Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1Fan86

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát azért ez az áprilisi tréfa most elég gyengére sikeredett. Még akkor is, ha a Google két alapítója személyesen próbálta növelni a tréfa hype-faktorát: A kérdőívben azért van néhány olyan marsi problematika, ami azért beleférne egy mai sci-fi regénybe is: "If I…..
Szegény Sváby András emlékezetes vesszőfutása idején, ami az Orbán Viktor kaján tekintete előtti, remegő kézzel végrehajtott papírkeresgéléssel kezdődött, majd az Egy a száz ellenben nyújtott ideges motozással folytatódott, úgy tűnt, hogy a kamerától rettegő veterán…..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
F1Fan86 2008.03.27 19:53:27
Off:

Ha lehet elsőzni, meg minden egyéb offtopicot nyomni, nyomok én is:
www.virtualmanager.hu - forma1-es menedzserjáték. Egyelőre még eléggé fejlesztés alatt van, szívesen vesszük az ötleteket, javaslatokat, kritikákat (fórum az oldalon)!
A gyorsreagálású Magyar Víziközmű Szövetség máris kommentelt DKone felvetésére, ami szerintük rémhírterjesztő állítás csupán. Azóta a Homár is megkóstolta az újpesti vizet, de mivel nem tudjuk régebben milyen volt, nem is mondunk semmit. A fővárosi víz minősége se nem…..
A Homár nem érti, a netbankból kinyomtatott számlakivonat miért nem volt jó, de naiv ügyfelünk mindenképpen személyesen szeretett volna az OTP-ből egy nyomtatást. Nem is olyan egyszerű ez: Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy bank nem hajlandó az ügyfélnek a saját…..
hogyvolt House 3x17 - Magzatpóz 2008.03.27 10:19:00
Ezen a héten Dr. Gregory House szerepében Dr. Lisa Cuddyt láthatjuk, aki zavarbaejtően pontos alakítással hozza a címszereplőt. A hetibeteg pedig egy fotós, és így egy zseniális húzással elérik azt, hogy ebben a részben kicsit más fényben lássuk a szereplőket, valahogy úgy,…..
A megnövekedett sugárzás egyértelmű következménye ez a kissé lejárt szavatosságú hír: Bemutatkozott a Paksi Nyürge (MTI) Sajtótájékoztatón hirdették ki kedden annak a pályázatnak a végeredményét, amelyet a Paks várost jelképező kabalafigura megalkotására írt ki az…..
F1Fan86 2008.03.27 11:46:56
Végre felkerült a netre a március elején tartott StartUP konferencia néhány videófelvétele. Hét reményteli magyar startup mutatkozik be. Aki nem volt jelen, most pótolhat. A post végén meg lehet szavazni... Indageo.hu (Kangyal András) Mutasd.be (Pőcze Balázs) Terminartors.com…..
F1Fan86 2008.03.27 11:44:35
Bár kimaradt a fenti felsorolásból, mivel nem volt jelen ezen a konferencián, mi a véleményetek a www.virtualmanager.hu -ról? Online menedzser játék, egyelőre még csak Forma1-el, de később (foci eb idejére) lesz labdarúgás is.
A Homár felhívta bankos ismerősét, és most már tudja: nem csak az OTP nem utal lakástakarék-számláról idegen bank folyószámlájára, ilyet egyik bank sem tesz. A válasz frappáns de az ügyfél számára érthetetlen: a takarék-számla speciális technikai számla, ezért nem lehet…..
autózz! Házon belül 2008.03.21 17:08:00
Ha most valaki kellemes péntek délutáni rokkantparkolós, rendőrcsesztetős, véres balesetes sztorit szeretne nálunk olvasni, az nem járt jól, hogy ide kattintott, mert most kivételesen átmegyünk egy kicsit magamutogatósba és kiéljük nem létező exhibicionizmusunkat. Történt…..
Az év elején hirtelen távozó Kovács Ákos után újabb műsorvezető hagyja ott a magyar MTV-t. Jövő hét szerdán lesz utoljára Winkler Róbert a Swungban, az MTV késő esti megmondó műsorában. Fél éves szerződése lejárt, és ahogy kérdésünkre elmondta, fáradt szerda este,…..