Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimiTomi

235 bejegyzést írt és 663 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét elejére, közepére szántam ezt a posztot, de elterelték a figyelmemet, két napja vinnyogva röhögök a “magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia” eme hiteles bemutatóján és azon, hogy mennyi mindent képesek egyesek megtenni a híres magyar keresztény beállítottságért. Mindegy,…..
Szóval természetesen az első heti teszttel lemaradtam rendesen, de azért csak sikerült összehozni. Nem volt egyszerű, volt közben történés ezerrel, a kétévést karanténba tették 10 napra, mert a szomszéd bölcsis csoportban volt egy-két covidos gondozó. Persze mivel szabadság már elment a…..
Ezt kaptam meg egy barátomtól, akinek elküldtem a lenti fotókat a lecsóról, amit készítettem és aztán kellemesen megszenvedtem, ahogy azt kell. Arra jutottam, hogy nem kívánom ezt senkinek, de aztán rájöttem, hogy Szíjjártónak vagy Németh Szilunak beleférne azért. Egyébként egyszerű lecsó lett,…..
Mivel nem nagyon haladok a bontással meg a tesztekkel, viszont szeretek sokat játszani a szószokkal, gondoltam, kitalálok valami mást, hátha akkor rendszeresebben tudok posztolni. Péntekenként új csomagot nyitok, három különböző szósszal. Egy hétig tesztelem őket, aztán jöhet az összesítés, talán…..
Régóta keresek már egy nagyon jó kis savanyúságot, ami esetleg több, mint egy szeletelt-savanyított jalapeno, amit persze szintén nagyon szeretek, de valami erősebb, karakteresebb dologra vágytam. OK, régóta, ebbe mondjuk számoljuk bele, hogy néhány évet kihagytam mostanában a keresésben, mert…..
SimiTomi 2020.10.14 09:10:09
@fkv.115: Olyan is lehet, de előtte még jól ki is égeti a szádat. Mondjuk minden attól függ, hogy mennyire szereted, bírod, ha valami igazán csíp.
Rögtön a lényegre térve, valahogy így néz ki most a hűtő itthon. És így néz ki, ha összeszedem a szószokat, krémeket, beszerzett dolgokat a konyhaszekrényből. A hűtős dolgok bontottak, a szekrényesek még nincsenek nyitva. Ez utóbbiakról írnék mindenképpen, de egyszerűen nem haladok. Persze ez…..
Egy időben nagyon sok chillit, szószt, krémet, őrleményt, szóval csípőset ettem, akkor nagyon ment a blog is, meg a Facebook is (most meg egy lájkolója van egyelőre az oldalnak, de majd lesz ez jobb is), aztán ez abbamaradt csöppet, kihagytam néhány évet. Viszont most újrakezdtem az egészet,…..
Megint sikerült belefutnom egy rendezvénybe, mikor máskor, mint úton a játszótérre. Egyszerű vasárnap délután. Most éppen valami Őszikert című rendezvény volt a MOM Kult előtt, és ha a Wamp Design vásáron van chillis stand, akkor itt miért ne lenne? Benéztem, aztán meg is találtam mindent, amit…..
Valamikor nem is tudom mikor és nem is tudom, hogy miért, de regisztráltam a Mi Utcánk nevű kezdeményezésre, aztán azóta már vagy kétszer-háromszor használtam is, mit ne mondjak, az alkalmazás közel sem tökéletes, gondolom, a felhasználók sem, de hasznosnak hasznos. Szereztem már kovászos kenyeret,…..
Egy átlagos napunk a három gyerekkel valahogy úgy telik, hogy ébredés, étel-ital, játszótér (1-2-3-4 féle), haza enni-inni, aztán kis pihenés, mert a legkisebb még alszik kora délután, majd ébredés után megint csak egy kis játszótér valahol. Nem is ez igazán a lényeg, hanem hogy valamikor néhány…..
Úgy döntöttem, bár senki sem kérte, de újrakezdem a csípős blogot. Annyi csípőset eszem, mint régen, szóval tartalom lesz, ha minden igaz. Komolyabban, mint valaha. Ő lesz az első versenyző. Posztok rendszeresen, az első hamarosan...
Vegán maradékok Szóval azt említettem, hogy 2020 azt hozta, hogy elmentem a növényi alapú étkezés felé, s mondhatni még jól is érzem magam. Első körben mit is hozott dolog? Beszereztem gépeket jó drágán, ahogy azt kell. OK, csak kettőt, meg nyilván lehetne drágább is, de végül is egy…..
Üdv a karanténban! Másfél hete vagyunk itthon, mostanra megérett, hogy valamit csinálni kell, ha nem, akkor a vége mészárlás lesz valamilyen formában, ha meg esetleg túléljük a vírust, a felvásárlási lázat meg mindent, akkor ezt a dolgot csak kihúzzuk valahogy. Szóval úgy döntöttünk, hogy ezt a…..
Most, hogy vitathatatlanul minden a legjobb irányba halad, ideje volt már az oktatás elméleti hátterét is felfrissíteni kicsit...
Egy ideig azt hittem, két dologban nincs olyan, hogy "ennél már nincs lejjebb": a magyar foci és az emberi hülyeség. E kettő maradt is a helyén, de szerencsére jöttek új versenyzők is, hogy ne unatkozzak. Itt van például ez az Univer újdonság, amit egyébként nagyjából két…..
SimiTomi 2011.12.05 11:10:08
@Infomaker: Tegnap megtaláltam a pirosat is - szerintem nem érdemes próbálkozni.

Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de mintha még az előzőnél is sósabb lenne, már szinte marta a számat az egész.

Részemről ennyi, ez a termék leszerepelt...
SimiTomi 2013.12.04 20:23:20
@tippan67: Ez is valami... :)
SimiTomi 2017.07.04 10:38:28
@Stakmann: Valami olyasmi, igen.
Huhh, ehhez a poszthoz nem készítettem sok fotót, mentségemre szolgáljon, hogy egyrészt egyébként sem szoktam olyan sokat, másrészt most mindkét kezem foglalt volt, hogy enni tudjak. Legalább az adag rendben volt, na - nem mintha olyan nagy gondjaim lettek volna. Egerben jártunk, a lányok jégkását…..
SimiTomi 2017.06.21 08:35:53
@Csipyke: Sajnos legtöbbször vasárnap járunk arra, de majd megpróbálom megoldani! Az a lángosos egyébként, ami a kórzház felőli végén az emeleten van? (Van egyáltalán másik?)
Reggelente az autóban a MillásReggelit szoktuk hallgatni, a lányok is kedvelik, én meg főleg. OK, az, hogy "a lányok annyira kedvelik" nem feltétlenül valós, egyrészt Pannus általában alszik, másrészt meg Luca nem feltétlenül érti, hogy miről van szó benne, de szeret közlekedési híreket küldeni…..
A kislány rántott húst akart enni, én meg fodrászhoz mentem, az meg az Auchanban van, ott meg van frissensült pult, így hát onnan kapott rántott húst, meg rösztit, meg hagymakarikát. Én meg megláttam, hogy van kész hamburger és valamilyen nagyon elcseszett ötlettől vezérelve vettem is egyet.…..
Burgária A halas, amit nem értek 2017.05.18 10:02:07
Na, szóval, nagy tervekkel vágtunk bele a vasárnap délutánba, több szempontból is, aztán viszont minden, de minden a kútba esett, és még annál is több. Kezdjük az elején - az volt az alap, hogy kora délután Józsiékkal meglátogatjuk a híres szigethalmi hekkest, amiről már annyit hallottam, hogy…..
Munkahelyem integrálódott egy nagyobb halba, földrajzilag én maradtam a régi helyen, de gyakran kell járnom egy másik épületbe, amihez metrózni kell, ott nyáron meleg van, télen hideg, ősszel esik az eső, meg bármikor is eshet az eső, meg mindig felidegesít a parlament is, hogy hogy van ez mostanság…..
Burgária Élelmiszer-alapismeretek 2017.04.27 11:48:32
Na, végre megint haladtam kicsit a háttérdolgokban, a háttérinformációk, alapok terén: új könyvet kezdtem, ennek címe Élelmiszer-alapismeretek, Galambosné Goldfinger Erzsébet klaviatúrájáról származik, és nagyon modern, van hozzá CD-melléklet! A könyvben néhány helyen CD-ikon található, ami jelzi,…..
Kissé elpilledt, de rutinosan kivágta magát az ABC Australia hírolvasója, akit váratlanul (számára legalábbis mindenképpen) kapcsoltak a stúdióban, míg ő egy tollal babrált éppen. Élő adásban, igen...
SimiTomi 2017.04.11 14:17:40
Burgária Chili Cheese Nuggets, BK 2017.03.28 20:21:17
Okés, szégyen ide, szégyen oda, megint visszamentünk a Burger King érdi kirendeltségébe. Esküszöm, hogy nem annyira kedveljük a dolgot, úgy általában a gyorséttermeket sem, de valahogy most így alakult. Azt hiszem, a lányok szavaztak, a KFC volt még versenyben, de aztán kiesett, mint az Arsenal a…..
Visszatértünk a korábbi Burger King kaland helyszínére, az érdi egységbe. A lányok nőnap alkalmából kaptak virágot meg csokit (mármint otthon, nem a Kingben), viszont mivel éppen Anyukám vigyázott  a kicsikre, ő meg folyton burgert akar enni, így elvittem mindannyiukat egy gyorséttermi…..
Burgária Back to work! 2017.02.11 15:46:19
Nohát, nem is tudom, hogy miért is, de igazából valahogy kiesett ez a Burgária dolog és az éttermek rendszeres látogatása a kalapból az elmúlt néhány hónapban, viszont most lehet, hogy érzem magamban az erőt és a lendületet, hogy rászánjak egy kis időt a dologra. Meg aztán ezen poszt írása előtt…..