Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszgee

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020.01.12. Jómagam a Derby Countynak szurkolok, így rettentően boldog voltam, mikor még nyáron pikk-pakk összehozták az egyik legmeglepőbb futballtranszfert. Egy nappal azután, hogy felmerült a hazatérés lehetősége, Wayne Rooney meg is egyezett a másodosztályú Derby Countyval. Az angol…..
2021.05.01. Többek közt a józsefvárosi Turay Ida Szinház örökös tagja, színész, rendező, zeneszerző. Ott lapul nála a Jászai Mari-díj, Érdemes- és néhány napja már Kiváló művész. Ezek fontos, komoly díjak, de Mikó István ennél sokkal több, egy minden korosztály számára szeretnivaló színészlegenda.…..
2021.02.22. Hungarikum. Mindig olyan büszkék vagyunk, ha szóba kerülnek. De vigyázunk rájuk? Teszünk azért, hogy megmaradjanak? Hogy évtizedek múlva is büszkék lehessünk? A tapasztalatok nem mindig ezt mutatják. A komondor is hungarikum, és előre lelövöm a poént: mindezek ellenére komoly…..
2021.04.06. A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, Liszt Ferenc-díj, Fonogram díj, Budapestért díj, Érdemes művész, a Petőfi Zenei Díj – Életműdíja, az Artisjus Életműdíja, és 2021. március idusa óta a Kossuth-díj büszke tulajdonosa Tátrai Tibor. Nem mellesleg Józsefváros díszpolgára. -…..
2017.11.25. Fiatal kora ellenére már sok mindet megtapasztalt. Vállalkozó, akinek volt utazási irodája, külföldön is élt és dolgozott, de mégis hazatért. Soha nem pihen, mindig van valami ötlete, célja, álma. Ezeknek java részét valóra is váltja, néha komoly tanulságok árán. Még tinédzserként…..
 2018.04.07. Milliónyi jelzőt aggattak rá a hosszú évek során, volt ő a Nemzet csótánya, legenda, színész, mentor, de leginkább a Beatrice énekeseként ismerjük. Nagy Feró 72 évesen ugyanolyan lelkes és energiával teli mint fénykorában, szombaton a Beatrice 40 éves születésnapi koncertjén ezt be is…..
Nerazzurri Engem nem vernek át! 2017.01.28 16:45:39
Mostanában egészen jól megy a csapatnak. Nem mindig szemet gyönyörködtető a játék – bár néha még ez is előfordul –, de legalább a pontszerzés egészen jól működik. Lassan újra kezdünk úgy készülődni egy olyan hétvégére mint ez a mostani is, hogy nem teszi tönkre a hétvégi finom ebédet a gyomorgörcs,…..
Nerazzurri Vakrandi után 2016.11.24 15:50:56
Hátunk mögött a milánói derbi, vegyes érzésekkel. Előttünk a Hapoel Beer Sheva elleni Európa Liga meccs, amitől nem szökik egekbe a vérnyomásunk. Elvégre már csak komoly matek árán juthatunk tovább.   ..
Nagyon is. Mert mentálisan ennyire mélyen nem nagyon volt ez az Inter az elmúlt években, pedig nem szárnyaltunk mostanában elérhetetlen magasságokban. És ez nem az ő hibája. Többek közt itt van neki egy magatartászavaros horvát, meg a fehér Balotelli...
Prága gyönyörű város. Ráadásul jó a konyhájuk, finomak a söreik, a lányok pedig olyan káprázatosak mint nálunk. Minden szép és jó, csak az a fránya meccs, az ne lett volna! Helyszíni tudósításunkat olvashatjátok.  (Úgy tűnik én leszek az Európa Ligára szakosodott emberünk. A Hapoel meccs után ismét…..
Nerazzurri Rajtunk röhög Európa 2016.09.16 13:38:21
Végre ismét nemzetközi kupában a csapat. Már csak a Hapoel Beer-Sheva neve miatt is a sör dukált a meccs mellé, majd kiderült, valami erősebbet kell inni. Ehhez az égéshez az égetett szeszt is be kell vetni. Nagyon vártuk már ezt a kupaszereplést, de nagyon nem ezt vártuk. Rajtunk röhög Európa.  ..
Nerazzurri Nem létező kötelező 2016.04.09 14:39:30
Újabb kötelező győzelem vár a mieinkre. (Van még nekünk egyáltalán ilyen?) Több mint egy hónapja nem nyert a Frosinone, ezt a meccset talán még Mancini se tudja elrontani. Elvégre az utolsó előtti helyen szerénykedő csapatról beszélünk. A mostani ellenfél havonta nyer átlagban egy mérkőzést, eddig…..
Nerazzurri Ne várjátok tőlem.... 2016.04.06 07:33:29
Bevallom, teljesen elfelejtettem, hogy vállalkoztam az értékelő írására. Talán megértitek, de én most a felejtést választottam a hétvégi produktum után. Mert ennek a kilencven percnek egyetlen momentuma sincs, amire emlékezni szeretnék, amiről beszélni akarok valaha is valakivel. Emiatt ne várjatok…..
Nerazzurri Csodák márpedig... 2016.03.13 10:06:39
Mostanában sajnos elfoglalt voltam, így nem mindig tudtam követni kedvenceink fejlődését. Biztos voltam benne, hogy Roberto mesteredző keze munkája ezen idő alatt nyomokat hagyott a csapaton, ezért roppant izgatottan ültem le a televízió elé...