Regisztráció Blogot indítok
Adatok
béla2

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt nem mondhatjuk, hogy senki sem látta jönni. Lassan egy éve beszédtéma Izlandon, hogy lanyhul a turizmus és kezdenek veszélyesen gyengén muzsikálni a helyi légitársaságok. Most eljött a vég a Wow-nak és az ország hatalmas dilemmával szembesül: az újabb gazdasági válság elkerülése érdekében minden…..
béla2 2019.04.10 12:29:50
@teéjesenmindegy: Ezek nem tények, hanem a te véleményed.
Ez itt eléggé tiszta sor: a Vodafone tájékoztatója alaposan félreinformálja az előfizetőket. Ha valaki nem Floridában, hanem a világ valamelyik más pontján járt hasonlóan szerencsétlenül, ne hallgassa el! Tisztelt Tékozló Homár! Azért tartottam ki a Vodafone mellett eddig, mert sokat utazom EU-n…..
Hét hosszú évnyi szünet után indult újra közvetlen repülőjárat Budapest és New York között a "lengyel Malévnak", a LOT-nak köszönhetően. Az Egekura blog ritka lelkesen számolt be az akkori pogácsatúráján tapasztaltakról. Sajnos júniusban Sanyi már nem volt ilyen elégedett, mert bár az emberekbe…..
béla2 2018.08.21 12:41:36
infostart.hu/gazdasag/2018/07/26/gondok-a-lengyel-legitarsasagnal
Mi is az Air Europa A330-200-as gépével jöttünk haza, ami nem egy mai darab, elég lelakott, nem működött a szórakoztató rendszer sem. Késett is, mert egy óráig pakoltak ki belőle. Nem az utasok csomagjait, hanem egy csomó lefóliázott árut. Odafelé még az új Dreamlinerrel mentünk, az tényleg rendben volt, de sajnos vitték a szervizbe.
Valamikor a rendszerváltás után a gyógyszerreklámok végére kötelezően odabiggyesztett figyelmeztetések ráébresztették a magyarokat, hogy akár úgy is gondolhatnak a sarki patikusra, mitn a saját gyógyszerészükre, mert anélkül nem élet, az élet. Na, azóta érheti igazán csalódás ebben a bizalmi…..
béla2 2016.04.04 12:08:29
A múltkor azon akadtam fenn, hogy 1996 már 20 éve volt, de mit mondjak akkor arra, hogy 1986 pedig már 30 éve! Persze egy '80-as évekbeli slágerről könnyebben elhiszi az ember, hogy már benne van a korban, mégis vannak dalok, amik máig olyan frissnek hatnak, mintha mondjuk csak nem is olyan régen…..
béla2 2016.03.19 16:50:37
Azt szerintem jól megtanulta a magyar, hogy ajándék lónak nem szabad nézni a fogát, pedig ebből mindenféle bonyodalmak származhatnak, mint például Zsuzsa esetében, aki névnapjára kapott egy kenyérsütő tanfolyamon való részvételt, amit addig-addig akart elindítani a frissen…..
Elek sok munkaórát és pénzt feccölt tudományos kutatásába. Megfigyelt, hipotézist állított, kísérletezett, következtetett és végül egy összeesküvéselmélettel megbolondított minidisszertációban összefoglalta az eredményeit. Ötöst mondjuk nem adnék rá, mert az ERSTE honlapon szerintem van pesti…..
Tomi nem az első és nem is az utolsó, aki valami gyártási vagy tárolási anomália miatt idő előtt megfáradt, kizöldült, beszürkült, vígan burjánzó terméket talál egy élelmiszerosztály polcán. Az igazi kérdés az, hogy mi a helyes fogyasztói magatartás ebben az…..
béla2 2014.09.19 14:54:26
Tegnap megtudtuk, milyen nehézségek elé néz, aki cég nélkül indít vendéglátóipari egységet a Római-parton. A mai menü pedig minden halanalfabéta kedvenc balatoni ételének, a hekk tálalásának rejtelmeibe vezet be bennünket jóságos szívű informátorunk: Mivel nem tudom…..
Naiv ügyfélnek elege lett belőle, hogy a Telenor képtelen megállítani vagy beazonosítani a butatelefonjáról külföldre induló smseit. Ránézés nélkül szinte biztos, hogy a telefon fertőzött, hiszen a régi Nokiákra 2004-ben dokumentáltak először emeltdíjas smseket küldözgető…..
béla2 2013.10.10 15:07:33
Ádám egy éve átállt az online díjbefizetésre, azóta rendszeresen kapja a késedelmi kamatokat: Körülbelül 1 éve az Elmű minden számláján, valamint a weboldalán is erősen reklámozza az online bankkártyás fizetési lehetőséget. Nagyjából egy-időben ezzel én élek is a…..
A Bónusz Brigád szerint mindenkinek visszadták a pénzét, aki meggondolta magát a vásárlás után és nem váltotta be kuponját naiv boltos mérsékelten futó akciójában: A Bónusz Brigádról megjelent cikk olvasása nyomán nem egyértelmű, az írásban meg nem nevezett cég…..
Múltkor Budapesten egy diáktól vette el az ellenőr a személyijét, mert a bérletére nem írta rá a hallgatói igazolásának számát, most pedig Mariann tapasztalt hasonlót: Rendszeres bérletvásárló vagyok mégis megbüntettek a buszon. Reggel munkába menet kb. 80-ad magammal…..
Erikáék nem válogatósak, de amikor kiderült, hogy a csepeli apartmanjuk egyik szobájában albérlőként lakik már valaki, inkább mégsem maradtak éjszakára: Nem szoktam így panaszkodni. de... Ez a hely egy nagy csalódás! Ami kiverte a biztosítékot: Az 5 fősre hirdetett, 2 szobás…..
béla2 2013.08.27 12:46:12
Elvileg már egy hónapja lehet önbevallani a kötelező agrárkamarai tagsághoz, de naiv ősetrmelőt csak most szólították fel, hogy egy hete van befizetnie 30 ezer forintot: Mai napon kaptam egy levelet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarától, miszerint hivatkozva egy nyilvántartási…..
A Wizzair ügyfélszolgálata szerint rendben van, ha naiv utas feladott böröndjéből szó nélkül kilopták a kiskését. Merthogy az fegyvernek látszó tárgy, és semmi ilyen nem vihető repülőgépre. A Wizzairrel utaztam, miközben a feladott bőröndömből (nem a…..
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
béla2 2012.10.29 14:12:51
Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején…..
Biztonyára túl sok hasonló készülék érkezik javításra a Nokia-központba, semhogy meg tudnák különböztetni őket egymástól. Orsi javíthatatlannak tűnő 5230-asát a szerviz állítólag beküldte a központba, amiről ott viszont nem tudnak:2010 június 31-én vásároltam egy NOKIA…..
béla2 2011.01.25 12:10:52
Milyen a Photo Hall FA-mentes hétvégéje? Hát olyan, hogy, őket idézem, "a fogyasztói árak tartalmazzák az áfát." Hogy is történhetett volna másképp. Köszönjük Free Lancernek...
Balázs is kiakadt a SuperShop akcióján, meg is írta panaszát a szervezőknek. Fotókkal bizonyította, hogy a sorsjegyek valóban egyszerűen csekkolhatók, de erről az előző posztban élesztő nevű kommentelőnk is írt már: "tegnap kérdeztem pont a sparnál , h hogy megy ez. A…..
béla2 2010.04.16 09:05:25
Újabb globalista összeesküvést leplezett le Marci, amikor gyanútlanul megfordította a Tihany Camembert dobozát. Kiderült, hogy Csehországban is van egy a miénkre kísértetiesen hasonlító Tihany nevű hely: A mára már közhelyesre ismételgetett okok miatt igyekszem a magyar…..
béla2 2010.03.17 12:31:19
@Layosh: Igen, a Boci csoki származási helye már évek óta szintén Csehország!
PJL egy morális tanítómesterrel találkozott, de ennek mégsem örül. PJL 2 perccel az egyórás idő lejárta után bicegett vissza a parkoló kocsijáig. A parkolóőr először hajthatatlannak mutatkozott, majd 2000 forint fejében elvette a csekkjét és zongorázott egyet a készülékén.…..
Gábor már jó ideje nem a Dunaweb ügyfele, ehhez képest a szolgáltó levélben értesítette arról, hogy tartozása van. Gábor rendes ember, személyesen befáradt az ügyfélszolgálatra hogy tisztázza a helyzetet, azonban nem járt sikerrel: az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, mire is…..
Janus-arcú élet sorozatunkban megint egy panziós sztori következik, abból a fajtából, amelyiknél minél mélyebbre ás az ember, annál kevésbé biztos abban, hogy mindig a Naiv Ügyfélnek van igaza. Persze az ellenkezőjét sem akarom állítani. A dolog úgy kezdődött, hogy a…..