Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roflboyy

427 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hogyan vásároljak dogecoint? Elsõ dolgok elõször: Hogyan ejted ki a „dogecoin” szót? A kriptopénz társalapítója, Billy Markus szerint a helyes kiejtés a „dohj coin”. Vannak, akik inkább az elsõ szótagot ejtik, például „kutya” vagy „kutyus”. Mi az a dogecoin? A dogecoin egy kriptovaluta, amely szó…..
Titkos Vágyak - Erotikus Társasjáték Pároknak, elérhető Androidon a Google Play Store -on..
Lássunk egy német-angol tengerésznótát. Most szerencsés helyzetben vagyok, mert a szöveg a képernyőn követhető, így nem kell keresgélnem! Amit először találtam, az a szöveg eléggé különbözött a meghallgatott nótától. Szeretettel minden shantykedvelőnek!..
Napjainkban, ha a Nagymező utca környékén van dolgunk – akár éjjel, akár nappal – főként angol legénybúcsúk és petrezselymet áruló egyenminiszoknyás lánybúcsúk epicentrumába kerülünk. A bohém éjszakai élet már több, mint száz éve virágzik a környéken – egykor az ország legelőkelőbb bárjai, világhírű…..
Kerek évfordulóhoz érkeztünk - 20 évesek lettünk. 1999. július 16-án, - a hazai internet őskorában - még Sting - Brand New Site néven indult el a magyar Sting weboldal. 20 éve júliusban ezekkel a hírekkel jelentkeztünk. Legelső hírünket itt olvashatjátok. Érdemes vissza-vissza olvasni, hogy mi is…..
Darázsirtás és ágyi poloska Budapest III. kerület - Darázsirtás és ágyi poloska Budapest XIII. kerület   Darázsirtás és ágyi poloska Budapest III. kerület - Darázsirtás és ágyi poloska Budapest XIII. kerület..
Ilyen se volt még, de most van miért: terméket ajánlunk, méghozzá háztájit. A bloghoz családi ágon köthetőek ezek a kézzel festett fakorongok, New York-fanoknak tökéletes karácsonyfadíszek.     Adélnak eddig nem sok látszata volt a blogon, pedig köze az volt hozzá. Anno az ő ötlete volt, hogy egy…..
roflboyy 2020.03.05 16:25:59
A TőzsdeFórum két alternatívát is mutat. Ahogy közeledünk a brit referendumhoz, egyre erősödik az a hang, hogy ha győznének a Brexit-voksok, annak valójában nem lenne nyertese. Csupán vesztesek maradnának a…..
A Groupama Arénát üzemeltető francia cég vállalta magára a bunkó kukkolós videót. Valakinek el kellett vinnie a balhét. A szerep a stadiont üzemeltető francia cégre jutott, aminek az a Vámos…..
Túlélni a magyar kórházakat címmel hozott le cikket az MNO. Igaz történet. Sajnos. Magyar egészségügy 2016. December elején olyasmi történt velem, amibe az emberek többsége – főként ha…..
„A mikró megette a vacsorámat!” Akkor így jártál. A gyerekek nagyon mókás kreatúrák. Akkor is, ha jó kedvük van, de főleg akkor, amikor épp torkuk szakadtából bömbölnek valami…..
A jogvédő civil szervezet szerint csak figyelemelterelés zajlik, a kritériumok nem adottak a migrációs válsághelyzet országos elrendelésére. A kormány a semmire ad magának durva…..
Előzetes normakontrollt kért Áder János államfő a Magyar Nemzeti Bankról, valamint a postai szolgáltatásokról szóló törvények módosításáról az…..
Egy kilogramm kokainra bukkantak egy nő melleiben, pontosabban a mellimplantátumaiban a német hatóságok a frankfurti repülőtéren – írta a Bild című német napilap szerdán.Powered by WPeMatico..
A keddi Közlönyben különös kormányhatározat jelent meg, ami szerint több mint 57 millió forintot csoportosítottak át a Kossuth- és Széchenyi-díjakra.Powered by WPeMatico..
Tokaj-Hegyalja 27 településén vezetik be a tokaji dukátot, a vidék helyi fizetőeszköze. Aki ezzel fizet a szerződött kereskedőknél és szolgáltatóknál, kedvezményekre számíthat –…..
Érdekességek Never Too Late 2016.03.09 14:04:00
:D HEHE //..
Hiszen az Ő stílusát másolják a fiatal sztárok! Itt a bizonyíték. Az angolul egyszerűen csak „Shy Di”-nak, azaz félénk Diana-nak elnevezett stílus a 80-as évek divatjának romantikus és…..
Ráharaptak a könyvekre a Wall Street-i farkasok. Ha idejük engedi, a Wall Street nagyágyúi is olvasnak könyveket. Íme a lista, hogy miket. Dave Lutz, a Jones Trading kereskedelmi és stratégiai igazgatója híres arról, hogy…..
Februárban 260 milliárd forinttal nőt a lakossági állampapírok állománya, a hónap végén a lakossági papírok így már a teljes adósság 18 százalékát tettték…..
A Nmezeti Választási Iroda bejáratánál történt tolongást az Alkotmányvédelmi Hivatal is vizsgálni kezdte.Powered by WPeMatico..
A március 15-ei tüntetés után az lesz a tanárlázadás legnagyobb kihívása, hogyan tereljék közös platformra a különböző követeléseket megfogalmazó szakmai és civil…..
A 2007-ben eltűnt Madeleine McCann-t egy magándetektív szerint néhány hónapja egy nő Paraguayba vitte, a rendőrség nagy erőkkel indult a keresésére.Powered by WPeMatico..
Hamarosan használatba veszik Tokaj-Hegyalja 27 településén a tokaji dukátot, a helyi fizetőeszközt, amelyet egy az egyben váltanak majd a forinttal - hangzott el a köztévé Híradójában. Aki dukáttal…..
Egy Kickstarter-projekt keretében készülő póló a virtuális valóságot használva hivatott bemutatni, mi is van viselője bőre alatt.Powered by WPeMatico..