Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekriven

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvasta a regényt, annak biztosan ismerős az a kettősség, amit Roland érzett, mikor a valóság kétfelé hasadt számára a Jake-kel történtek ill. meg nem történtek miatt. A moziból kifelé jövet ez az érzés kerített hatalmába engem is. Egyszerre láttam egy Setét Torony filmet, ami rémes és egy…..
Korábban a Patchwork tesztelése kapcsán már felvetettem, hogy vajon komolyabb lenne-e a versengés, ha nem takaró varrogatásról, hanem birodalomépítésről, vagy űrháborúkról lenne szó, azonos játékmechanika mellett. A Sponsio ennek az ellenkezőjét látszik alátámasztani, azáltal, hogy teljes…..
Ez az írás egy kis megemlékezés, merengés, és a por lesöprése egy huszonéves, magára hagyott fóliánsról. Nem a múlton rágódás, nem kesergés, és legfőképpen nem vádirat. Számomra a M.A.G.U.S. egy öreg barát, a maga megrögzött hibáival. Közel 20 éve ismerem és szeretem ezt a világot, a játékot, a…..
A robotok nagyon régóta képesek megmozgatni az alkotók fantáziáját, legyen szó a tudományos fantasztikumról, horrorról, rajzfilmekről, vagy gyermekmesékről. Erről a szóról mindenkinek más ugrik be először, a gyártósorok hegesztő robotjaitól, Aibo-n és a Kétszázéves emberen át a Battledroidokig -…..
  Miért is akarnék Patchwork-öt készíteni? Ez a kérdés azt hiszem, joggal merül fel egy társasjáték kiválasztása során, hiszen öldöshetnénk szörnyeket,vagy akár űrrepülhetnénk is. Miután a téma okozta meglepetésen túljutunk, és felülkerekedik a kíváncsiság, egy igazán érdekes játékot…..
Most, hogy szinte mindenki látta már a Warcraft-filmet, ideje egy kicsit szétkapni.  Azáltal, hogy a Lich King óta játszom a Word of Warcraft-tal, elég sokat változott számomra a játék, a világ, és maga az érzés is az egésszel kapcsolatban. Felfedeztem egy elég furcsa párhuzamot a filmről…..
Azt hiszem eljött az idő számomra  – így 8 rész után  –, hogy kifejtsem a véleményemet a Shannara - a jövő krónikája című sorozatról. Ha röviden akarnám összegezni, ennyi lenne: Hogy képzelték ezt? Kíváncsian vártam ezt a sorozatot. Persze nem egy komoly fantasy műre számítottam, eredeti vagy…..
Tegnap este ugyanis részt vettünk a HammerTime Cafe nyitórendezvényén, ahol nagyon jól éreztük magunkat, jó barátok és jó sörök társaságában mulattunk. Korábban már beszámoltam a Board Game Café-ban tett igen kellemes látogatásunkról, mely ha lehet így mondani, megismétlődött, kissé más…..
Elhatároztuk, hogy útra kelünk, és mi is meglessük a Board Game Café-t. A kaland már az odajutással elkezdődött, mikor a házszámokat nézegetveve majdnem elmentünk a gondosan álcázott ajtó mellett, de kis keresgélés után szerencsére célba értünk. Ezzel a kritika kritikus részének végére is értem,…..
Sokszor felmerül a kérdés, miért is szeretjük a M.A.G.U.S.-t minden gondja, gyermekbetegsége és eseménydús, olykor szégyenteljes múltja ellenére. Persze, mindenki másért szereti, és ez így is van jól, éppen ezért fontos megjegyezni, hogy én is csak szubjektív szempontok alapján tudok róla…..