Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopótök!

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy világgazdasági tekintetben jelentéktelen ország jegybankelnökének lenni nem nagy mesterség, mert csak követni kell a fontos jegybankokat. (Ezt a tisztséget is lehetne lottón sorsolni.) Ha megy a bolt, lehet nyomatni a "lássátok, hogy dübörgünk mi ketten" dumát, és az ostobák beveszik. Ha baj…..
Lopótök! 2018.07.03 22:16:47
@marvin00: Figyelj mar majom, az USD volt 150 is. Na vajon mikor, es miota nem? ;)
Szartolcsyd spe kulaciojanak koszonheto a devizahitelek bedolese is.
Persze, hogy jo nekik a szar forint, most busasan keresnek rajta. Na, az MNB feladata pont nem a haszon/nyereszkedes lenne. ;)
Tovabb is van, mondjam meg?
Az ilyen fasz Arctolcsyt mashol mar reg elzavartak/elfoldeltek volna! Biiirkaaahhhhh.....
MNB dolgozo havernak persze minek is beszelek. :D
A kriptovaluta indulása óta a világ már sok drámát látott. Égbeszökő és mélybe hulló árfolyamokat. Az azonban tagadhatatlan, hogy többen megtalálták a szerencséjüket és milliomosok, sőt milliárdosok lettek. Daniel Colosi (Fotó: instagram.com/daniel_colosi)..
Lopótök! 2018.03.26 16:01:32
@onlajnok: szerencsere nem mindenki zs, sorozatfuggo, plane zs sorozatfuggo... na, akkor te meg ezt guglizd ki pajtee: sicsigacu obon... na, szegeny legeny vagy-e?
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
Lopótök! 2016.03.09 01:22:38
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Lop(ott) itt mindenki, csak a mostani barnabrancs nem kicsit nagyon pofátlanabbul, még a szart is kiverve... Ezt kellene felfogni a női logikáddal! És túllépni végre a média-szajkó-mantrákon! :D
A libsi orosz duma meg egy kicsit már unalmas, tán tömegdroidbirkának jobb lenni? Igen, hát hogyne, ti mindannyian egyéniségek vagytok! :D
Egyszer majd te is egy kerítés előtt találod magad, csak a rossz oldalán. Ne félj, hamarosan...