Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ITibor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerelem keresős, átverős, gyilkosos, drámai. Egy felfedezés örökre átírja a társkeresést: a DNS segítségével meg lehet találni a neked rendelt tökéletes párt! Csak 10 font, egy teszt és idővel megjelenik az igazi. Mandy túl van egy váláson, de családra vágyik, ez az…..
Minden egy nővel kezdődik, ahogy szokott: elsuhan a kariói hotel recepcióspultja előtt, és ugyan főhősünk, Jonathan menten tudja, hogy ez az a csaj, akit soha nem kaphat meg, mert a faszija egy helyi hatalmasság, és egyébként is, a csaj tízes, Jonathan meg csak nekünk az, mert Tom Hiddleston…..
ITibor 2016.03.04 17:18:10
A Tinker Tailor-ból készült egy igen jó, hat részes BBC sorozat a hetvenes években, itt meg lehet nézni az első részt: www.youtube.com/watch?v=U8nFnhCHboM. (a Karla trilógia utolsó részéből is készült, az pedig mondjuk itt: www.youtube.com/watch?v=7jii3qRxIzA&list=PLDtI0wiSWY5LFw2KMVfU4oX2vihTMcD6n) . John le Carré-t szerintem nincs értelme Ian Fleminggel összehasonlítani, teljesen más műfaj bár én például mindkettőt szeretem. Ha valaki meg akarná venni az előbbi sorozatokat: www.bbcshop.com/drama/tinker-tailor-soldier-spy+smileys-people-double-pack-dvd/invt/bbcdvd3535