Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillabella Leila

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van, hogy úgy érzem muszáj kiszakadni a mindennapok forgatagából. Nem az „unalmas hétköznapok”-ból, mert nem volt olyan, mióta gyerekem van. A forgatagból, ami egyre sűrűbb lesz, minél többet ismétlődik. Több gyerekkel. Egyre kevesebb türelemmel, egyre több szennyessel, egyre púposabb…..
Dom még éppen kezd kiemelkedni talajmagasságból, de már imád keresni magának valami birizgálni valót. Lehetőleg éleset. Vagy nagyon picit, hogy le tudja nyelni. Vagy nagyon nagyot, amit magára tud rántani. Vagy legalább olyat, amiben áram van, de lehetőleg ezeknek a kombinációját. A lényeg, hogy én…..
Biztos ismered az érzést, amikor az ágyban fekve csukott szemmel hallgatózva rád zuhan a felismerés, hogy hiába nem múlt még el fél 6 sem, életed egyetlen drágasága már nem fog visszaaludni. Gyorsan megbánod, hogy nem feküdtél le azonnal te is aludni, ahogy Ő elaludt (nem mintha akkor sokkal többet…..
Hétfő van. Hétfőn járunk ringatóra, Dom imádja! Vagyis már voltunk egyszer... A múlt héten pont elaludt, azelőtt meg esett nagyon az eső, előtte pedig nagyon jött a foga - sehova sem tudtunk volna elindulni. Igazából 4 hónapja tervezünk járni és még csak egyszer jött össze. 5 perc sétára van…..
Srí Lankára már akkor is bizsergető izgalommal gondoltam, amikor még abban sem voltam egészen biztos, megtalálnám-e a térképen. A képzeletemben élt a Rámájana egyik egzotikus helyszíneként, egy távoli egyszerű élet lehetőségeként, kalandként. Megakadt rajta a szemem, amikor megláttam, hogy a…..
  Gyereknevelés, tudatos táplálkozás, mozgás, alkotás és mindezek eszményi összegyúrása pihe-puha, rózsaszín - néhol csillogós - de mindenképpen valószerű álomképekké. Ezek töltik ki kesze-kusza mindennapjainkat, ahol a mosogató mindig teli, az ebéd mindjárt kész, a citrom a fán terem, a Dédipapa…..