Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketevandor

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Ezek az emberek a képen azért állnak sorba Stretfordban (Manchester, UK), mert kétszer annyi pénzt adott ki a bankjegykiadó automata, mint amennyit kértek tőle.Most vagy én vagyok a hülye és a bank nem fogja tőlük levonni a pénzt, mert kultúra van és "bocsánat, mi…..
Subba A hét képe: Hajdú Péter 2009.01.27 16:42:00
Sokáig hezitáltunk, hogy melyik a durvább? Egy túrázó egyetemista leszakadt lábujjkörme ahogyan cigizik és énekel (holnap!), vagy Hajdú Péter szuperhős jelmezben. Aztán döntöttünk, ezt igazán nem tarthatjuk tovább vissza. A farsangi Névshowrban merészelte Péter ezt az…..
Subba Kolbász klub! 2008.11.04 11:01:00
Eme oldal a készítők kolbász iránti zabolátlan szenvedélyének manifesztálását tűzte célul. Véleményünk szerint ez sikerült is nekik. Bár ezen a héten krinolin kúrára fizettünk be a szomszéd hentesnél, megfontolandó hogy átváltsunk amíg fel nem dolgozzuk az oldal…..
Subba Hülye tánc: Vigasz 2008.10.30 10:34:00
Ki lehet még benneteket engesztelni az ősrégi videóért valahogyan? Nézzétek, nektek járja a béna táncot az egész csapat!   ..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Subba A hét képe: Isten báránya 2008.10.13 09:54:00
Régi szép idők jutnak eszembe a kép láttán, amikor black metal koncertről a ráadás szám alatt kiosontam, hogy láthassam azokat a hithű sátánistákat, akik úgy néztek ki a leizzadt sminkükkel az arcukon mintha a Wiener Walzeren pakolták volna a szenet. Itt még aranyos kis…..
Subba No komment 2008.10.10 12:20:00
Hogy mennyire lehet prosztó állat egy ember, azt az alábbi videó nagyszerűen bemutatja. Ne felejtsétek el, tőlük ilyen jó hely ez a sárgombóc. Semerre se kívánkozatok, ez van.    ..
addict Mire vagy képes a szexért? 2008.10.09 14:40:00
 Ki ne vállalt volna már be élete során olyan dolgokat egy lány kedvéért, amelyeket a háta közepére sem kívánt? De hiába vagyunk allergiásak mondjuk a paradicsomra, ha a kiszemelt lány a randin éppen pizzát szeretne enni, és hiába kapunk idegrángást a romantikus…..
A héten lezavartak egy újabb igen komoly High Times szervezésű eseményt, az Első Nemzetközi Szmókerolimpiát Toronto egy közelebbről meg nem nevezett szegletében. A versenyzők 5 számban mérték össze, amit ilyesmivel össze lehet mérni. Az első körben egyre nagyobb bongokból…..
Subba Cukiság: Bí-bá-bú 2008.10.02 07:39:00
Nahát, egy Chris Cunningham családi videó! Persze nem, de legalább egy nézhető gyerek felvétel. Az otthon készült videók között talán ez a kategória a legdurvább. Nem sokkal marad le utána az "ünneplős" és az "utazós" . Megérkezik a…..
Subba Szerkesztőségi faszkorbács 2008.09.11 09:45:00
Mit gondoltok ki a blog.hu legaktívabb hozzászólója? Na persze, hogy a mi olvasótáborunkból kerül ki, sarasvati / sütifej 19006 kommenttel. Tizenkilencezerhatszor, Sarasvati gratulálunk! A mögötte kullogó spájdernecc, és Rosszindulatú Vászka ne szégyellje magát,…..
A gyerekkönyvek rajzolóit jellemző betegesség a jelek szerint átterjedt már a hétköznapi használati tárgyak díszítőire is. Gergőtől kaptuk ezeket a bizonyító erejű drámai fotókat. Kedves levélírónk ezt írta hozzájuk: "Egy átlagos vasárnapi banzájra csináltunk…..
Subba Erők a fővárosban 2008.09.09 10:30:00
Zenés-harcművészes megszállás alatt van a város, valamire készülnek! A ninja állítólag a Zöld Pardonban riogat, a szamurájt pedig a Gödörnél láttak. Mi lesz ha valahol a város közepén összetalálkoznak?!   ..
Subba Hülye videó: Csobb 2008.09.03 09:51:00
Létezik mértékegység arra, hogy valaki mennyire hülye? Valahogyan ki lehet azt számítani, hogy mennyit ér egy jó barátság? Ilyen kérdések járnak a fejünkben a következő videó láttán. ..
 Kiváló, szociografikus mélységeket érintő videósorozatot indított a manna.ro erdélyi portál. Megint falura megyünk, de most sokkal vidámabb lesz a téma. A riporter a Kézdivásárhely melletti Szárazpatakon tett fel körkérdést a helyieknek, ki is náluk a falu szépe.…..
Subba A nap tanácsadója: Anna 2008.08.29 11:31:24
Andor hívta fel a figyelmünket a következő mulatságos bakira: A Generali biztosító oldalán találtam a következő képet: A nap tanácsadója. Érdemes odafigyelni, hogy a Generali az olimpia miatt biztos doppingoltatta a női tanácsadóit. :) Persze olcsó mulatság elkúrt hivatalos…..
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
feketevandor 2008.08.22 17:51:18
:)
Nem állítjuk, hogy nem vagyunk tisztában az Subbát olvasó csürhe erejével. Tudjuk jól mire képesek hiszen látjuk a kommenteket, nem vagyunk mi hülyék. Valamiért mégis úgy értékeltük, hogy érdemes felhívni figyelmeteket az internetes imakérő oldalra. Mi most szépen oldalra el,…..
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
Na ki van itt? Egy hét se telt el, és máris újra riogat a vetkőzős rém! Úgy látszik, hogy tényleg igaz a tény, kabalánk úgy reagál az alkoholra hogy akár hol van vetkőzik. Állat! Vajon nyár végéig hány fotó érkezik még be róla? ..
Subba A hét képe: Roli 2008.07.28 09:23:00
Ez az aranyos kis plakát most esett be a levelesládánkba. Rolit, a kacsát ELTULAJDONÍTOTTÁK otthonról! Gazdái és hátrahagyott kacsatársai nagyon hiányolják. Reméljük már kiribanckodta magát és hamarosan hazatér magától is, de tudjátok milyen az amikor valaki beleszagol a…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..