Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Márton Hakapeszi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti videón John Logan, a sorozat alkotója/showrunnerje búcsúzik a rajongóktól, kissé váratlanul, mert semmi jelem nem volt annak, hogy a Penny Dreadful idén, a hétvégi évadfináléval végleg elköszön. Sőt, pár hónapja a negyedik évadról voltak hírek, amiket ugyan nem…..
Kritika is lesz, az UnRealről is, meg csomó mindenről még. Kitartás...
Márton Hakapeszi 2016.06.22 12:45:32
A Person of Interest volt az a thrillersorozat, aminek egy részét sem hagytam volna ki, és aminek befejezését kifejezetten sajnálom, mert bár repetitív lett és nagyon önismétlő, Harold és Reese kapcsolata, különösen pedig Michael Emerson játéka minden alkalommal elvitte az…..
Márton Hakapeszi 2016.06.22 12:44:38
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Márton Hakapeszi 2016.06.03 09:09:45
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Márton Hakapeszi 2016.05.19 10:18:08
@LassúGabi: Igaz, gyorsan írtam...
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a közmédia parancsba kapta: tűzön-vízen át nyomni kell azt, hogy Orbán Viktor Európa megmentője, hogy csak ő állítja meg az Öreg Kontinens határain a menekültáradatot. A köztévében ugyanis azután is a magyar miniszterelnök érdemének tudják be a legutóbbi uniós csúcs döntésének…..
El is ment kivasaltatni - negyedjére is. A Bors persze résen volt, és a korszakalkotó beavatkozásról szóló híradásban a következő, örökbecsű mondatok (is) szerepelnek: Mennyi titok rejlik egy herevasalásban!  A médiatörténeti szempontból mérföldkőnek számító első simítást két újabb követte…..
Márton Hakapeszi 2016.03.04 12:17:11
Márton Hakapeszi 2016.03.04 12:17:49
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..