Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azoli77

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta pusmognak arról az érintettek, hogy az állam rátenné a kezét a közétkeztetésre is. Meg sem lepődünk azon, hogy a turisztika után újabb zsíros falat után nézett Orbán Viktor kormánya. Amíg a központi kommunikációs gépezet a menekültekkel riogat, a háttérben akár meg is történhet az újabb…..
azoli77 2016.08.04 07:59:11
@balfaszcsaszar: Öreg, te aztán nem vagy semmi!
"Az EU-ból kilépni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem"   A Daily Mail hétfői számában jelentet meg hirdetést a magyar kormány, melyben Nagy-Britannia uniós tagságának megőrzése mellett érvelnek majd. A kabinet eredetileg szombaton tette volna közzé kampányhirdetését, de…..
azoli77 2016.06.20 15:39:13
@grafoguru: A JOBBOLDAL MÁR TÖRT ELŐRE A TÖRTÉNELEMBEN, ÉS MI LETT BELŐLE?
OLVASTÁL, HALLOTTÁL MÁR RÓLA? (JA, NEM.)

Mire gondolsz? Hol lett baj a jobboldal előretöréséből? Erre kíváncsi vagyok. Ha akarod, válaszolhatsz csupa nagybetűvel.
Április végén nyilvánossá vált a 2017-es költségvetés tervezete. A betervezett számok alapján megállapítható, hogy az elmúlt évekhez képest a kormány nagyon bőkezűnek mutatkozik, mivel szinte mindenre kicsit többet szándékoznak költeni, mint az előző években. Néhány kulcságazatra pedig több 100…..
azoli77 2016.05.11 15:22:48
@Sexual Harassment Panda: Gondolom úgy érted, naponta 20x.
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..
azoli77 2016.03.16 19:26:14
@kószák egyike: Baszki, addig, amíg csak saját magad (és a nézeteid, gondolkodásod, stb.) tartod normálisnak, mindenki más pedig hülye, agymosott, stb., addig rengeteg tanulnivalód van még az életben. Ez talán a legszánalmasabb. De ne add fel!
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
azoli77 2016.03.08 10:01:05
@___________Tibi___________: Ember. Nekem meg attól van ki, hogy itt cirkuszolsz. Baszki, mit lógatod a lábad. Bemész baszod a rendőrségre, vagy az ügyészségre, vagy Hágába, vagy Brüsszelbe, vagy a tökömtudjahogyhova, és tegyél feljelentést. Jónapot kívánok, Tibi vagyok, feljelentést szeretnék tenni X, Y meg Z ügyben XX ellen. Jár a pofátok, hogy ki mit lop. Menjél be, tegyél feljelentést. Mi az oka, hogy egyik nagypofájú sem tette ezt, csak állandóan ezt szajkózzátok? Ja, vagy nektek ez a dolgotok?