Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülolaj

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
fülolaj 2016.02.03 08:18:45
@Liberalis velemenyTERROR: Orbán Viktort is Soros György támogatta. Vagy az más?
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
w Neveket akarok hallani 2009.03.21 16:59:11
Ha a szocialisták azt hiszik, hogy eltölthetnek két hetet pöcsvakargatással, akkor éppen elkövetik az utolsó súlyos hibájukat. Az új miniszterelnököt napokon belül meg kell nevezni, vagy legalább azt a kettőt-hármat, aki szóba jöhet. Itt most nem lesz szundikálás, nincs tévé,…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
w Allah cikiben 2006.11.24 16:00:00
Törökországban hőbörögnek bizonyos emberek, hogy oda ne merészkedjen a római pápa. Az ordítozó, fenyegetőző tömeg még mindig azért zabos, mert XVI. Benedek felidézett néhány archív gondolatot arról, hogy az iszlám egy eléggé erőszakos vallás. Ha van ezeknek istenük, az a…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
fülolaj 2006.12.06 21:23:04
Sztem.... minden embernek van hite vagy valamilyen vallása, ámbátor Ő azt esetleg nem is tekinti annak. Pedig a megmagyarázhatatlanra adott válaszai kimeríthetik akár a vallás akár a hit hiedelem világát. Szintje válogatja.
A vallása és valamilyen hite mellet (akár fordítva ), van egy tapasztalati világa is, ami független hittől és vallástól. (Ha már úgy is itt tartottunk) illusztráció, vegyünk egy kört. Ez legyen a feje. Vannak benne fehér és fekete foltok. A fehéreket tekintsük a saját koordináta rendszere „katyvaszának” amiben Ő bizton eligazodik. Ez a tapasztalati világa. A nem vallásos, nem hites. És akkor vannak a sötét foltok, ahol megtalálhatóak a megmagyarázhatatlant megmagyarázó területek. Ez a vallás és a hit-hiedelem világa. Ez a kettősség és a foltok aránya mondatja mindenkivel azt amit mond. Az ember tökéletlen, csak nem tudja vagy nem akarja elhinni magáról. Minden esetre törekszik tökéletesre de általában ekkor követi el a legnagyobb hibákat. Amikor kizárólagosságokat hirdet. Tökéletlensége szorításában írja hétköznapjait, történelmét. Ha hipózzák az agyát semmivel sem lesz fehérebb vagy feketébb az. Csak szétroncsolódik. A legszebb dolog a vélemények sokfélesége. A vélemény legyen alázatos, ne alázó. Valószínűnek tartom a világmindenség megismerhetetlen lesz számunkra, már csak az időhiány miatt is. ..de ez már más tészta. Nem beszélve arról, talán jobb ha meg sem is merjük. ...ezekképpen.
w Szigorúan ellenőrzött vonat 2006.12.05 13:42:00
Kádár János puritán ember volt, nem gyűjtött vadászkastélyokat és tavakat. A legnagyobb  méretű luxustárgy, amit használt, a különvonata volt, ami most a Vasúttörténeti Múzeumban tekinthető meg. A speciális vonat intézménye azonban nem szűnt meg. Ma is lehet az embernek…..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
w Pásztorbot lábhoz 2006.11.17 12:30:00
Egy pillanatra úgy tűnt, van remény. Hogy a tisztelendő úr végre ugorhat egy hasast a harangtoronyból, bele a puncilekvárba vígan. Hát rábaszott, mert mégse: a cölibátus marad. Betonba fúródott a rég hegyezett cerka. Sokáig tartottam magam a vulgárliberális állásponthoz:…..
w Bolsi, aki komcsizik! 2006.11.12 22:04:00
Kissé megkésve szemlézem a szombati Népszavát, de nem baj, mert Andrassew Iván publicisztikája maradandó. Észnél maradandóbb. A veterán szakíró ezúttal Orbán Viktorra ripakodik rá, hogy az hagyja már abba a kommunistázást. Így ír: Orbán Viktor nyilván nem vette észre: azok,…..
w No future - Húsz év múlva 2006.11.12 05:22:00
Ez a felirat, hogy No Future, a kerületi könyvtár előtt volt felírva neoluxszal, 8-10 évesen figyeltem fel rá, és fejtettem meg az angolszótár segítségével. Az már akkor se tetszett, hogy holmi rossz gyerekek lóbetűkkel összefirkálják a falat. "Hát ez hülye, micsoda…..
w Hitler a Holdon 2006.11.18 16:31:00
A Silbervogel terve, és a többi futurisztikus német álom ismeretében nem túl meglepő, hogy egyes embertársaink szerint  -         – Hitler él;-         – Hitler a Holdon…..