhasználóból indultunk ki ha jól emlékszem"

az átlagfelhasználó pont azt igényli amit Birca mondott. Bekapcsolja a gépet, használja azt amit ismer nap végén meg kikapcsolja a gépet.
Ica a fekete cica 2012.05.30 14:26:27
@Pamo: egy jó rawkonverter és képkezelőszoftver abban a korban amikor napi százezer dslr gépet eladnak és napi pármilliárd digitális fotó készül szvsz nem különösebben specifikus. Egy DNS-elemző vagy atomerőműtervező proram az specifikus.

Persze ha a képnézegető-videolejátszó-böngésző programokat vesszük általános programnak akkor igazad van.
Ica a fekete cica 2012.05.30 16:06:15
@Pamo: annyian tuti használnak a világban raw-t ahányan desktop linuxot :)
Magyaroszág Facebook-függő lett. 3,9 millió honfitársunk regisztrált a közösségi oldalon, és ha levonjuk ebből a fake account-ok becsült számát, akkor is a teljes lakosság több mint egyharmada van fenn a Facebook-on, ami hatalmas szám. Zuckerberg médiájának dominanciáját semmi…..
A "nyócker" kis utcáin végigkanyargó 99-es busz - nagyon csúnya nevén: a szemétszállító, esetleg fegyencjárat - önmagában egy urban legend. Az igazán durva, félelmetes, veszélyes buszjárat szimbóluma, melyen farkastörvények uralkodnak. Eddig az volt az alap, hogy ellenőr…..
Ica a fekete cica 2012.05.25 14:52:32
@Vakmacska: "Jeggyel békávézni még nekem sem költséghatékony"

Persze, fizetni semmiért nem költséghatékony. Erre az a helyes megoldás, hogy ami nem költséghatékony, azt nem veszed igénybe.
Ica a fekete cica 2012.05.25 15:10:09
@dr. Közbiztonság Szilárd: "Ez a kitétel ugyanis évek óta nincs benne." a buszon kitett sajtcetlin nem tudom mi van, de itt: www.bkv.hu/hu/utazasi_feltetelek/utazasi_feltetelek
benne van.

"Szerinted amikor olcsó volt a BKV - a fizetésekhez képest -, vajon miért nem blicceltek az emberek?"

Mindig blicceltek, max az arány változott.
Ica a fekete cica 2012.05.25 16:56:30
@dr. Közbiztonság Szilárd:

1. Utazási feltételek

...felszállás előtt rendelkezniük kell érvényesíthető és az adott járatra felhasználható jeggyel, érvényes bérlettel, utazási igazolvánnyal, illetve a díjmentességet igazoló okmánnyal....

1.3. Egyéb feltételek

...A BKV Zrt. a személyszállítást megtagadhatja, illetve az utast a személyszállításból kizárhatja, ha az utas:
.
.
.
az utazási feltételeket nem tartja be;
.
.
.

3. A jegyek és bérletek használata

Valamennyi jegyet, bérletet vagy utazásra jogosító egyéb igazolványt/igazolást ellenőrzéskor át kell adni az ellenőrzést végző személynek.

Jegykezeléssel kapcsolatos kiegészítő szabályok

Aki az előzőekben felsorolt jegyekkel utazik, annak minden egyes felszállásnál egy új jegyet kell érvényesítenie
Az új Büntető törvénykönyv javaslata az egyes élet elleni bűncselekményeket és a testi sértést illetően a büntethetőség alsó korhatárát 14-ről 12 évre csökkentené. Amennyiben a korábbi hazai és a nemzetközi szabályozásra tekintünk, kiemelhetjük, hogy ez az alsó…..
Ica a fekete cica 2012.05.25 01:27:26
@komplikato: Most erre mit mondjak, mint fentebb megtudhattuk a KSH hazudik, gondolom a népszava tudja csak a tutit
Ica a fekete cica 2012.05.25 01:45:50
@komplikato: Akkor ide nekem egy hiteles statisztikai céget tételes adatokkal.

Érdekes módon No_Fidesz_No_Problem elvtársnőnek 15:03:16-kor még hiteles volt a KSH
"Nem fogok HELYETTED KSH statisztikákat olvasgatni."

azóta gondolom megromlott :)
Ica a fekete cica 2012.05.25 12:13:33
@komplikato: Na most akkor hol az a KSH-nák hitelesebb statisztika?
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
Ica a fekete cica 2012.05.23 11:17:30
@poszt: Csak a szokásos megélhetési rettegés, több szót kár rá vesztegetni.

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): ...és az orbánviktatúra rendőrsége a borsodi zsákfalu határában az onnan távozni szándékozókat agyonlövi, hiszen az uj tákolmányban benne van a településelhagyási tilalom kötelezettsége minden magas munkanélküliséggel megvert település számára.
Androlib blog. Bipp! Adós, fizess 2012.05.18 15:05:00
Egy ideje a levegőben lóg a hívások, sms-ek és mms-ek megadóztatásának tervezete, ami azért kellemetlen, mert a tavaly  kivetett telekom adót még képesek voltak a szolgáltatók benyelni, az idei fekete levest viszont már nekünk kell meginni.     A T most küldött…..
Ica a fekete cica 2012.05.18 20:29:17
@Gabking: " Telenor, és a Tmobile is bejelentette már, hogy ezt nem tudják kigazdálkodni (és nyilván a Voda sem fogja)"

És az előfizetők nem gyujtják rá a székházat ezekre, hanem jot orbánoznak, miközben:

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/magyarorszag_vilagbajnok_nalunk_a_legdragabb_a_mobilozas.167422.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Igen, bizonyára a a csőd közelébe kerülnének a 2ft benyelésével a világ egyik legdrágább szolgáltatóiként.
Ica a fekete cica 2012.05.18 20:31:14
Ica a fekete cica 2012.05.18 21:26:43
@angin san: " Én eddig még be tudtam fizetni a telszámlát ezután már nem!"

Orbán elveszi tőled az utolso 700Ftodat. A szemét.

"az ziher, hogy cipóra verném a fejét! "

kemény vagy :)

"mikor szánja el magát a barom magyar, hogy végre tegyen valamit a politikus csürhe ellen?"

Bassz ki orbánnal, telefonálj kevesebbet.
Slash - Apocalyptic Love (Dik Hayd International) Van egy gitáros ember, aki olyan riffeket ír tömegével, amiket kevésbé tehetséges zenészek kis túlzással szólónak használnak, és ezt az embert Slash-nek hívják. A Guns N' Roses egykori tagja a zenekar szétmenését követően saját…..
Ica a fekete cica 2012.05.17 16:31:36
@Sance: Nem is azt mondtam, hogy rossz, csak a nagy lelkesedést olvasva picit többet vártam. A jóriffriffhiány meg nem Slash bűne, szvsz a 80as években kb mindent lemezre tettek ami jól szól torzitott gitáron, a 90es években ezt ujrahasznositották modernizát hangzással, már már a hangzást nem igazán lehet tovább variálni, uj téma meg abból, a 12 félhangból nehezen hozható ki.
Ica a fekete cica 2012.05.18 10:28:35
@Sance:
"A "vinnyogós" hangszínét lehet nem szeretni,"

Köszi az engedélyt

"álmából felébresztve is kiénekel neked 4 oktávot"

Ez szuper ha valaki mondjuk operaénekes és nem rockelőadó

"Az albumról született negatív beszámolókat sem nagyon értem"

ez teljesen érthető is, ha neked a zene ennyit jelent:

"az elsőtől az utolsó taktusig profin, hibátlanul van összerakva és számomra hatalmas zúzás a végeredmény"

ezt nevezik profi iparosmunkának. Szemben az Appetitel, ami nem profi iparosmunka volt hanem lelkes fiatalok szivből jövő kreativ alkotása és szvsz a posztban az összehasonlitás nem jön be itt a negativ kritizálóknak.
Előrefizetős mérőóra. Világmegváltó eszköz az adósságspirál kezelésére, vagy egy ma már evolúciós zsákutca, amely ideig-óráig eléldegélt, de most már végkép eljárt felette az idő? A kérdés aktualitását két dolog is adja – egyrészt a KDNP előkészíti azt a…..
Ica a fekete cica 2012.05.17 20:00:12
Azért nem jó a kártyás óra, mert akkor spórolni kell az árammal, pl. nem lehet egész nap a tv-t nézni:

szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/ok-megoldottak-igy-kell-sporolni-a-villanyszamlan-435170

"Mint hozzátette, időközben védett fogyasztói státuszért folyamodtak, így kártyás mérőt ajánlottak számukra. Ő azonban idegenkedik a kártyás mérőóra gondolatától is.

— A környékünkön már több háznál működik ez a rendszer. De mióta felszerelték az új eszközöket, azóta a szomszédok inkább kézzel mosnak, nem használják a hűtőt, és csak este kapcsolják be a televíziót."
Ica a fekete cica 2012.05.18 01:21:13
@cso zsi: villanybojer a legdrágább uri huncutság, nem jár alanyi jogon. Sőt az áram se jár alanyi jogon, aki nem tudja megfizetni előre az utólag se fogja tudni.
Gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egy új, ígéretes témában készülő sci-fi sorozatot túl hamar levesznek a képernyőről, megfosztva ezzel (még ha néha csekély számú) követőjét attól, hogy a story kiteljesedjen, minden szál elvarrásra kerüljön. Az elmúlt…..
Ica a fekete cica 2012.05.15 11:26:42
@Kovácsné: Nem kell leforditani a cimet ami egy névből áll, és akkor nem születnek olyan förmedvények, mint a Csillagközi romboló és Szentjánosbogár. Érdekes módon a Titanic tudott eredeti cimen futni, nem lett belőle Titánok és Gomb Benjámin különös élete c. filmmel se találkoztunk a mozikban.
Ica a fekete cica 2012.05.15 11:31:16
@lavór: Ja, tulajdonképpen semmi nem nyujt ujat, hiszem csak az emberekkel történik valami valamilyen társadalmi helyzetben, és ez az Iliász óta nem ujdonság.
Ica a fekete cica 2012.05.15 12:36:13
@lavór: Eddig egyetértünk. Most akkor mondj olyat az elmult 2000 évből, ami tényleg uj, és nem lehet megmagyarázni ennyivel: "A végtelen ismétlés aktualizálva az éppen kívánt társadalmi követelményekhez. A díszletek milyensége mindegy."
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Ica a fekete cica 2012.05.14 09:37:08
Ica a fekete cica 2012.05.14 10:22:04
@dr kíváncsivagyok: "Azért hír, mert ez látlelet a pártól és a szimpatizánsairól"

Inkább azokról látlelet, akik egy Humor kategóriás posztot komolyan vesznek.
Ma reggel Matolcsy György az M1 Ma reggel című hitéleti műsorában igyekezett eloszlatni azokat a kételyeket, melyek a sátáni suttogó propaganda nyomán az új adókkal, köztük is leginkább a telefonadó lakosságbarát jellegével kapcsolatosan a napokban több helyen megfogalmazódtak.…..
Ica a fekete cica 2012.05.12 14:27:50
@lavór: ha a 2ft miatt csökken a hívások száma/ideje akkor is csökken a profit, 1 perc nemlebeszélésével mondjuk 10-30ftot bukik a cég, majd kilegózzák, hogy a profit ne csökkenjen, ha a 2fton mulik akkor ilyen árcsökkentéssel, de nem fog semmi csökkeni, a mobil lassan legalább olyan függőséget okoz mint a cigi, aki megszokta hogy napi 100percet elcsacsog, az inkább nem eszik de beszél.
Nem is tudom, sokat vívódtam, hogy illik-e még Gyurcsány Ferencről bármit is írni, hiszen meghalt már szegény, drága jó ember volt, mégsem szép dolog a holtakat gyalázni, no. De aztán azt gondoltam, hogy mégiscsak fontos dolgokat mutat meg nekünk az ex miniszterelnök úr. Majális…..
Ica a fekete cica 2012.05.06 12:35:42
@vakapad: Tudnál valami hivatalos linket adni arra amit irtál? Mert vakapd nick blogos hozzászólása még nem maga a megfellebhetetlen információforrás

@nu pagagyí: ja, ügyes üzletember, de azért illene inkább igy irni: "ügyes" "üzletember"
Ica a fekete cica 2012.05.06 13:21:50
@vakapad: Ha az nem is, de pontos az nemt:
"amit az állami cég 1998-ban bérelt tőle 1,5 évig, évi 2,5 mFt-ért. "

vs. a linkelt pdf:

"l az 1997 .
január 20-án megkötött bérleti szerződéssel bérbe adta a Magyar Hivatalos
Közlönykiadó Üdülőszállók Igazgatóságának határozatlan időre . A szerződés
szerint a bérleti díj 2 .500.000 Ft volt évente .
A bérlő a bérleti szerződést két évvel később 1999 . május 26-án felmondta ."

És az a szép az egészben, hogy bár szabálytalan volt a kiirás, de ez a broság szerint nem ok a semmissé nyilvánitáshoz.

"A BH 1994. 329. sz. állásfoglalás szerint : „A versenytárgyalás szabályainak
megszegése - mivel ehhez jogszabály más jogkövetkezményt fűz - nem
eredményezi a szerződés semmisségét .""
Ica a fekete cica 2012.05.06 13:27:37
@vakapad: "Ma, ahogy hallottam, nincsen világválság"

Van helyette recsegő EU éppen kiesőben levő görögökkel
TComment Nagy navit bomba áron? 2012.05.03 06:35:38
A legviccesebb a Windows. Ebbe a csapdába az Exporer ikonra kattintva sétálhat be az ember. A készülék ekkor figyelmeztetőleg megkérdi, hogy tényleg akarod-e. Ha igennel felesz, az évszázad rejtélyét kell megfejtened. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ica a fekete cica 2012.05.03 14:21:06
@magpet: Pont a wayteq az aminél bármire 1kattintásnyi guglizással mindenki talál megoldást, ilyennel szvsz még az 1bites felhasználó se tudja megszivni, mert foglalkozik vele a netes közösség.

Ebayről 50$-os ismeretlen gps már lehet kihivás, de olyat meg nem vesz az, akinek gond kisérletezni a sys.txt-vel.
Ica a fekete cica 2012.05.03 14:36:29
@magpet: Tény, hogy gpsbolti/szervizes irányból nincs rálátásom, csak az ismerettségi kör alapján irtam.
Ica a fekete cica 2012.05.03 16:37:36
@AczélGyuribácsi: Meglepésként érhet a hir, de vannak olyan emberek, akiknek az élete időnként kicsit tágabb körben zajlik, mint az otthon-meló-kocsma-otthon-asszonymegdug és ennek a rétegnek jól jön egy ilyen gagyi valami a műszerfalon.
AfterFocus egy olyan alkalmazás, melynek segítségével egy frissen fotózott vagy a galériából kiválasztott képen a fókuszált területet és a hátteret utólag kézzel megrajzolva az alkalmazás a hátteret elmossa, az előteret kiélesíti, ezzel olyasmi hatást keltve, mintha valami…..
Kiakadtak a lakók az Amtel indokolatlanul túlzó áremelése miatt. Az eddig igénybe vett szolgáltatásoktól függően május 1-jétől a hűségidőből kifutóknak és az új szerződőknek az eddigiekhez képest ugyanazért 30-50 százalékkal többet kell fizetniük. És mindezt akciós…..
Rendszeresen szoktam illusztrációkat keresni akár ide a blogra, akár különféle prezikbe. Némelyik elképszetően kínos és nehéz ésszerű felhasználását elképzelni... Mint kiderült, arra is van egy blog, hogy ezeket gyűjtse. Néhány példa "szépség" témában: A…..
Ica a fekete cica 2012.04.15 11:22:13
@spacegirl: ez nem változtat a kínosság tényén, főleg, hogy visszanézve pár oldalnyi posztot ha jól látom hetente nem jön össze a 100 komment ami alatt egyet ki kellene dobni, de a te dolgod.
Ica a fekete cica 2012.04.15 11:34:02
@spacegirl: Ez tényleg kérdés?

2012
Blog
10 posztonként 15 komment
Hozzászólás csak előzetes moderációval

Ha ennél több magyarázat kell, akkor tudomásul veszem, hogy ez divatblog vezetés közben visszapillantóban sminkelő nőknek.
Ica a fekete cica 2012.04.15 13:00:50
@spacegirl: Gratulálok, elértél a netes érveléstechnika legaljára:) Na további szép napot, aztán be ne csússzon valami csúnya komment.
"A Cselszövő tökéletes alakkal látható a Playboy fotóin, ám az egyiken elfelejtették retusálni árnyékát, amelyen látható a derekára rakódott zsírpárna" - harsogja a mai Bors, ahol egyébkén a következő Aranymellény-díjas modorosság nyitja a csöcsökről szóló…..
Ica a fekete cica 2012.04.06 13:00:22
@_iMaginer_: ne zavarjon, hogy az az árnyék azt mutatja amit leretusáltak.
Ica a fekete cica 2012.04.06 20:14:20
@_iMaginer_: Azt ami a retusált testén szép ives nem huplis (már ha nem tették odébb a karját meg a mellét csak a poén kedvéért)

@Wadi Dahr: Ha láttál volna már oldalról megvilágitott macát (ne adj isten retusáltál volna ilyet), nem akarnád kimagyarázni ezt az elbaszott PS-t.
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
Csodálatos MTI-szörnyet fedeztünk fel a ma reggeli hírfolyamban! A derék közszolgálati médiamunkások agya már annyira ráállt a kötelező jobbos doktrínára, hogy a Csillagok háborújában is csak a kilencszer csavarodó szíriuszi DNS-spirált látják: Han Solo híres koréliai…..