Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winkie13

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten barangolva meglepő felvételeket ástam ki a youtube bugyraiból. Apró gyűjteményemben bemutatok neked néhány kuriózumot a show business világából. Akiknek nem volt elég a filmek és színházak színpadi jelenléte, s - hobbiból akár -  a zene világa felé fordultak. Készülj fel a…..
Winkie13 2016.09.21 23:47:22
Vártam ezt a filmet. Ugyan Nicolas Winding Refn nem épp a kedvenc rendezőm, de a Bronson Tom Hardy egyik legerősebb alakításával tetszett, a Valhalla Rising a maga szimbolikájával tetszett, a Drive a soundtrack miatt tetszett, a Pusher-trilógia pedig a mai napig igazi klasszikusnak számít a…..
Huszonnégy órával azután, hogy az amerikai CBS leadja a 2017 elején induló, új Star Trek-sorozat részeit, az epizódok felkerülnek a Netflixre is, ahol emellett 2016 végéig elérhető lesz a korábbi sorozatok 727 része is...
A blog egyik központi témája a génmódosítás és GMO-kérdés körüli viták, erre tettünk még rá egy lapáttal az utóbbi évben az újgenerációs genomszerkesztési technikákról szóló posztjainkkal. Mivel kevés olyan technológiát ismerünk, ami potenciálisan teljesen felforgathatja a jövőben mindazt, amit a…..
Fura, de az itthon Totál szívás címmel vetített Breaking Badből az ötödik évadot nem vetítette le az RTL, így azt szinkronnak eddig nem lehetett elérni. Tegnap óta megváltozott a helyzet, az AMC elkezdte szinkronnal is adni minden idők egyik legjobb sorozatát, amiről ezt írták a…..
Winkie13 2016.04.11 15:18:52
@mustardo: közel sincs akkora hype körülötte, mint amilyen jó.
Olyan jól sikerült a Totál szívás (született: Breaking Bad) spin off sorozata, a Better Call Saul, hogy most az AMC csatorna berendelte a 3. évadot is. Bob Odenkirk tehát ismét nyakkendőt köthet, hogy eljáttsza Jimmy McGill zugügyvédet, aki később majd Saul Goodman néven védi Walter White-ot. aaa..
Ez itten a magyar Netflix nyitóképernyője, a sorozat a House of Cards, aminek mától mind a négy évada elérhető, igaz se magyar szinkron, se magyar felirat nincs alatta. És ez miért hír? Mert a sorozat eddig nem volt elérhető a Netflix kínálatában, vagy különféle jogi problémák miatt, (azaz a…..