Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paranoid

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..
Rolls Frakció @ Diesel Club 2009.03.25. A sokak által hallgatott és néhányak által sokszor elhallgattatott Rolls Frakció 1978-ban alakult, a honi korszellemnek megfelelően valahol a Piramis- és Korál-féle orgonás hard rock vonalon. A zenekar stílusa szép lassan alakult át a…..
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
A világ egyik fele csakazértsem vesz tudomást a sajnálatos események egyre növekvő soráról. Miközben sokan már átálltak vizes zsömlére, ők fittyet hánynak, és vad osztogatásba kezdenek. Olasz bőrkabát, sajtreszelő, kolbász és késkészlet mind a miénk lehet ingyen, de előbb…..
A "corner" kifejezés egy projektben az álmoskönyvek szerint több látványtervet és névváltozást jelent. A végül (?) Torony-Háznak keresztelt Corner-Ház, illetve Borostyánház különös esetét már bemutattuk. Ami itt látható (a jobb oldali képen), az a Cornerstone irodaház a…..
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
Amikor azt hittük, hogy már mindent láttunk, akkor ráklikkoltunk a ROFL-net blog mai bejegyzésére, és olyat találtunk, amitől mindenünk kettéállt. A Budapest Tv élőszereplős Dr. Bubó musicaljét követeljük a Sportarénába! ..
Érdemes átlátogatni néha a Leiter Jakab blogba, ami a magyar médiában előforduló félrefordítások egyik Mekkája, mert néha igazi gyöngyszemekre lelhetünk. Egyik friss posztsorozatukban a My Family című brit sitcom szinkronja körüli anomáliákról írnak éppen, és nem hiszem,…..
paranoid 2009.01.20 11:48:18
@Emanuelle:
igen, ilyesmi lehet. Emlékszem, amikor a Hallmark elindult a magyar kábelrengetegben, nem csak - a tökéletesen elbaxott fordítások miatt - értelmetlen filmekkel volt tele, ami miatt időnként halálra röhögtük, máskor halálra bosszankodtuk magunkat, de ők még a szinkoronon is spóroltak. Némelyik filmet valószínűleg tök amatőr egyetemistákkal szinkronizálták, ami erősen emlékeztetett a hangalámondásra, ráadásul az idősebb szereplőknek is fiatal hangja volt.
Ma nagybevásárlást tartottunk, és ismét beleszaladtam szokásos problémámba: hogy egy akkora hiperszupermarketben, mint a fél kerület, nem lehet citromos joghurtot kapni. Ne röhögjetek, ez tényleg gond, ugyanis nem arról van szó, hogy a D-betűs cég nem gyárt már olyat. Gyárt. Csak…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
A fenti Soltész Rezső örökzöldet választotta a Megasztár 4 sajátos humorú zenei szerkesztője a castingokon felbukkanó nevetséges vagy rossz hangú "sztárjainak", akik a szombat esti fináléban léptek föl.Többször kifejtettem már én is, más is, hogy ez a mostani…..
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..
Nem játszik a Vészhelyzet új évadjában Julianne Margulies, írja a BBC. A színésznő 94 és 2000 között alakította a sorozatban a göndör Carol Hathaway főnővért, aki végül Ross doktor oldalán költözött el a sorozat helyszínéről. A Vészhelyzet idén ősszel utoljára tér…..
Gergely smart pontjaival nem megfelelően járt el a benzinkút, úgyhogy kis vitatkozás után panaszt tett. A Shell kivizsgált, elnézést kért és ezentúl beépített embereket küld a befenyített dabasi kúthoz. Megkaptam a Shell rásbeli válaszát is a panaszomra, és telefonon is…..
Ne legyünk álszentek, és főleg ne legyünk feledékenyek. Minket is megdöbbentett Albert Györgyi hirtelen halála, de ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lett volna közpréda, életének különböző fordulatain nem szörnyülködtünk, csámcsogtunk volna hetente. A bulvármédia serényen…..
paranoid 2008.10.06 14:04:18
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
Városjáró kapott egy lesújtó levelet a II. kerületi önkormányzattól, miszerint legkorábban jövőre, de inkább 2010-re várható csak, hogy felújítsák a Hűvösvölgyi utat: A Hűvösvölgyi út útfelújítására vonatkozó tervek  (a Budakeszi út Hidegkút között)…..