Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunkor (törölt)

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük érteni, Verebes miért adta ultragagyi humorshow-jának a Mi kérünk elnézést címet. Szokásos heti fejtörőnk következik: érti-e Verebes István, hogy miről beszélget a Nap-Keltében.Először lássuk, milyen kérdéssel borította hanyatt a műsorvezető dr. Vajda Adrienn…..
 Riasztó hírek érkeznek mostanában kis hazánk minden olyan szegletéből, ahol jelentősebb cigány népesség él. Vagyis lényegében minden településről, amely valaha is szerepelt a Csepű, lapu, gongyola című vetélkedőben. (Emlékeznek még e műsorra? Ha nem, Rózsa György…..
Aki régebb óta olvasója ennek a blognak tudja jól, hogy nem vagyok nagy rajongója a fogyasztói társadalomnak, avagy a kapitalizmus jelenlegi formájának. Nem csak azért, mert nem hiszek az "az vagy, amit megveszel" elvben, de azért sem, mert a jelenlegi rendszer bármit…..
"Szabadon szolgál a szellem" (az Eötvös Collegium jelmondata) Amit Trianonról gondolok, az nagyjából az Ablonczy Balázs-Olibácsi-Shadai-koordinátarendszerben található, ezért sok újat nem tudnék a témáról mondani. Kisgyermekes apaként azzal a konkrét javaslattal tudom…..
Subba Oktatás Sarkadon 2008.06.03 09:34:00
Régi szép iskolás időkbe visz vissza bennünket az alábbi órán rögzített videó. Irígykedhetnek akiknek ilyenben nincs részük, alaposan felkészít az életre. Aki egy ilyenen túl van, azt nagy meglepetés nem érheti már semmilyen helyzetben. Vigyázz, kész,…..
A kormány kezességvállalása mellett 5,2 milliárd forint hitelhez juthat az Advertum Kft., amely az összegből törleszti a Profi Liga Kft. 3,1 milliárdos adósságát, 2,1 milliárdot pedig befektet országos médiarendszer kiépítésére. Ha a hitelt 15 év alatt nem tudja visszafizetni -…..
hunkor (törölt) 2008.06.03 12:17:07
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és mint ilyen egyike a három magyar nagy tekintélyű (ebbe most ne menjünk bele) közméltóság betöltőjének, nagyon-nagy bajban van. Bizony-bizony. Akkora bajban, hogy majdnem el is sírta magát. Sejtem, hogy Szilinek ez mekkora gondot…..
Nem túlságosan kreatív dolog beszállni abba a kórusba, amely a magyar állampolgárok pénzügyi analfabetizmusán hörög vagy röhög, inkább talán már snassz. Ennek ellenére a kórusnak maximálisan igaza van, kutatások és teljesen hétköznapi, személyes tapasztalat alapján is.…..
Konzervatórium Antijuppizmus 2008.05.12 08:25:00
Lovastelky Marcellnek a Polgári Szemlében megjelent írására reflektálnék, szerfelett. Kezdjük a dícsérettel. Tetszik, hogy a cikk vége fele mintha magához térne, és egyrészt az egyéni felelősséget is hangsúlyozza, másrészt felismeri, hogy ezek a dolgokat egypár radikális…..
Erről a témáról nem könnyű írni - sosem könnyű. Akármivel álljon is elő az ember, csak a jelzőket kapja a fejére. Mivel a vészvillogó bizonyos szavakra reagál, igyekszem ezt a csapdát kikerülni: engem nem érdekelnek a szemantikai harcok. És mindenki annak nevezi, aminek akarja.…..
Ismét szomorú kerékpáros haláleset történ Budapesten. A Hollán Ernő utcában, szerdán délután egy középkorú férfi esett le a biciklijéről. A mentősök hiába próbálták újraélszteni, a férfi sajnos elhunyt. Az eset fél négy körül történt, a kiérkező hatóság a…..
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
hunkor (törölt) 2008.04.10 21:56:00
Ezt is lehet nézni:
www.youtube.com/watch?v=HzmZhTDAhMw

Mszp sajtótájékoztató. Tomcat szózat. Hogy is van ez?
Ez olyan rettenetes firka lesz, hogy a szokásostól eltérően inkább hajtás utánra raktam, hadd gondolja meg magát itt a bevezetőnél az, aki dölyfösen kattintott, de közben belül retteg. Új őrült kedvencünk, a szolnoki Albán a jelek szerint minimum tovább őrült a Szolnoki…..
 Vicces aloldalt hoztak létre a fidesz.hu szerkesztői a párt 20. születésnapjára. A husz.fidesz.hu szájton összegyűjtött híranyagok nosztalgikus retróba repítenek bennünket, az utazás során kérjük kapaszkodni szíveskedjenek. Ha valamelyiküknek kísértetisesen emlékezetesek…..
Azt hiszem nem volt elég érthető az RTLKlub számára az a reakció, amit Nagy Kriszta legutóbbi megjelenése váltott ki, amikor is a Hetihetes-be próbálták befuttatni. Akkor világosan kifejezésre jutott sokak részéről, hogy ez a nő nemkívánatos személy a médiában, elég csupán…..
 Tegnap kapott egy fenyegető levelet az V. kerületi Fidesz. Mivel kifejezetten szórakoztatónak találták, eljuttattak közlésre hozzánk (Utolsó Figyelmeztetés-ügyben nehezen lehetne autentikusabb orgánumot találni, ugye). A fenyegető levél minden hozzávalója adott,…..
Így jár ebben az országban, akiben buzog a kapitalista-jóalkalmazotti ambíció: jól kiszerkesztik a Cerkablogon. Ártatlanfény például azért firkálta ezt az egyébként pompás arte furiosa stílusú gyűlöletművet, mert nyugdíjas kollégánk reggel 8 óra helyett már fél 4-re…..
hunkor (törölt) 2008.03.27 12:24:43
 Úgy néz ki, ismét össze kell fognia a haladó baloldalnak, mert a Jobboldali Veszedelem már a kertek alatt ólálkodik. Miközben a kormánypártok éppen a saját magukhoz és egymáshoz fűződő viszonyukat igyekeznek újrafogalmazni meglehetősen zaklatott állapotban, az ellenzék…..
 Ismét robbantott a Negyedik Köztársaság. A civil szerveződés legutóbbi megmozdulását, az elhíresült illegális metrópartit magából kikelt kommentelők dícsérték és alázták a Reakcióblog hasábjain. Ezúttal sem engedhettük meg magunknak, hogy tudósítóink ne saját…..
 Felfüggesztette tagságát a párt ügyvivői testületében Fodor Gábor, Béki Gabriella, John Emese és Szent-Iványi István. Kóka János szerint a vizsgálat tisztázta őt, a jogosulatlanul szavazók riválisára adták voksukat, egyébként már az első fordulóban nyerhetett volna.…..
 (A tegnap esti vízicsigás bejegyzés után itt egy másik, egészen eltérő vélemény - a szerk.)  A Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács (micsoda csengő-bongó testület) jóváhagyta a Szervita tér átalakítását, ezzel Zaha Hadid vízicsiga-irodaházának…..