Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louisblog

7 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Weekendek kedvelt programja az európai fővárosok felfedezése. Ha Londonban, Párizsban vagy Madridban már jártunk, vagy egyszerűen másra vágyunk, vegyük célba Elzászt! Franciaország nem könnyű turistacélpont: drága és a helyiek nem a kedvességükről híresek. Ráadásul az ország keleti részén fekvő…..
Halálos iramban 8 online film filmnézés ingyen magyarul, Halálos iramban 8 teljes film magyarul (2017), ingyen film letöltés. Halálos iramban 8 leírása: The Fate of the Furious amerikai akciófilm főszereplők: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Jordana…..
Alibi.com online film filmnézés ingyen magyarul, Alibi.com teljes film magyarul (2017), ingyen film letöltés. Alibi.com leírása:   rendező: Philippe Lacheau főszereplők: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti Greg egy alibigyár vállalkozást hozott össze, ami igen jól is megy. A…..
Öldöklő szerelem online film filmnézés ingyen magyarul, Öldöklő szerelem teljes film magyarul (2017), ingyen film letöltés. Öldöklő szerelem leírása:   rendező: Denise Di Novi főszereplők: Katherine Heigl, Rosario Dawson, Geoff Stults, Cheryl Ladd, Sarah Burns, Whitney Cummings, Simon…..
Bébi úr online film filmnézés ingyen magyarul, Bébi úr teljes film magyarul (2017), ingyen film letöltés. Bébi úr leírása: Az nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin…..
Végzetes bélelzáródással fenyeget az a sok kormányzati nyelv, ami a fenekében van   A Ruszkik, haza! világától rég eljutott már Orbán és csapata az elképesztő méreteket öltő opportunizmus, a nemzeti érdekek elárulásának, a demokrácia leépítésének világáig, melyben kizárólag az erősebb és a…..
Na végre, már épp nem igazán hittem, hogy jönnek új és értelmes jelentkezők Viktor megdöntésére, amikor a nagy büdös semmiből előbukkant a Momentum. Lehet őket hasonlítgatni a Millához, meg a Tanítanékhoz, a leghülyébbek még Sándor Máriát is felemlegetik, csak baromság. Eddig senki nem tudott…..
A Momentum Mozgalom tegnapig a szükséges 138 ezer aláírásból 55 ezret már össze is gyűjtött a budapesti olimpia ügyében tartandó népszavazás kezdeményezése érdekében. Alig kezdték el a gyűjtést, így ez már most komoly eredmény. Az utcákon és az aluljárókban sorok kanyarognak a pultoknál aláírni.…..
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Guardiannak azt nyilatkozta, nemigen látni olyan közép-európai országokat, amelyek például brit civil szervezeteket finanszíroznak politikusok befolyásolása céljából...
Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor nagyon sok millió forintért árult ingatlanokról olyan fotókat tesznek közre, hogy az ember keze megdermed a billentyűzet fölött. Beszélnünk kell egy kicsit az ingatlanhirdetések egy sajátos típusáról...
Már megint csak gazdagok járnak jól? Elégedetten kezdhetik az évet a prosperáló nagyvállalatoknál dolgozó, az átlagnál jobban kereső munkavállalók, nagyjából 5-10% közötti nettó béremeléssel számolhatnak ha a munkáltató átengedi nekik az adó és járulékcsökkentés hasznát, üröm az örömben, hogy az…..
Bár a 2018-as országgyűlési választásokig közel másfél év hátra van, a nagyobb politikai pártok lassan megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra. Noha Orbán Viktor és a Fidesz 2018-as győzelme akár borítékolható is lenne, a magyar baloldal egy profi stratégiával garantáltan megnyerné a…..
Szereted azt az érzést, amikor forog a gyomrod, remeg a kezed, hunyorogva mersz csak magad elé nézni és tudod, hogy ezen az estén nem fogsz jól aludni? Nem, nem valamelyik manapság divatos partidrog mellékhatásaira gondolok, hanem a jóféle, klasszikus horrorfilmélményre.  Ilyenre is…..
Napjainkban egyre népszerűbb foglalkoztatási forma a távmunka, egyre több helyen biztosítják az otthonról való munkavégzés lehetőségét. Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket, amelyeket érdemes megfontolni a távmunka bevezetésénél és megvizsgáltuk, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak…..
Németh Szilárd folytatta a civilekkel elleni ámokfutását, de olyan szemrebbenés nélkül hazudik, hogy azt már taníthatná...
Németh Szilárd a tőle megszokott bunkó stílusában közvetítette Orbán Viktor üzenetét a társadalom nagy részét alkotó civilek felé. Pofátokat befogjátok, csak bólogattok, elhisztek mindent amit mondunk nektek, és akkor talán, de csak talán nem lesznek belőletek a nemzet ellenségei. Nem ti lesztek…..
Online Filmek 2017   Nézz 2017-es online filmeket ingyen HD minőségben! Online filmek és sorozatok ingyen magyarul - magyar szinkronnal regisztráció nélkül!    Tökéletes hang 3 Online Teljes Film HD Star Wars 8 Online Teljes Film HD Croodék 2 Online Teljes Film…..
A nemváltás az operaszínpad gyakori és mindig hálás megoldása. Ilyenkor elsősorban a női nadrágszerepekre gondolunk, s nem véletlenül, hiszen a nemváltás legismertebb példái innen valók. Az operaszínpadon rendszerint énekesnőnek jutnak a kamaszfiúk, az épp csak serdülő figurák, Hunyadi Mátyástól…..
George Joseph Smith 1872. január 11-én született Londonban. Más kiskorában nyilvánvalóvá vált, hogy nem egy angyal. Még kilencéves sem volt, amikor először javítóintézetbe került, és már egyből nyolc évre. Az anyja már ekkor megjósolta, hogy a fia akasztófán végzi. A kisfiú egy szívtelen, hideg…..
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
Ha a fejedet a falhoz vered, 150 kalóriát égetsz el. ("Végre lefogyhatok") A következő néhány tippben összefoglalom, hogy hogyan tudsz gyorsan lefogyni úgy, hogy meg is tartsd a súlyodat. Miért nem jó a fogyókúra? Változtass az életstílusodon   Amikor elkezdesz egy súlycsökkentő vagy fogyókúra…..
HM!-összeállítás Március 8.: piros betűs ünnepnap ez a nőknek és a virágárusoknak. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valaki nő és virágárus is egyszerre - márpedig vannak ezzel így egy páran. Mi most azonban nem a legközelebbi boltba ugrottunk be egy csokorért, hanem szerzőinket kértük arra,…..