Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orgonáslány

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az októberi CT-m nem lett jó. Sajnos a kezelések állandó halasztgatása, a rossz vérképem hozzájárultak ahhoz, hogy a daganatok újból erőre kaptak és nem is csak azok kezdek el újra megnőni, amik még megmaradtak, de sajnos újak is lettek.  Ennek örömére kiszedtek a klinika vizsgálat vak szakaszából,…..
Orgonáslány 2017.01.07 20:31:16
Orgonáslány 2016.12.31 00:30:07
@Vigyorbogyó: kérlek írd meg, ha bármit tehetünk érted vagy a családodért!
Van egy jó adag mítosz az introvertáltakról. Csokorba szedtem a hét legkedveltebbet. Az introvertáltak szégyenlősek és félénkek. Bill Gates? Na, látod. A szégyenlősség azt jelenti, hogy valaki egy társas helyzetben fél attól, hogy mások hogyan ítélik meg. Az introvertált viszont nem fél, egyszerűen…..
Minden bagatell háztartási hibát ki tud javítani és mindent meg is tud szerelni egy nő szorult helyzetben, ha teljesen egyedül van és nincs segítsége. Ha valamit mégsem tud, az jó esetben nem azért van, mert hisztis vagy ügyetlen, hanem hiányzik hozzá a kelő fizikuma vagy szakértelme. Nekem például…..
Elsőre furcsának tűnhet, hogy mi köze a blog.hu-nak és a Facebooknak egymáshoz, de ha jobban belegondolsz, akkor a két szolgáltatás sok helyen csatlakozik egymáshoz a Like gombokon túl is. Sok bloghoz tartozik már Facebook rajongói oldal, ahol megosztjátok posztjaitokat, teszitek…..
Amikor egy munkáltató komolyan gondolkodik egy adott jelöltben, sokféle háttérellenőrzést végezhet, de a leggyakoribb és legegyszerűbb a referenciainterjú. Ennek ugyanúgy protokollja van, mint az állásinterjúnak. A referenciainterjú után – ha még érdemes, és nem buktál el a…..
Orgonáslány 2016.10.08 01:03:38
@jobangel: igen, pontosan ezért nem mondtam, hogy nem alkalmas, mert nem akartam a lánnyal kiszúrni, nagyon kellett neki az állás (meg is kapta). Így remélem a jövőben legalább van valaki, aki nekem is lenne referencia, ha szükséges :)
De magát a céget, aki az interjút bonyolította, nem tartom sokra, hogy így keresett meg, ráadásul sok HRessel ellentétben, akik először megkérdezik, hogy alkalmas időpontban hívnak-e, a referenciainterjúztató még ezt sem tette meg. Tényleg csak a volt kolleganő miatt nem mondtam meg a véleményem neki.
Európa több országában a transzneműeknek a nemváltás esetén sterilizáltatniuk kell magukat. Ebből a szempontból Magyarországon egyébként nem ismerik el a nemváltoztatást, erre nincs lehetőség. Jellemzően egyébként a kelet-európai országokban kötik sterilizáláshoz a…..