Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oxide24

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy lány veled megcsalja a barátját, akkor ne lepődj meg, ha egyszer te is igy fogsz járni - számokat, KASH-adatokat, trendelemzéseket követelünk ennek bizonyítására. Sziasztok! Viszonylag sok lánnyal volt már kapcsolatom, de a legutóbbin nem tudok kiigazodni. Kiváncsi…..
Kresztanfolyamon ismerkedni micsoda szép dolog! Kedves Szakítós! A sok történet olvasása után én is úgy döntöttem megírom az én "happy end nélküli" storym :). Három évvel ezelőtt ismertem meg Krisztinát egy kressztanfolyamon, ő 17 volt én pedig 23 éves. Nagyon…..
oxide24 2009.09.29 12:30:52
@NyUsZiFüL: Azért nem volt szex, mert nem volt rá alkalom sajnos, ez nem határozatlanság kérdése volt elsősorban.
Szilveszterkor is azt akartam, hogy nálam aludjon, de csak hajnali egyig maradt, mert megijedt és belesúgta a fülembe, hogy nem szabad itt maradnia, mert akkor biztos lenne több is...Én erre azt mondtam, hogy igazán megtörténhetne az a "több" is, de inkább megkérte, hogy vigyem vissza haza a szüleihez...
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
oxide24 2009.09.22 15:05:32
@Drága gernika: Neked is csak azt tudom írni, Hogy te mekkora egy paraszt vagy :). A posztírót próbálom vidítani te pedig ilyen faszságokat írsz :)?
Egyébként mit keresel itt, ez egy férfitörténet, talán a csajszi nimfó barátnője vagy :)?
oxide24 2009.09.22 15:34:32
@Kedves Nard: Kedves Nard, remélem rákos vagy :).
oxide24 2009.09.22 15:37:31
@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :): Tipikus női megnyílvánulás, a fene kíváncsi a véleményedre, ez egy férfi történet, fogalmad sincs a férfi dolgokról, ne szólj beeee :).
Fiatalos sztori a lányról, aki a nyugis pasival kezdett el járni. sziasztok szakítósok. régóta olvasom a blogot, de még soha nem volt olyan szakításom amiről úgy éreztem hogy közzé kéne tennem. na de most.. :D ha már leírom, akkor beszéljünk az igazi nevekkel, igazi korral,…..
És megfogalmazódott az alapszabály, hogy ne legyek szerelmes belé, és maradjon köztünk a dolog. Mondom ok.Nem tudtam a blog létezéséről mindaddig, míg meg nem kaptam a megjelent könyvet szülinapomra! Jó ötletnek tartom, hogy van egy ilyen oldal, sokat lehet belőle tanulni, szóval…..
Aki fikázta Jet Li-t, színészi képességeinek hiányára hivatkozva, annak ajánljuk a Múmia legújabb részét. Először is nagyon hiteles, ahogy a zsarnoki császárt alakítja, utána meg az is eléggé szeren van, ahogy pár perccel később a már megöregedett zsarnoki császárt…..