Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrush

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik alkalommal is Majka Belehalok című száma a legnézettebb hazai zenés videó a Youtube-on, legalábbis az Artisjus három havonta kiadott nézettségi listája szerint. Majka klipjét a télen majdnem három milliószor nézték meg az emberek, de ezen kívül még másik három dallal…..
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
Áprilisban visszatér a jó ideje inaktív Kaukázus zenekar, akik egy koncerttel kezdik az újraalakulást a Budapest Parkban. Kardos-Horváth János együttese nyáron fesztiválokon is fellép majd, ahol többek között a késszülő nagylemezükről is játsszanak dalokat. A Kaukázus…..
Android Egy HTC mind felett 2013.02.20 02:50:18
A fogyasztók számára gyakorlatilag a névtelenségből egyenesen az okostelefonok csúcskategóriájába érkezett tajvani vállalatra mostanában nehéz idők járnak. Versenytársai minden minden polcot kitapétáztak termékeikkel a legalsótól a legfölsőig, míg a HTC amolyan szimpatikus…..
andrush 2013.02.21 14:00:19
@TurboRudi: A trend itthon pedig az, hogy az emberek szeretnek minél nagyobb memóriát, ha tetszik neked, ha nem, ezért vesznek olyan telefont, amely erre megadja a lehetőséget.
Egy halom új fellépőt jelentett be a Volt fesztivál az idei rendezvényre, köztük van olyan, aki lassan magyar útlevéllel érkezik Magyarországra, ilyen például Dub FX, akit lassan már házibulikhoz is ki lehet bérelni. GusGus, DJ Fresh, Martin Solveig és Fritz Kalkbrenner sem…..
A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 6. Mai vendégposztjában a Bölcs Boldi Bácsi a tőle megszokott provokatív módon a ruhatár-büfé szakokat veszi védelmébe, majd az írás végén meglepő felfedezéssel hálálja meg az olvasó kitartását.*Kedves Autodidakta Felsőoktatási Szakértő…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Új sorozaton kezdtem gondolkodni, méghozzá mai szerzőnk, Balázs ötlete nyomán. Elég sokat halljuk mostanság mindenféle hivatalos helyekről, hogy szeretnék hazacsábítani a külföldön élő és dolgozó magyarokat. Emellett sokan sokszor megjegyezték már, hogy ha mindenki elmegy, aki…..
andrush 2013.01.22 11:59:45
@enrobag: Ezért a hozzászólásért mégiscsak volt értelme végigszenvednem az összes többit. THX!
Jerry Cantrell gitáros hivatalosan is megerősítette, hogy az Alice In Chains elkészült az új nagylemezével, aminek ugyan még pontos megjelenési dátuma nincs, de 2013 elejére várható. Természetesen a zenész szerint az új album méltó követője lesz a 2009-es Black Gives Way To…..
andrush 2012.12.11 12:23:04
Még a novembernek sincs vége, de a brit NME zenei magazin máris összeállította az idén megjelent lemezek legjobb 50-es listáját, amelynek az első helyét az ausztrál Tame Impala Lonerism című albuma szerezte meg.  Angol lap révén főleg a könnyedebb gitárzenék és a…..
Muse @ Papp László Sportaréna, 2012.11.21. Természetesen lehet dobálózni a közepes érdeklődést kiváltó blogkedvencek klubkoncertjeivel, az utóbbi nagyon sok idő egyértelműen legmenőbb dolga, hogy Budapestre jön a Muse saját koncertet adni. Egyszerűen azért, mert nagyon ritka,…..
Eddig csak rossz viccnek tűnt a nemzeti italboltok hálózata, de úgy tűnik, valósággá válhat - sajtóértesülések szerint a trafiktörvény után előkészületben van a szeszes italok koncessziós árusításának tervezete. A Népszava szerint az elképzelés az,…..
Az LMP egyik fele rendesen félreértelmezi a saját helyét, erejét, szavazóbázisát. Komolyan úgy gondolják, hogy 2010-ben a zöld faszságokra meg a kormányzóképes szakértelmükre szavaztunk, és nem pedig arra, hogy ők nem Gyurcsány és nem is a felcsúti Napóleon. Azt gondolják,…..
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
Onnan kezdtük, hogy nemrég megjelent a Graveyard harmadik albuma, a Lights Out, ami jobb körökben minimum egy éljen-éljent ér, és ott fejeztük be, hogy a Witchcraft Legend című LP-je az idei év eddigi legjobb retrorock-teljesítménye. Egyetlen nagy kérdés maradt: vajon a Graveyard…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Proszektúra A béke segge alatt 2012.10.19 09:37:08
Bayer Zsolt, velejéig civil magyar állampolgár a főszervezője a nemzeti ünnepünk napjára időzített újabb békemenetnek, aki erről nyilatkozott a köztelevízióban a Ma Reggel-ben. Igen, jól hallották, az a Bayer Zsolt, aki újságjában alig néhány nappal ezelőtt még bőszen…..
hogyvolt X-faktor 3x09 - 1. döntő 2012.10.15 09:00:00
Elkezdődött ez is, X-faktor élő adások, egyenes kiesés, dráma, könnyfolyam és persze bulváretetés egyenes adásban, most pár hétig ez lesz a program. Előzetesként bevágnak pár jól megválasztott mondatot a mentoroktól, meg Ildit smink nélkül, ez utóbbit nem gondolták át…..
Anathema @ A38 Hajó, 2012.10.09. A metálzenéből érkezett, de ma már legkevésbé sem kemény brit Anathema nagyon barátságos zenekar. Olyan dalcímeik vannak, mint a Fine Day To Exit vagy a One Last Goodbye, mégis képesek voltak felszabadult, mondhatni vidám koncertet adni az…..
A Viasat ezen a héten, pontosabban 22-én kezdi el vetíteni a The Bridge című kiváló svéd-dán krimit, de nem úgy, ahogy azt eddig megszokhattuk, azaz a tévében, este nyolckor, hanem a kor szellemének megfelelően a Viasat Play nevű szolgáltatásukon keresztül, online. Furcsa döntés,…..
andrush 2012.08.21 11:13:14
@herpa: nem.
Gojira - L'Enfant Sauvage(Roadrunner) A technikás death metalból kivirágzott francia, ipari arany-standard hangzású lemezeket író Gojira azon kevés, nemrégiben népszerűvé vált metal zenekarok egyike, amely folyamatos, alázatos, kiváló munkával tart ott, ahol, és ez ritkaság.…..
andrush 2012.08.17 13:44:30
Aki ismeri Steve Harris munkásságát, annak biztos, hogy nagyon meglepő volt az Iron Maiden-főnök szerdai bejelentése, miszerint a basszusgitáros hamarosan szólólemezzel jelentkezik. Harris írja ugyanis szinte az összes Maiden-dalt, lényegében ő menedzseli a csapatot, és az ő…..