Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Wéső

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően minden olyan posztal, mely ömlik a netes csatornákból, és erőszaktevők példás megbüntetését követeli, egyetértek.Egyetértek azzal a szemlélettel, hogy az erőszakot büntetni, a megerőszakolt nőket védeni, feljelntésre bátorítani kell.Fontos lenne tudnia a szülőknek, hogy a velük…..
Ha jól nézem, az EU-ból a magyar kvóta-népszavazás hírére érkező reakciókat, nincs már messze az az idő, amikor a népszavazásról ki fog derülni, hogy a fasizmus, meg a nácizmus egyik legfontosabb jellemvonása. Van egy gyanúm, hogy az általános és titkos választójog fogalma is így fog járni, az is a…..
János Wéső 2016.05.09 16:15:08
@Tibi !:
Az EU egy utolsó szaros hányás. Élén olyanokkal, akiket jó esetben le kellene lőni, csak az emberiség megmaradásának okán!
A lakásfelújításban az a jó, hogy a kosz, zaj, mocsok és káosz után egy vadiúj lakás/lakrész lesz a jutalmunk. NEKÜNK. A szomszédnak viszont csak a kosz, zaj, mocsok és káosz jut. Lerendezhetnénk ugyan a témát azzal, hogy "hát istenem, a felújítás zajjal jár", de ne tegyük. Ha szeretnél továbbra…..
Lázár János kijelentése ismét megmutatta, mennyire ért a kormányzatunk környezetvédelem kérdéseihez: semennyire. A korszerűtlen, energiafaló panellakásokat szeretné lebontani, holott az évtizedekkel ezelőtt épült családi házak jóval több energiát, főként fűtési energiát használnak el. Ennek oka…..
János Wéső 2016.04.19 13:39:08
@John Doe3: Ráadásul a panelokra 50 évet adtak még anno. Ha elkezd rohadni a vas a betonban nem tudom mi lesz, mindenesetre befektetésnek panelt nem vennék.
A tégla örökbecsű, ha karbantartod.
János Wéső 2016.04.19 13:48:29
@gyongyi70: Az max a cigányok miatt van. Egy dunántúli faluban mást látok. Akármit is mond a KSH.
Azt is látom, hogy a pestiek hullanak mint a legyek, hát rosszabb levegő Pestnél nem nagyon van.
János Wéső 2016.04.19 13:56:44
@Winston_Smith: viszont életminőség családi házban megfizethetetlen. Családi házat különben menni kell, aztán felújítani kalákában.
Vendégszerzőnk, Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása   Miért vált sürgőssé a készpénz elleni háború? Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke 2016. február 15-én bejelentette, hogy az EKB komolyan fontolóra vette az 500 eurós címlet kivezetését. Egy nappal később Larry Summers,…..