Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V maszkja

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Ne lopj - jegyzet 2016.05.05 22:35:06
A nemzet bajusza megszólalt. No nem az, amelyik a Sándor palotában fészkel, horgászbottal a kezében, hanem az a másik, aki az Országgyűlés legfőbb pulpitusán ül már hosszú évek óta és aki dörgedelmes szózataival boldogítja a szerencsétlen ellenzékieket, no meg néha a saját jegyzőjét is rendbe rakja,…..
30/40 Kitiltva - jegyzet 2016.04.27 22:52:49
Soha nem késő megtanulnunk és az agyunkba vésnünk, a cinizmusnak, az arcátlanságnak, a hazugságnak, a felelősség elkenésének nincsenek határai. Ami Putyin Oroszországában, Erdogan Törökországában magától értetődő, annak Magyarországon is azzá kell válnia. Az újságírókat például megrendszabályozzák…..
Bocsesz most munkából írok! Tudom jön is a kőzápor, hogy, miért, megy hogy merek nem a gyerekkel foglalkozni, hogy merek ilyet tenni. Ámberek! Évek óta cseszegetnek, állam, hogy többet tanuljon gyerek, közben próbálom a gyerkőcöt védeni, mert annak gyakran túl sok. Kevésbé rátermett szülő, utódja…..
V közbeszól Sztrájkolunk yeeeee! 2016.04.20 20:34:26
Igen, igen, igen! Végre megindult a dolog, amit három éve kellett volna megtenni! Az eredményre igaz még várni kell. Olyan egy-két hét még kell. Sajna voltak országrészek, ahol elég kemény fenyegetőzések voltak. A leghíresebb ilyen eset az a somogyi volt, de még sok-sok helyen megtörténtek hasonló…..
Nem értek túl sokat a politikához. Bár apu gyakran káromkodik bizonyos politikusokat emlegetve. Ahogy kezdek felnőni kezdem megérteni miért. Utóbbi évben annyira sok időt töltök a suliban, hogy másra már szinte időm sincs. Biflázok, meg magolok, de értelmét valamiért nem tudom. De ugrok is az…..
Üdv! Ki vagyok? Kit érdekel? Miért vagyok itt? Mert ezt tartom a legjobb dolognak, amit tehetek. Elérek vele valamit? Nem t'om, de remélem legalább egy pár gondolatot ébresztek. Jó rázós témába vágok bele, ami engem közvetlenül érdekel, érint. A tanárok lázadása. Magam is az vagyok, és az kell…..