Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basti.

3 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kétséget kizáróan az őszi szezon legjobban várt gyilokja, a Bundesliga szokott határain messze túlmutató csúcsderbi köszönt ránk az este. Ezen a meccsen az öt-nulltól, az egy-négyig bármit el lehet képzelni, ugyanakkor már most józanítjuk magunkat, itt a monumentális FC…..
Arról már írtunk, hogy milyen változások zajlanak a Bundesligában, hogyan alakult át a válogatott, arra is kitértünk, mi várható a közeljövőben. Dicsértünk, jósolgattunk, észrevettük a pozitív jeleket. Most azonban nemcsak hogy belenézünk a tükörbe, de egyenesen a fejünkbe…..
Basti. 2008.12.03 16:10:22
hehh... Lahmtól se szoktam sűrűn ilyet olvasni:
de.eurosport.yahoo.com/03122008/73/bundesliga-kleiner-mann-grosser-kampfansage.html

Ti nem érzitek azt a feszültséget a Bayernben, amit én?? Hogy most az a sok "bezzeg a Hoffenheim 20ad annyi pénzből előttetek van" cikizés igen le fog csapódni, és kegyetlen módon elverik TSG-t hazai pályán? Szerintem bőven benne van a pakliban.
Forró nyári este volt, három csepp esővel, nevadai szárazság. Kaktuszok között derengő sivatagi délibábként először a bikinis pincérnő, majd Heinrich sziluettje bukkant fel, végül pedig egy félig heteroszexuális svéd lánytestvérpár. Jim Morrisont és az indiánt már nem…..
Úgy tűnik, idén korábban köszönt ránk a gátszakadás, a Bundesliga máris három darabban hever. Elől a nemzetközi meccsek terhe alól felszabadult Leverkusen vágtat, akik idén nem méltóztatnak gólokat kapni, mögöttük a már méltatott Hoffenheim menekül a Bayern úthenger…..
Basti. 2008.11.13 23:11:23
mint egy falat kenyér, úgy kellett már ez a poszt!

na szóval:

1. végre meglett az fránya schluskultsch Bayern-úthengerhez. Ideje volt... ( én még a rendszeres hátrányból fordításhoz is hozzá tudnék szokni :)

2. csipkebokor vessző

3. Most fordítottam egy Donovan interjút: Semmi konkrét, de sztem már nyomják a nevével ellátott 24-es számú mezeket a Leistungszentrum alagsorában....
borgatya.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=183&Itemid=1

4. Podolski is maradni fog, mert egy spitzenmanschaftnak - a topcsapatok kézikönyve szerint - min 4 csatár kell. Hoeneßéket pedig eddig sem hatotta meg Poldi hisztije.

5. A Bréma meg .....öh! inkább hagyjuk őket békében nyugodni!

6. Adler jó kapus. Sőt, kibaszott jó. De a Rensing fölött tört pálca akkor is elkapkodotnak tűnik... szerintem

7. A Ballack-Frings hiszti-kriszti párost Löw helyében már rég mellékvágányra tettem volna. Révén, hogy aza arcuk és a csapatban nyújtott hasznos teljesítményük között egészen eltérőek az arányok... A brémai nélkül már amúgy is rég jól elvannak, a cselszkis nagyarcot pedig Basti kitűnően tudná pótolni...
A divat kérlelhetetlen hatalma emberek millióit hajtja rabigába. Márpedig a futballista trendi jószág, érzékeny – mi több – fogékony minden, a jassz-faktorát növelő külsőségre (zselé, tetkó, hajbasz, csuklószorító, szigszalag a boka fölé, fülbevaló, miegymás),…..
Céges szajhák, Chelsea klónok, jöttment parasztok. Esetleg a csapatépítés magasiskolája, a jövő útja, oktatófilm a javából. Ez a választék, csak semmi gyanús tartózkodás - valahogy így áll a helyzet a TSG Hoffenheim körül, az irigység, szakmai és egyéb féltékenység…..
Rendben, kicsit fellengzősen hangzik a tétel, mégis rámegyünk a bizonyításra. A jó öreg Bundást mindig is inkább a keletnémet kelkáposzta szag lengte körbe, mintsem a hanyatló nyugat progresszív ideái. Mind a játék felépítésében, mint a klubmodellek terén dogmatikus…..
Tök komolyan. Hétről-hétre olyan meccsek, amiket bármikor kiállítunk a szigeti nagyszínpadra is. Miközben a magyar pupilla csak angol és olasz orgiákra szűkül, a Bundesligában majd mindenki bekönyvelte első győzelmét/vereségét (Cottbus/Schalke-Wolfsburg a sorrend) ismét volt…..
A svájci részecskegyorsítós cikkbe írtak egy-két olyan kommentet, amit kiemelek, hogy ne sikkadjon el:  Rolika: "A négyes metró 10,5 km hosszú és 511 milliárdnál tartunk, ez kilométerenként 49 milliárdba fáj. De még nincs kész, és szinte naponta jelentik be a…..
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Vannak a futballőrült életében olyan dolgok, amelyeken nem gondolkodik, megtegye-e. Megy, mert mennie kell. A Bayern-szurker – klinikailag is letesztelt eredmények alapján létező – lelkének ilyen Oliver Kahn búcsúmeccse. Az élelmes Bayern-szurker pedig összeköti a keddi…..
Folytatódik a Bundesliga csapatok tüzetes bemutatása, átigazolásokkal, számokkal és némi esélylatolgatással tudunk szolgálni - a Bayern, Werder, Schalke dobogó után, most a mezőny nagyja kerül vasvilla tekintetünk kereszttüzébe. Mivel a jóslatokat - érdemei elismerése mellett -…..
Basti. 2008.08.25 10:54:53
Szavunk sem lehet, minden kincstári optimizmust és egyéb pártoskodó jóindulatot félretéve mondhatjuk, kiváló fordulóval kezdődött a Bundesliga, az új edzők bemutatkozásával is elégedettek lehetünk. Azzal meg különösen, hogy az egyre ínségesebb időkben (TV6 – BL,…..
Remélhetőleg a DFB kupa árnyékában zajló Olimpia nem feledtette senkivel, pénteken Bayern – Hamburg derbivel indul a Bundás 46. szezonja, javasoljuk hát mindenkinek, cígöljön haza a lakókocsival, szerezze be a friss, még ropogós mezeket és retinaszakadásig zuhanjon bele a…..
Le a kalappal a srácok előtt, elmentek a rádióba és névvel, lakhellyel (később arccal) vállalták a lőcsük hosszát mélységét. Nem is tudom, hogy nekem mennyi idő kellene ahhoz, hogy feldolgozzam azt, hogy bébipöcsöm van (félreértések elkerülése végett nincs az, de hívjatok…..
Vastagbőr Találós kérdés 2008.07.14 22:20:00
A képen egy népszerű magyar focicsapatot rejtettünk el. Melyik ez a klub? Talán segíthetek is kicsit a névsorral: Williams – Fülöp, Souare, Csiszár, Szkukalek – Fitos, Ashmore, Moussa, Abdi – Diaz, Shaw ..
Uborkaszezon idején minden aprócska hír izgalommal tölti el a szurkeszt. Ebben a tekintetben az NB II-es Ferencváros még inkább exponálható, hisz kétségtelenül az ugar legpopulárisabb klubjáról van szó. Nem is panaszkodhatunk, jönnek szép számmal az információk Davisonékról,…..
Rend a lelke mindennek - a szabál az szabál. A Rorschach-hoz hasonlóan most is a közösségi munka erejében bízunk, úgy állunk a munkához, hogy más is hozzáférjen. A Fédération Internationale de Football Association (FIFA), a labdarúgás nemzetközi vezető szervezete 1904-ben alakult…..
Kerdes: melyik volt az az europai klubcsapat, mely holtversenyben a mäsodik legtöbb jätekost adta az EB-re, es amelynek jätekosai a legtöbb golt rugtäk a tornän?... Nanä, hogy a Bayern. A bajor kluboriäs spilerei azonban nemcsak a golgyärtäs területen alkottak maradandot,…..
Mi amikor lent fociztunk a szomszédos általános iskola pályáján, mindig átkeresztelkedtünk valamelyik aktuális focisztárrá (nincs értelme tagadnod neked sem…), aztán ahogy cseperedtünk, már olyat is játszottunk, hogy a szabadrúgásnak nekifutva neveztük meg, kinek a…..
Torwartdebatte, zsibbadt védelem, egysíkú középpálya és Mario Gomez. Közhely, meg minden, de a németek jó versenylovak, igazi tournament csapat és bár a megszokottól sokkal sebezhetőbb védelmük akár további EB vesszőfutásra is kárhoztathatja őket, nem fogadnánk ellene, hogy…..