Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jegec

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Könnyed délutáni szórakozásként tekintsük meg a még hamvas Hernádi Judit didkóit Sára Sándor 1974-es, Holnap lesz fácán című filmjéből...
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
Köremailben, illetve saját blogján jelentette be Para-Kovács Imre, hogy már nem a Hírlap publicistája. “Kibékíthetetlen koncepcionális ellentét mutatkozott mai főszerkesztő csevegésünk alkalmából Gazsó L. Ferenccel, ezért december elsejétől lelépek a közepet jobbról…..
w Hideg napok 2006.11.18 10:14:00
Ezt a pénzt két módon teremtheti elő az állam. Az egyik, hogy úgynevezett "gázár" címén beszedi az elfogyasztott gáz beszerzési árát. A másik, hogy parkosítási hozzájárulás vagy ingatlanadó név alatt gyűjti be azt a pénzt. Az utóbbi elég idióta egy megoldás. ..