Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Hartmann

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelkizóna A tavasz egy új kezdet 2020.04.13 00:06:00
Nálunk az év ugyan januárral indul, de igen, a tavasz (az örökös folytatás folyamatában) ismét egy új kezdet és ezt szeretjük benne. Na meg persze azt, hogy vele a télnek végre vége. Az élőlények többsége számára itt a mérsékelt égövben a tavasz tagadhatatlanul egy új, friss és lendületes…..
Kiteszünk egy válogatást a Friss hús-fesztivál 2014-ben mozikban bemutatott kisfilmjeiből az Indafilmre. A Daazo szervezte idei fesztivál vasárnapig futott a Toldiban, erről itt írtunk ajánlót. Csúszópénz (r: Kovács István) A közönségdíjat tavaly a vetítések után leadott…..
Miközben Európa vezetői igyekeznek a lehető legnagyobb távolságot tartani a keleti kényuraktól - mint Putyin és Erdogan – Orbán épp hozzájuk próbál veszettül dörgölőzni. Olyannyira, hogy önmagával is hajlandó ellentmondásba keveredni a kedvükért...
Dr. Hartmann 2017.07.02 18:16:24
@zsindeksz izisz alkajda mind CIA projekt: Ez egészen biztosan így van, legalább is logikusan hangzik! Mi bajunk lenne, ha az usa nem terjeszkedne mindenfelé. Olyan uncsi lenne...
Az M1 kedd esti, Ma este című műsora túlzás nélkül abszurd drámával örvendeztette meg a nézőit. Az, hogy a műsorvezető egészen mást konferált fel vendégnek, még nem olyan döbbenetes, tényleg előfordul néha, hogy az utolsó pillanatban változik a program, és erről már nem értesítik a…..