Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kelemen Arnold

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belegondoltunk-e már, hogy mi is a valódi különbség az ember és állat között? Véleményem szerint a gondolkodás képessége a legfőbb eltérés. Mennyi mindent befolyásol ez a képesség. A legegyszerűbb dolgoktól a legbonyolultabb egyenletek megoldásáig végig csak egy dolgot használunk, az agyunkat, és a…..
Mindenki másképp vélekedik arról, hogy az univerzumot, és azon belül a Földön történő eseményeket ki vagy mi irányítja, egyáltalán irányítja-e valami. Persze vannak alap természeti törvények, amik nélkül valószínűleg nem is létezne az emberi faj, de alapvetően nem ezek a történések foglalkoztatnak,…..
Na, megint valami bonyolult szó. Maga az elmélet első olvasásra vagy hallásra bonyolultnak tűnhet, pedig annyira nem is az. Aki esetleg még nem hallott erről a dologról: maga az elmélet lényegében azt takarja, hogy minden ami megtörtént és megtörténhet az egy másik univerzumban…..
Hát igen.Tudom,tudom...Háttal nem kezdünk mondatot,de valamivel mégis el kell kezdeni. Hogy miért? Nem is tudom a pontos indokot. Talán 3-4 hónapja fogalmazódott meg bennem,hogy írni kellene egy könyvet. De mint ehhez lusta vagyok, inkább egy blogban kezdett kirajzolódni művészi mivoltam. Ez…..