Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Hosnyinszky

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The…..
Péter Hosnyinszky 2020.08.10 17:33:15
@zooltek: Gondolom sixx is felmondott most a többiekkel együtt, így ez az egy év lesz még sokkal több is. Sajnálom, hogy ilyen véget ért ez a blog, kifehezetten szerettem.
2019 nagyon izgalmas év volt nemcsak a fantasztikum egészére nézve, de számunkra is. Új szerzőket mutattunk be az olvasóinknak, klasszikus sorozatok gondozásába kezdtünk, és amire külön büszkék vagyunk, több magyar szerző kötetét is kiadhattuk. Regények, novellák, sci-fi, fantasy, horror, humoros és…..
  Ruby Rose 12 éves korában jött rá, hogy a csajokat szereti. Az ausztrál modellből lett színésznő, akit az Orange Is The New Black című Netflix-sorozatban vagy éppen a mozikban most futó Meg című filmben is láthatunk, soha nem csinált titkot szexuális orientációjából, mert hát minek is kellene…..
Végül is, csak idő kérdése volt. Tavaly 91 jelölést gyűjtöttek be, és lettek másodikok az HBO mögött (110), idén fordult a kocka, és a Netflix 112 nevezéssel az első helyre ugrott a tévés Oscaron. A második HBO 108 nevezést kapott, a harmadik NBC 78-at. Ez persze nem azt jelenti hogy ennyi díjat…..
Hogy joggal vagy sem, azt majd megvitatják azok, akik nézték az évadot, amiben rekordszámú kismama szerepelt (Kollányi Zsuzsi, Csobot Adél, Tápai Szabina és a zsűriben ülő Nagy Adri), de ami a nézettsége alapján már annyira nem volt érdekes. A döntőbe jutott négy páros végső sorrendjét végül nem a…..
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Péter Hosnyinszky 2017.11.26 09:50:42
Az idei X-Faktornak egyetlen érdeme van (enyhe túlzással), hogy jobb, mint a tavalyi. Valamelyik idei részben említették Opicz Barbara nevét, hogy ő volt a tavalyi győztes, utána kellett néznem, hogy ki ő egyáltalán, mert nem emlékeztem rá, annyira jellegtelen, semmilyen volt (vélhetően az RTL szerint is, mert azóta nem nagyon látni).
Az idei sem sem volt jó, de akadtak benne pillanatok.
Na de kezdjük a negatívumokkal:
1. A felvezető kisvideók és Kiss Ramóna belépői közben olyan szintű szekunder szégyent éreztem, amit ritkán, Félelmetesen gázok voltak
2. Kiss Ramóna nem műsorvezető, nagyon rossz választás volt. Azon kívül, hogy jól néz ki, egy nulla volt (habár Szabó Zsófinál még így is jobb), és az RTL is rájöhetett erre, mert eléggé a külsejére helyezték a hangsúlyt a poénokkal, ruhákkal, stb.
3. Az élő showba bejutottak 80 százaléka katasztrófa, a győztes párral együtt.
4. Puskás Peti idegesítő, nagyon látványos, ahogy egy karaktert akar hozni, szörnyű színész
Pozitívum:
1. Be mertek vállalni nem szokványos karaktereket is (Tóth Betti meg az a kopasz, tetovált csaj, tán valamilyen Viola :) ).
2. Hamar vége lett

Az RLT fejesei gondolom most üveges tekintettel ülnek, hogy mi a f@szt kezdjenek ezzel a semmilyen, jellegtelen, tucaténekes párral.
Az olasz kiscsaj rendben volt hangilag a legtöbbször, meg külsőre is inkább "sztáralkat", gondolom vele próbálnak meg majd valamit kezdeni, építgetni, stb, habár még nagyon fiatalka.
IMAX mozikban mutatják be a duplarészes évadnyitót (amiből ezek a képsorok is származnak), és még mindig nem látok benne SEMMIT, ami a gigavásznat indokolná. A kibaszott kutya és Medúza haja meg odavágja azt a kis illúziót is, ami egyébként lehet, hogy meglenne. Nem várós. ..
Jó, nem is tudom, miért képed el az ember azon, hogy a Ripost információira alapozva 6-700 000 embert riogatnak naponta az olyan kapitális baromságokkal, mint a fenti riportban elhangzók, hiszen ez az a tévé, amiben Soros György az anyját akarta megölni. A kijelentés mögött, miszerint a KÉMIAI…..
Chester Bennington egész pontosan azokra akadt ki nagyon, azokat hívta ki a hóra, akik azt állítják, hogy a Linkin Park csak a pénz miatt ment el ebbe a mainstream light pop irányba a mostani lemezükkel. Az énekes annyira felhúzta magát, hogy a mondókája végén már odáig ment, hogy az ilyen…..
Akinek nem lenne elég, hogy minden képregény-adaptációkról és szuperhősökről szól manapság, azoknak újabb remek hír, hogy Marvel-sorozat indul majd a Foxon The Gifted címmel, írja a Variety (Nem összekeverendő a szintén Gifted című, idei filmmel.) A sorozatot a 2017/18-as idényben láthatjuk majd,…..
Péter Hosnyinszky 2017.05.16 17:47:07
@enzo23: nem tudom, nekem olyan kicsit a csaj, mint aki fiatal korához képest már kicsit mű, vagy nem tudom :D
A Marvel új tévésorozata az ABC-re jön majd ősszel, ez lesz az a projekt, aminek duplarészes pilotját IMAX-mozikban mutatják majd be világszerte (hátha nálunk is). A kép láttán sokan, sokfelé felhorgadtak, mert hát Medusa vörös haja a képregényekkel ellentétben nem egy szinte élő, csápok alkotta…..
Péter Hosnyinszky 2017.05.06 13:05:12
Biztos lehetne hülyébb címet is adni ennek a posztnak, de lusta vagyok kitalálni egyet, kommentekben tessék panaszkodni, ha muszáj. Szóval kijött az első adag hivatalos kép a Trónok harca nyáron induló hetedik évadához, mi meg okoskodunk egy kicsit a látottak alapján, és a sztori vonalára igyekszünk…..
Péter Hosnyinszky 2017.04.21 17:34:29
@Olika69: Szerintem is az lesz az
Jimmy Fallon Tonight Show-jában van egy szegmens, amiben dalszövegeket forgatnak meg a Google Translate-ben, majd előadják őket, hótt komoly arccal. Te meg dőlsz a röhögéstől. Ja, és m,i is előkerülünk egy említés erejéig. (Hathawaynek milyen jó hangja van már, nem?)..
Billie Lourd a Scream Queens után egy újabb Ryan Murphy-sorozatban tűnik majd fel, az American Horror Story új évadában, amiben újoncként Billy Eichner is látható lesz, illetve két visszatérő személye is ismert, Sarah Paulsoné és Evan Petersé. Az évadot a Hillary Clinton - Donald Trump…..
Péter Hosnyinszky 2017.04.11 19:26:53
@scz_hun: Hát, egy elég nagy katyvasz az az évad is, de talán egy fokkal jobb, mint a cirkuszos és a boszorkányos.
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
Január 9-én mutatja be a Comedy Central a Fresh Off The Boat című sitcomot, amiben egy, a régi hagyományokhoz ragaszkodó tajvani házaspár igyekszik már Amerikában született csemetéit kordában tartani és úgy nevelni, hogy ne röhögjék őket körbe minden nap az iskolába, de ne is…..
Ez itt egy screensot a The Walking Dead "ez jön a következő hetekben" videójából, és Habony Árpád lelkiismerete legyek ha ezek nem a képregényben Suttogóként emlegetett népek. Ami kicsit korai lenne, a Negan-narratívának még nagyon az elején vagyunk...
Péter Hosnyinszky 2016.11.29 19:47:57
@sixx: Szerencsére nem lett most igazad :D
Hat évad alatt a The Walking Dead nem sokszor tudott sokkolni engem, az első ilyen Rick feleségének szülése és halála volt, a második meg a két kislány halála az amúgy kiváló The Grove című részben. Na jó, volt egy harmadik is, amikor Rick húzott egy Jack Bauert, és kiharapott egy gigát, amikor…..
Péter Hosnyinszky 2016.10.25 20:08:40
@blogozdki: én nagyon remélem, hogy nem akarnak annyira eltérni a fősodortól, és a Whispererek is benne lesznek mondjuk a következő évadtól, vagy annak második felétől.

Maga a rész nekem tetszett nagyon, kellően sokkolt, és kellően durva és erőszakos volt. Ezt vér és agyvelő nélkül lenyomni kicsit megúszós lett volna, független attól, hogy tényleg gyomorforgató volt. Mondjuk azt nem hittem volna, hogy Ricknek a végén is két keze lesz, de mindegy is. A végén az "utolsó vacsora" jelenet azért rohadtul giccses lett,attól megkímélhettek volna egész nyugodtan.
Ja, és igen, Negantól hiányzik a mondatonkénti minimum 2-3 "fuck", de sajnos ez fel lett áldozva az álszentség oltárán.
Augusztus ugyan pozitív mérleggel zárt, a nyári időszak összességében bevételcsökkenést hozott a tengerentúli mozikban. Aligha várhattunk mást: a tavalyi május-augusztus intervallum igen magasra (de nem a legmagasabbra) tette a mércét, amit ismételni is nehéz lett volna ilyen érdektelen…..
Péter Hosnyinszky 2016.09.05 17:05:20
@Takács Máté: Nem tudom,hogy sajnos-e,mert én sem láttam még,és a kritikák alapján nem mostanában nézem meg :)
Én nem emlékszem, mikor volt olyan utoljára, hogy barátaim egymásra traktálnak egy sorozatot a Facebookon. A kevésbé ismert, lopakodó sorozatoknak van hagyománya (rád nézek, Breaking Bad), meg vannak olyanok is, amikre évekkel később találnak rá emberek (most pedig rád, Firefly), de hogy…..
Péter Hosnyinszky 2016.07.31 16:34:36
m.cdn.blog.hu/ne/nerdblog/image/output_hu9ddm.gif

Azért ez mellett sem mehetünk el szó nélkül :D

Amúgy a sorozat tényleg nagyon jó volt, kicsit visszarepített a gyerekkoromba.
Kezdjük azzal, hogy nem olvastam a Preacher képregényeket. Egyet sem. Azt tudom, hogy miről szól, meg azt is, hogy mekkora becsben van tartva, de mivel nem vagyok képregényolvasó (az egy The Walking Dead kivételével), így nem került fel a polcomra/gépemre. A sorozatnak ennek megfelelően nem úgy…..
A DC Comics egyik legérdekesebb képregénysorozatának ígérkezik a Preacher, amit az AMC vitt tévére, és még idén be is mutat: a sztori Custerről szól, egy texasi lelkészről, akit megszáll egy entitás, egy angyal és egy ördög szerelemgyerek (nem vicc), és ettől a világegyetem…..