Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlino Libre

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Carlino Libre 2017.08.08 12:58:12
@Zacskóstej: az nem chrisred volt, aki ezt a nyomort kommentelte, hanem Publius Clodius, csak, a flamewar elkerülése végett. :)
A street food őrület jó pár éve gyűrűzött be Budapestre és egyből szíven talált minket is. Ki ne szeretné az ízletes olasz tésztákat vagy a fúziós ázsiai konyhát, a texmexről nem is beszélve. Álljon itt egy lista azokról a kissé elfeledett és frissen nyitott helyekről, ahova még biztosan vissza…..
A nagybetűs rocksztár jellemzői: emberfeletti énekhanggal és kisugárzással bír, milliomos, gyógyult vagy többszörösen visszaeső szenvedélybeteg, emellett pedig egy magamutogató, arrogáns fasz. Nos, Chris Cornellt már csak azért is lehetett szeretni, mert ez utóbbi a legkevésbé sem volt igaz rá, sőt,…..
Carlino Libre 2017.05.19 22:58:49
Hallottatok már a Roller-zokuról? Ha nem, az mondjuk nem véletlen. Online még ma is igen kevés infót lehet fellelni erről a szubkultúráról, vagyis inkább klánról vagy családról (hiszen a zoku inkább ezt jelenti Japánban), pedig a '70-es évek óta meghatározó eleme a tokiói mindennapoknak. Szerencsére…..
Carlino Libre 2017.04.24 19:34:44
Egyre nehezebb teli gyomorral követni a TV2 sajtótörténeti mélyrepülését, de hiába próbáljuk tényleg leszarni azt, amit Szalai Vivien és csapata művelnek a Tényekben, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik mellett egyenes gerincű ember képtelen szó nélkül elmenni. A 24.hu szúrta ki (mondom, mi…..
Carlino Libre 2016.11.14 23:07:02
@gaston: kicsit későn jöttél, ezt a kommentet szinte szó szerint ellőték az elején. Jóreggelt! Vagy csak most csörgött a narancsvörös telefon? :D
Lemezt most sem jelentettek be, de a rajongóknak, főleg az európaiaknak nagy hír, hogy a örmény-amerikai zenekar 2017 nyarán felbukkan majd a kontinens fesztiváljain. Egyelőre hét koncertet jelentettek be,a legközelebbi hozzánk Krakkóban illetve Prágában van, de nem kizárt, hogy vagy a Nova Rock…..
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
Mai hír: Molnár Gyula, a párt elnöke a Hír Tv-nek elmondta: bár jogilag következmények nélkülinek tartja az október 2-ai népszavazást, a párt kész támogatni a Fideszt a kvótaháborúban. „Feleslegesnek tartjuk jogi értelemben, kockázatosnak Európa szempontjából. Egyébként hogyha ez a kérdés majd…..
Mielőtt jönne az uborkaszezon és beindul a meggyszedés 130 forint/kg átvételi áron, íme öt friss lemez kritikája. Ahogy az általában lenni szokott ismét nagy a szórás a pontszámokat illetően, és most kivételesen a Volbeat kapta a legkevesebbet a Vektor pedig a legtöbbet, teljesen megérdemelten.…..
Carlino Libre 2016.07.01 16:41:38
@herma: Jaj, ugyan! Nem rosszból írtam. :) Az megvan, hogy kijött a Blue Lines? :D
Holnap, azaz június 17-én jelenik meg, de a premier már megvolt, és akár itt a Lángolón is végig lehet hallgatni. A You Will Never Be One of Us a dél-kaliforniai Nails harmadik nagylemeze, és egyben a leghosszabb is. Igaz, ez is csupán 21 percet jelent, de ha nem lenne rajta a nyolcperces záró…..
Carlino Libre 2016.06.16 16:29:09
@Lee7: Na, most hallgatom az egész új Gojira albumot és hangulatos, jó, meg minden, de egyelőre véleményes a dolog. Hiányzik pl. egy Esoteric Surgery...
Úgy tűnik nem csak haknizik a Rage Against The Machine- Public Enemy- és Cypress Hill-tagokból álló Prophets Of Rage. Megvolt Los Angelesben az első koncertje a supergroupnak, ahol természetesen a saját zenekarik dalai voltak többségben, de volt egy Beastie-Boys feldolgozás is, és, ami a…..
  A tegnapi brüsszeli EU csúcs után a nyugati sajtó viszonylag egyöntetű véleménye, hogy Angela Merkel meghátrálásra kényszerült, sőt, veszített korábbi elveivel, az általa elképzelt európai értékrenddel, de leginkább a törökökkel szemben. Véleményem szerint pedig olyat lépett, amit hosszabb távon…..