Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Gabriella

3099 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma volt időm végighallgatni,  végignézni. Sok megerősítést kaptam, akár éppen a napokban ki- és elmondott, vagy akár leírt élményeimről, hosszútávú tapasztalásaimról. Nekem is kikívánkozott már ezeknek a taglalása, megjelenítése.  ..
A teraszon bódító légáramlat simogatja testemet, elmémet, lelkemet. Kinyílva a Fehér liliom és illata körbekeríti a teret. Olyan dús, mélyre hatoló, túlvilági ez, hogy felébreszti a teljességet, tisztaságot, szűziességet az emberben. Átjárja, csontig hatol. Belebújik a zsigerekbe, szövetekbe, mígnem…..
Egészen fantasztikus számomra, amik az én szintemen is világosságot nyernek bennem. Az elmúlt hetek, igen sok tanítást adott a növényekkel kapcsolatban. “A növények irányítják - ismét mondjuk - a Földi élet gondolatiságát. Nem ti, hanem a növények. Saját közösségük van és ahogy a természeben…..
Az anyagi javak birtoklása belső béke nélkül olyan, mintha szomjan halnánk egy tóban fürödve. Paramahansa Yogananda Ha tudod, hogy az EGÉSZ része vagy, ha éled az Ősbizalmat, akkor mindig bőségben vagy. Mindig éppen annyi javad van, amennyi szükséges a megvilágosodáshoz vezető utadon.   ..
Az újdonsagok nagyon vonzanak. Sokat olvasok új tanulmányokat. Monjuk ez éppen nem annyira új, de fontos! Ahogy a növény eldönti hol akar szaporodni. Teljesen új betekintés a növnyi világba. Ugye a virágpor az hímpor. Azert mert sárga, nem biztos, hogy hímpor is. S a méhikék mennyire…..
Jáde ajándék a Sárkány térnek.Orfű, Sárkány-forrás Az öntisztulás, öngyógyítás, átalakulás támogatásához. Utasítás: - Kapaszkodjatok egymásba! - és mindez, összebeszélés nélkül, egyszerre történt. Sziklazuhatag torlaszolja el a völgyet a Sárkány-szakadék kőkatlanában.…..
Újság Nyár ‘24 Read more publications on Calaméo..
NO - NEM   Új jelszavam a nem. Az igen emberből átlavíroztam a határt szabós nembe. Tudod milyen IO ez? Próbáld ki! ..
A szokás nagy úr - mondják….és igaz. Gyakorolnom kell nekem is az új énemet. Mert letettem valamit nemrég, amihez már nem kell az erőmet adnom. Kiszolgáltam az időt - így mondanám. Vége. Ez a nővé válás útja, az Istennő szolgálata. Kitejfeleztem. Nem kell kutatnom, nem kell szolgálnom az időmből.…..
FEHÉR LILIOM tisztaság, szerénység, szüzesség, mennyei veled lenni. A római mitológia szerint a fehér liliom kapcsolatban áll Junoval, az istenek királynőjével. A történet szerint, miközben fiát, Herkulest ápolta, bő tejzuhatag hullt le az égből, egy csillag-csoportot alkotva, melyet Calea Lactee-…..
  Change is ComingChange is ComingCan you feel it?Can you feel it?Release the wounds of sisterhood She is drummingShe is drummingCan you hear it?Can you hear it?Release the wounds of childhood Embrace the new paradigmTrust your guidesFollow the signsThe stars are alignedNow is the timeYou…..
HA NEM SZERETED MAGAD AMIKOR EGYEDÜL VAGY, MIÉRT LENNE VELED AKÁRKI? KEZDD AZ ÖNELFOGADÁSSAL!BÍZZ BENNEM, JÓBOSZORKÁNY VAGYOK! The Good Witch  Kód átállítások, áthuzalozás utáni napok. Elképzelhetetlen micsoda felszabadulás, öröm, gyönyör van bennem.     ..
Tegnap készítettem…vajon van más út is? Persze ez csak egy költői kérdés, mert a válasz: IGEN. Gondolj bele! Hatlamas világűrbeli lényként, aki párhuzamos világegyetemekben is van, teret, időt tud ugrani, vajon van-e más módja a földön való életnek, mint ez? Jó belegondolást! Ötletelj!..
 Egy nagyon finom, a zenén és a képi megejelenítéseken át megjelenő, életrajzi film. Hilma a jövőnek festette a jövőt, a benne megjelenő Szent Szellem útbaigazítása alapján. Halála után 20 évvel volt az első kiállítása, így kérte. Olyan odőszakban szüketett, amikor a nőknek még külön oldalsó…..
Eszter egyetlen egy felvételét sem tudom viedóként bemásolni, ezért most is kattintással juthatsz el a meghalgatásáig. MEDDIG TART A LÉTEZÉSI KRÍZIS?..
Az Élet alapjában véve ÖNCÉLÚ. Akárhogyan is forgatod, ez jön ki. Gondolhatsz magadról igen nagy illúziókat, önbecsapásokat, de igazából az egész életterünk, felépítésünk, arra van berendezve, hogy tanulj magadról, és elkezdj az EGY felé mozdulni. Itt minden eszkóz és segítő megvan ehhez. Mert…..
Megoldás szükséges. Miként fog látni minket az A.I.? Miért fontos az Önmagunk mesterré képzése, az Önismereti munka? Itt nézheted meg...
Mint mindig, kb. 1 órát vízben áztatom a leszedett cserit. Hogyha van ‘lakó’, kijöjjön. Aztán igen alaposan kimosott, kiforrázott üvegekbe rakom a cseresznyét, felöntöm vízzel, rácsavarom a tetejét, és vizes dunsztban addig főzöm, amíg áthevül az üvegben lévő lé. Utána még takarékon 10 percet és…..
Zöld gyík pár napozott az öreg tuskón. Egészen közel engedtek…. Arrébb egy sün baktatott, majd megállt mikor észrevett. Megkíváltam csresznyével, majd elsétált...
“The Oraphim are a hybrid form of:  Lyra-Sirius A Anuhazi (Elohei-Elohim Emarald Order Feline-Hominid) Sirius B Azurite Yani (Elohei-Elohim Feline-Hominid, Seraphei Avian-hominid and Bra-ha-Rama Inyu Cetacean), and Pleiadian Serres (Density-2 Seraphei Avian-hominid). The Oraphim were seeded…..
CHANGING - VÁLTOZÁS..
Kate Winslet nem kérdeses, hogy csupa extra, és kicsit sem túlzottan feminista filmekben játszik. Az az igazi, magát nem takargató, teljesen megélő, azt csináló szerepek, amik is a teljes élet igazi jellemzői is.  Nagyon tetszett a film, bár túlzottan hangsúlyozta a nemi beállítottságot, a lényeges…..